Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Budapest, XXIII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Diplomás budapesti társkereső nők

Niki (45)
Társkereső Budapest, XXIII.
Főiskolát végzett
Sziasztok! Kedves,fiatalos és mosolygós vagyok.Szeretek olvasni,zenét hallgatni,táncolni,moziba és színházba járni,kirándulni. Keresem azt a férfit,aki pozitív személyiség,jó a humorérzéke,kedves,független, vannak céljai és szeret utazni.
Éva (73)
Társkereső Budapest, XXIII.
Főiskolát végzett
Vidám, optimista hölgy vagyok. Szeretem a családom, a barátaimat.Szeretek utazni, kirándulni, jókat beszélgetni, kártyázni. Egy szóval mindent, ami jó. Kerülöm a negatív embereket.Mottóm: az6 életet élni kell! Úgy látom sem a szövegem, sem a megjelenésem, sem az adataim nem keltik fel a férfiak figyelmét. Ezért rövidesen lelépek erről az oldalról. Kedves urak sajnálhatjátok, hogy kihagytatok egy lehetőséget.
Judit (69)
Társkereső Budapest, XXIII.
Főiskolai diplomás (Külkereskedelem)
Fiatalos, energikus aktív dolgoző nő vagyok mint vallalkozó és nyugdíjas. Ma több mint 10 évvel mondtak fiatalabbnak a koromnál. Igyekszem karban tartani magam edzésekkel. Szeretek színházba, koncertre, moziba, étterembe járni. Barátokkal összejönni. Szívesen megyek időnként bálba is. Kedves, jó humorú, tanult, biztos egzisztenciával rendelkező társat keresek. Kizárólag Budapestről 60 es 70 év között. Olyan társat szeretnék aki elfogadó, dolgozik. Lassú ismerkedés híve vagyok. Baloldali, liberális. Érdekel a politika, a közélet. Van két kutyám. Szeretem nézni a vitaműsorokat, sportversenyeket. Sokat dolgozom.
Nelli (41)
Társkereső Budapest, XXIII.
Főiskolát végzett
Sziasztok! Egy nőnél a kort nem kérdezzük..sem a súlyukat...😄 Ha ez megvan..akkor már van esély a boldog kapcsolatra...vagy kalandra..

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Gábor (53)
Társkereső Budapest, XXIII.
Egyetemi diplomás (jog)
A nap eljön. Amikor az értéket értékelnéd. Az igazit. Amikor nem az lesz a fontos, hogy a másik mivel érkezik. Csak az, hogy mit hoz. Nem a pénztárcájában, nem ékszerdobozban. Hanem belül. Amikor nem az lesz a fontos, hogy mije van. Hogy van-e autója, háza, bankbetétje. Hanem az, hogy van-e szíve. Amikor nem azt nézed, hogy el tud-e vinni utazni. Hanem az, hogy szárnyalhatsz vele. Amikor nem az számít, hogy aranykalitkába zár téged. Hanem az, hogy a szívébe. Amikor nem az lesz a fontos, hogy ki nézi szépségedet. Hanem az, hogy ki lát téged. Amikor tudni fogod, ki az, aki önmagadért szeret. Igen, a nap eljön. De vajon téged itt talál-e még?* * Nem feltétlenül.És az a nap sem feltétlenül most jön,vagy épp itt**(**utóbbiban az ellenkező nemü itt ,szóba jöhető egyének itt feljegyzett,irreális,olykor bohókás eljárásának okán egyre kevesebb esélyt látok... :))) ) A 180 centit pl.nem tudom überelni , és senkinek kedvéért sem fekszem ezért nyújtópadra. :))) .............
Sándor (62)
Társkereső Budapest, XXIII.
Főiskolai diplomás (Autógyártás)
Fiatalos, energikus, vidám, pozitív gondolkodású férfi vagyok. Széles érdeklődés, nyitottság jellemez, de nem vagyok fogékony az extrém dolgokra. Szeretem a természetet, szívesen utazom, túrázom, kerékpározok, fotózok. Önmagammal és a környezetemmel harmóniában vagyok. Amióta egyedül vagyok mindent megoldok, de ez közösen lenne az igazi saját és magunk örömére. Jó lenne, ha itt megtalálnám társamat a következő évtizedekre.
Elek (69)
Társkereső Budapest, XXIII.
Főiskolai diplomás (informatika)
Magamrol annyit,hogy mar nyudijas vagyok. Fo allasban portas vagyok. Aktiv koromban konyvvizsgalo voltam. Egyedul elek es ezuton keresem a tarsamat.
Richi (39)
Társkereső Budapest, XXIII.
Egyetemi diplomás (mérnök)
Ha a NAGY ŐT keresed, akkor lépj tovább. Ha a NAGY MI-t keresed, akkor olvasd tovább. :) Hasonlóan empatikus képességekkel rendelkező társat és szövetségest keresek. Ha szereted a nyugalmat, vágysz a biztonságra és kiszámíthatóságra, akkor egy húron pendülünk. Ezt azért semmiképpen sem keverném össze az unalommal! Szeretek egyenesen kommunikálni játszmák nélkül.

30-as budapesti társkereső nők

Viktória (37)
Társkereső Budapest, XXIII.
Szia èn csak egyet kèrek szeresd a gyerekeket,mert nekem van pàr ès ha lehet engem is,mert egyedül nevelem.Upsz 2 lett belőle:-) irj viberen hogy talàlkozhassunk. Ui nem sexpartner kell hanem tàrs
Katica (39)
Társkereső Budapest, XXIII.
Van fotóm és én vagyok rajta,de szeretném meghagyni a lehetőséget arra,hogy én dönthessem el ki az,aki láthat. A katica csak egy bogarka😊 Pest megyében lakom.
Mónika (37)
Társkereső Budapest, XXIII.
Szabadidőmben szívesen biciklizem, úszom, sétálok a kutyusommal. Ha lenne több időm teniszezni is járnék egy kicsit. Megpróbálom a sporteseményeket is követni (Olimpia, Világbajnokság, Európa bajnokság). Különösen szeretem még a kajak-kenut, az úszást, vízilabdát és focit(nem magyart) nézni. Kipróbáltam már a sárkányhajózást is, ami nagyon tetszett. Télen pedig korcsolyázni szeretek. Nagy természet és állatkedvelő vagyok. Nagyon szeretek fényképezni, mert szeretnék mindent megörökíteni. Kikapcsolódásként szóba jöhet a mozi, múzeumok, kiállítások, koncertek, színház(operett és musical). Filmek közül az alábbiakat részesítem előnyben: akció, animációs, családi, ismeretterjesztő, kaland, mese, romantikus, sorozatok, történelmi, vígjáték, western. Nagyon szeretek utazni, más országokat megismerni. Ausztria rajongó vagyok (természet, kultúra, zene). Egy tiroli stílusú tánccsoportban is táncolok hobby szinten. Semmilyen káros szenvedélynek nem hódolok, ezért örülnék, ha a kiválasztottam sem dohányozna. Nagyon szeretnék egy romantikus társra lelni.

Középkorú budapesti társkereső nők

Ágnes (45)
Társkereső Budapest, XXIII.
Adatok, képek, jellemzések mind szépek ha elolvasuk.A valóság az a személyes találkozásnál dől el.Magamról .Imádom az Életet, az Életem , egy vidám kiegyensúlyozott személyiség vagyok szerintem, persze olykor biztos nem.A munkám a hobbim igy jól érzem magam benne.A sport az életem része.Hegyek közt nőttem fel így Imádom a természetet.Kit keresek?? Ez egy nagyon rövidke kérdés viszont nem egyszerű.Hisz ha itt vagyunk már tapasztalattal is rendelkezzünk így azt is tudjuk , hogy nem egyszerű.Olykor sok év után derül ki , hogy nem Ő az igazi.Aki valaha megélte a szerelmet a valódi szerelmet az mindig is azt a szintet fogja keresni..Röviden a Férfit..
Krisztina (49)
Társkereső Budapest, XXIII.
Átlagos megjelenésű nő, izgalmas, kalandos élettel a háta mögött, jelenleg nyugalmat keres. Leginkább egy kikötőt, ahol megpihenhet, biztonságban, szeretetben sok nevetéssel, simogatással, öleléssel, éjszakába nyúló beszélgetésekkel egy finom bor mellett. Legyél a szerelmem, szeretőm, legjobb barátom és társam. Hiányzol. Eleget éltem egyedül. Légy okosabb, magasabb, gazdagabb nálam. Szeretek felnézni rád. Mindenféle értelemben. Légy Te a FÉRFI, hogy én NŐ lehessek melletted. Óvj és vigyázz rám. Cserébe én minden nap téged várlak haza és szeretlek. Ui: jelenleg nem vagyok előfizető...
Erika (47)
Társkereső Budapest, XXIII.
El kell indulnunk ahhoz, hogy megérkezzünk...
Beus (43)
Társkereső Budapest, XXIII.
Èrden lakom!!Társam keresem,aki Társra talál bennem!!Nem vagyok előfizető...masszőrők kimèljenek! Köszi. ;)

50 év feletti budapesti társkereső nők

Gyöngyi (61)
Társkereső Budapest, XXIII.
Gyöngyi vagyok, 58 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Nem vagyok előfizető 📞🖱️
Éva (61)
Társkereső Budapest, XXIII.
MOST NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, KÉRLEK ADJ ELÉRHETŐSÉGET,HA SZIMPATIKUS VAGYOK.....hiányzik a TÁRS, aki barát, kedves, bizalmas.... Tudom, hogy szép lassan alakul ki a barátság, de hiszem, hogy megtaláljuk a szerelmet, boldogságot....egy hullámhosszra kerülünk, jó érezzük egymást, sokat fogunk dumcsizni, nevetni, bekuckózni..és mindent ami jó... De jó lesz!!!
Edit (61)
Társkereső Budapest, XXIII.
Sokat csalódtam de nem adom fel még adok egy utolsó esélyt magamnak. Bár az itteni ismerkedést erős kontroll alatt tartom. Voltak már itt érdekes dolgok. Szélhámosok most keruljetek. Köszönöm
Ildi (73)
Társkereső Budapest, XXIII.
Szerencsésebb barátaim párosan élik az életüket. Életem legnehezebb időszakában nagy segítségemre voltak, nem szeretnék rájuk telepedni egyedüllétemmel. Valahogy úgy érzem: nem a saját életemet élem, szeretnék bízni abban, hogy ha a régit nem is kaphatom vissza, van még tevékeny és értelmes, tartalmas másikra lehetőségem. Hiszem, hogy lehet még valakinek szüksége rám és képességeimre - most próbát tennék...

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (43), Gödöllő Táncoljunk az Életre! Szókimondó férfias férfi vagyok, ami a szívemen az a számom is, viszonylag magas IQ és EQ jellemez, fontos számomra a kultúra. Nehesebben ismerkedek, vagyis fontos számomra is az udvarlási szakasz, ami fő, hogy élőben ismerkedjünk. Nyitott és határozott Nőt keresek aki tudja mit szeretne.
  • Ilona (64), Nyíregyháza Sziasztok! Kedves Társkeresők! Elérkezett az idő, hogy Társat/Párt keressek. Jogilag, anyagilag rendezetten élek. Hasonló értékrendű férfi társaságát keresem, elsősorban Nyíregyházáról. Monden másról személyesen beszélgethetünk.
  • András (33), Sand Sziasztok! Sziasztok! 33 éves életvidám, jó humorú és romantikus srác vagyok! Komoly kapcsolat céljából vagyok itt!
  • Judit (47), Kiskunmajsa Élet Ismerkedem, közben kiderül, mi lehet belőle. A cél egy tartalmas, élettel teli, kölcsönösen elfogadó, támogató szeretetkapcsolat. Őszinteség, bizalom, nyíltottság alap, a többit közösen megoldjuk! ;)
  • István (61), Fertőd Sziasztok! 62 ÉVES EGYEDÜLÁLLÓ,MOZGÁSOMBAN KORLÁTOZOTT FÜGGETLEN FÉRFI VAGYOK.

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XXIII. kerületBudapest, XXIII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk