Társkereső Kosd

Legújabb kosdi női társkeresők

Orsi, 28 éves
Társkereső Kosd
496 napja tag
Sérült lány vagyok ami azt jelenti!Siket néma vagyok nagyon jól olvasok szájról és jelelek !Sajnos vannak még betegségeim. Ezekkel a sok bajaimmal eggyütt vágyom a szeretetre ahogyan eggy egészséges ember is!Sajnos gyerekek sem lehet !Keresem a hozzám hasonló gondokkal küzdő fiút aki szintén szeretőre vágyik !
Csenge, 23 éves
Társkereső Kosd
636 napja tag
Barna hajam van kékes a szemem kisnövésü vagyok.Olyan férfit keresek aki megbizik bennem és én is meg bizok benne aki hűséges nem csal meg aki meg probál elfogadni és aki nem játszik velem ezt úgy értem hogy nem csinálja azt hogy egy hétig együtt utána már nem aztán probálkozik újra és még olyat aki egyszerre csak egy nővel van és szeretnék hosszú tartós kapcsolatot

Legújabb kosdi férfi társkeresők

Gábor, 20 éves
Társkereső Kosd
26 napja tag
Gábor vagyok, 20 éves, lakhelyem Kosd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 33 éves
Társkereső Kosd
75 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter, 36 éves
Társkereső Kosd
514 napja tag
" Az idő nem vár senkire, és nem várat magára. Halad, ahogy a sors... mindig csak előre. "
Mihály, 62 éves
Társkereső Kosd
658 napja tag
Vidám természetű ember vagyok szeretem a sportot zenét táncot csavargást

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (46), Németország Sziasztok! Sziasztok Jelenleg válófélben vagyok. Szeretek a természetben sátálni,olvas, főzni, masszirozni(van képesítésem)
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!
  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !
  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!

Társkeresés Kosd-n

KosdKosd

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk