Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Budapest, XVII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Éppen online budapesti társkereső nők

Krisztina (50)
Társkereső Budapest, XVII.
1 órája lépett be
NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ!, nem látom a profilkepeket és fotó nélkül nem is fogok válaszolni!!! „Soha ne bízz egy olyan nőben, aki az igazi korát mondja! Egy nő, aki képes erre, (az) mindenre képes!“ (Oscar Wilde)
Eszter (63)
Társkereső Budapest, XVII.
2 órája lépett be
Önálló, racionális gondolkodású, műszaki értelmiségi vagyok. Vállalkozóként dolgoztam, most friss nyugdíjasként több szabadidőm lett. Kirándulni, utazgatni szeretek akár belföldön, akár távoli országokban. Szeretem a természetet, a kertészkedést, vízpartot. Rendszerető vagyok, háziállatom nincs. Próbálok egészségesen élni, sportolni. A kulturális, zenei programokat, fesztiválokat is szívesen látogatom. Empatikus, alkalmazkodó vagyok. Az ismerkedést csak most kezdem, miután 4 éve megözvegyültem. Eddig egyedül is feltaláltam magam, ill. a barátaimmal szoktam programokat csinálni. Most viszont úgy gondolom, ideje egy társat keresnem, hogy legyen kivel az élet szépségeit együtt élvezni.
Anna (66)
Társkereső Budapest, XVII.
2 órája lépett be
Nem látom hogy ki jelöl kedvencnek vagy kinek vagyok szimpatikus. ! Küldj üzenetet benne elérhetőséget. Csak Budapestiek vagy környékiek keressenek. Csak email cimre tudok reagálni, vagy telefonos elérhetőségre. mivel nem vagyok előfizető. Légyszives ezt vedd figyelembe! Köszönöm
Marcsi (63)
Társkereső Budapest, XVII.
3 órája lépett be
Ahogy teltek az évek az élet egyre több dologra megtanított! Nem a szavakra, hanem a tettekre figyelek! Legtöbbször csak beszélnek és nincs mögötte semmi ! A barátság néha csak érdek, a kedvesség pedig álca! Nem akarok az önfényező partnerkeresők közé a sorba beállni, bármit írhatok, a személyes találkozásnál minden eldől, ha eljutunk odáig! Nem vagyok magányos, nem vagyok megkeseredett, ha szerényen is de megvan mindenem, csak egy őszinte, odaadó társat szeretnék, aki szintén komolyan gondolja, hogy jobb együtt , mint egyedül , és nem szalad el, ha napsütés közben esetleg, elered az eső, hanem kinyitja az ernyőt!

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Zsolt (43)
Társkereső Budapest, XVII.
2 órája lépett be
Klasszikus értelemben vett, normális párkapcsolatot szeretnék. Nem azt írom, milyen társra vágyom, hanem inkább, hogy én milyen vagyok. Introvertált, csendesebb, inkább kis baráti társaságot kedvelő. Szeretek a szabadban lenni, kirándulni, kerékpározni, utazni, várost nézni, felfedezni, de ugyanúgy itthon lustálkodni is. Inkább korán fekszem, korán kelek, nappal élek, az éjszakai élet, bulizás, fesztiválozás nem az én világom. Hátha van valaki hasonló érdeklődéssel :).
László (56)
Társkereső Budapest, XVII.
3 órája lépett be
Őszinte, kölcsönös tiszteleten, megértésen alapuló, játszmáktól mentes, szeretetteljes kapcsolatra vágyom. Jó lenne az élet derűs (és néha szomorkás) pillanatait megosztani egy kedves, vidám, intelligens és csinos társsal. Írj, ha látsz esélyt a közös folytatásra :-).
Zsolt (46)
Társkereső Budapest, XVII.
38 perce lépett be
Hello! Komoly kapcsolatot keresek... A személyes találkozás híve vagyok. Biztos egzisztenciával keresem korban és külső -bensőben is hozzám illő, hűséges, kedves társam, hogy együtt éljük meg a \"B\" oldal szépségeit és rejtelmeit.
Tamás (41)
Társkereső Budapest, XVII.
11 perce lépett be
Hosszútávú, kiegyensúlyozott, egyenrangú kapcsolatot hiszek. Fontos, hogy legyenek közös célok és közös irány, a megfelelő kommunikáció elengedhetetlen.

Keresztény budapesti társkereső nők

Kati (48)
Társkereső Budapest, XVII.
hite: római katolikus (alkalmanként)
Komoly tartős kapcsolatra keresem társam! Szeretek moziba járni,kirándúlni,kerékpározni.,szeretek a kutyusaimmal sétáni. A tőbbit majd személyesen!
Szandra (33)
Társkereső Budapest, XVII.
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Keresem azt az embert, aki mellettem egy másik egész lenne.Vidám mosolygós természetem van. Szeretek nevetni és én is szeretek mosolyt csalni mások arcára.
Rita (48)
Társkereső Budapest, XVII.
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia! Szeretek jönni menni, futni, koncertre, színházba vagy moziba járni. Vízpart, hegyek, völgyek, filmek, könyvek...bármire nyitott vagyok. De bekuckózni is jó, ha úgy alakul. A gyermekem már felnőtt.
Hajni (63)
Társkereső Budapest, XVII.
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Létezik még igazi párkapcsolat? Eltelt az idő, rohannak az évek. Gyerekeimet felneveltem… most már jó lenne megtalálni azt a férfit akivel leélhetem az életemet. Nagy szavak, de így gondolom. Hiszek a szerelemben, az együtt párkapcsolatban. Hiszem, hogy még lehet együtt, boldogan, közösen. Korban hozzám illő férfit keresek. Szeretek utazni, csavarogni, sétálni nagyolat. Ezen az oldalon mindenki táncol és túrázik. Nos, én nem tudok táncolni, és túrabakancs helyett előnyben részesítem a magassarkú cipőt!

Középkorú budapesti társkereső nők

Kata (43)
Társkereső Budapest, XVII.
Lejárt az előfizetésem és az eddig itt tapasztaltak alapján egyelőre nem szeretném meghosszabbítani. Ha írsz nekem, kérlek küldj magadról fotókat és egy e-mail címet is, amire válaszolhatok, mert itt még csak azt sem fogom látni előfizetés nélkül, hogy megnézted a profilomat és azt sem, hogy kedvelsz. Köszönöm. Szia kedves Lovag! Vidàm komoly kapcsolatot keresek. Az aprò, kedves gesztusokat is értékelő, èrzékeny, figyelmes, mély èrzésű nő vagyok. Olyan, aki nem beszél folyamatosan, hanem a màsikat is meghallgatja, figyel rà. Egymást kölcsönösen épìtő kapcsolatot keresek - egy életre. Szeretem, ha nőként bànnak velem. Pàr éve maratonokat futottam, teljesìtménytùràztam és a 800 km-es El Caminot is végigjàrtam, de ma màr visszavettem, nem futok. Ùszni, sétàlni, rövidebbet (kb. 30 km) tùràzni tovàbbra is szeretek. Inkább a kevesebb, de mélyebb, tartalmas emberi kapcsolat érdekel, mint a sok barát. Szeretem időnként az utazást, a világ megismerését. Bár mostanában kevés könyv volt a kezemben, de olvasni is imádok, elsősorban pszichológiai tárgyú könyveket. A természetet imádom és nagyon értékelem az egyszerű dolgokat, mint például egy kellemes séta. Tévét egyáltalán nem nézek. Alapérték számomra a hűség, a lojalitás, az őszinteség és az általános korrektség. Ja és bolondozásra bármikor kapható vagyok , mert szerintem az élethez a jó humorérzék elengedhetetlen. Bár hegedülni nem tudok, valósággal elvarázsol a hegedűszó. Ölelgetős, bújós vagyok – persze nem a kapcsolat elején. 😊 Nem vagyok az a fajta nő, aki megsértődik, ha beengeded magad előtt az ajtónál. Belátható időn belül családot, gyermeket szeretnék. Ez fontos. Ha úgy érzed, a fentiekben hasonlítunk, keress bátran és megkérlek, mutatkozz be te is néhány mondat erejéig. Ha pedig mások vagyunk, az is rendjén van és akkor is sok sikert és kitartást kívánok neked abban, hogy megtaláld Királynődet!
Zsu (45)
Társkereső Budapest, XVII.
Tartalmat keresek minden szempontból. Jól érezni magamat-magunkat testileg/lelkileg ;) Imádom a sütiket és a kávézást. Őszinte, humoros, évődő nő vagyok, aki még szeretne eljárni koncertekre, bulizni.. A nyugis napokon kertészkedni, olvasgatni, mozizni, együtt főzőcskézni, vagy csak otthon bekuckózva filmet nézni egy TÁRSsal.
Judit (49)
Társkereső Budapest, XVII.
Ha adsz email címet,akkor nézz is rá néha 😀 Massengeren kommunikálok 😁
Brigitta (48)
Társkereső Budapest, XVII.
Tudom, hogy manapság a photoshopolt képek, a súly és az életkor letagadása a divat, és a hazugság… de én nem akarok ilyen lenni. Őszinte vagyok, és utálom a hazugságot. Tehát kezdjük… Tudjátok, olyan vagyok, mint a Pom Pom… hol ilyen, hol olyan! Bámulatosan tudom változtatni az alakom! Ha akarom, olyan vagyok, mint egy sovány modell, de ha akarom, olyan molett, mint egy kifordított bundakesztyű. Bámulatosan tudom változtatni a hajam is! Ha akarom, olyan vagyok, mint egy „ritkahajú” szépség, egy megritkult szobafestő pemzli, ha akarom, olyan, mint egy papucs orrán sűrű, parókás pamutbojt. Most leginkább egy szőrsapkához hasonlítok, ahogy ülök a széken, egy szép, kényelmes széken… Igen, egy hormongond miatt most épp 88 kiló vagyok, de két éve még 70, és jövőre lehet, hogy 55… Igen, ritka a hajam, és mivel nőből vagyok, szeretek szép lenni, ezért csodaszép parókákkal dobom fel a kinézetem… Ráadásul nem vagyok öreg, sörhasú varangyokat csókolgató naiv kislány, sem mézeskalács házikóban kisfiúkat etetgető vasorrú banya… Úgyhogy, ha számodra az ilyen őszinteség sok, vagy ha a kinézet az első, vagy úgy gondolod, egye fene 70 éves koroddal vegyem megtiszteltetésnek, hogy élvezni szeretnéd a bájaim, vagy ha úgy gondolod, örüljek, hogy 25-30 éves létedre eltartatod magad velem… akkor nem egymást keressük… Úgysem bírnád sokáig a csípős humorom, sem azt, amikor épp házisárkánnyá változom…. Ha már idáig eljutottál, akkor jöjjön a szokásos, bemutatkozás…. Ápolt, önmagára igényes, molett, nőies nő vagyok, extra humorérzékkel, intelligenciával és némi ésszel. Hiszek az emberi jóságban, de már nem hiszek a mesékben, mégis hiszem, hogy valaki oldalán vár a szeretni és szeretve lenni érzése…Vágyam egy olyan férfi, akivel tudok beszélgetni, aki imádja a humorom, aki a mindennapokban is társ, és nyitott egy közös élet kialakítására. Van munkám, otthonom, szeretném, ha neked is lenne. Szeretem, ha fel tudok nézni egy férfire, minden értelemben, aki magas, intelligens, okos, bár úgyis megverem passziánszban…

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Imre (65)
Társkereső Budapest, XVII.
Egyedülállóként keresem társamat.
Tibor (64)
Társkereső Budapest, XVII.
Tibor vagyok, 63 éves, Budapesten, 17.kerületben lakom, ismerkedni szeretnék, korban hozzám közelálló, nem dohányzó, független hölgyekkel
János (67)
Társkereső Budapest, XVII.
János vagyok, 68 éves, lakhelyem Budapest. Úgy gondolom, hogy olyan társat van értelme keresni, akivel a szürke hétköznapokban is a kölcsönös szimpátia, tisztelet és szeretet alapján egymást támogatva és erősítve szebbé, jobbá és hasznosabbá tehetjük a napjainkat. Ez akkor is működhet, ha esetleg különbözik az érdeklődési körünk, sőt még érdekesebb lehet az együttlét. Gondolo/remélem kellő empátiával és jóérzéssel különböző érdeklődésű és képzettségű társak is élhetnek harmóniában.
János (61)
Társkereső Budapest, XVII.
"A boldogság megtalál, ha másokat is azzá tudsz tenni!" Szia, János vagyok. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nehéz néhány mondattal leírnia magát az embernek - de megpróbálom. Ezidáig nagyon sűrű volt az életem sok munka sok utazás rengeteg idő a barátokkal. Család, gyerekek és ezernyi olyan teendő, amitől boldognak éreztem magam. Mióta Társ nélkül élek sok minden megváltozott. A munka lefoglal, de a szabadidőm eltöltése drasztikusan megváltozott. A kirándulások, a barátokkal töltött idő, színház, mozi, utazás - mind, mind fogyatkozik. Az ok egyszerű: Ezeket a dolgokat csak akkor lehet igazán élvezni, ha van egy TÁRSAD! Hát őt keresem - és remélem, ha én nem is de Ő rám talál...

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ágnes (46), Encs Komoly kapcsolatot keresek. Számomra fontos az őszinteség, és a hűség. Kalandorok kíméljenek! Nem vagyok előfizető.
  • Anikó (53), Nyim Sziasztok öszinte hüséges vagyok szeretném meg találni hozzám hasonlo társam nösök kamusok kiméljenek köszönöm
  • Réka (42), Nagymaros A hagyományos értékrendet, szépséget, harmóniát fontosnak tartom. Szeretem a festészetet és a komolyzenét (de egyáltalán nem értek hozzá!), a barokk kor a kedvencem. Népzene is jöhet módjával. Szeretnék szép épületeket, templomokat, kastélyokat látogatni. Nagy vágyam például az Árpád-kori templomok felkeresése. Filmet nem nézek szinte csak a '30-as, '40-es, esetleg '50-es évekből, illetve irodalmi feldolgozásokat azokból az időkből, amikor a modernkedés még nem volt divat. Az orosz irodalom a kedvencem, meg Dickens. Érdelnek a századfordulós ruhák, hobbim, hogy varrom is őket. (Meg hordani is szoktam.) Antik tárgyak, főleg bútorok közel állnak a szívemhez. Introvertált, csendet szerető, töprengő, elemző személyiség vagyok. Kősziklához nem hasonlítanám a hitemet, de csak keresztényként tudom elképzelni az életet, ezt tudni kell.
  • Sándor (51), Tahitótfalu Tiszteletem hölgyek! Egy éve keresem páromat,8év együttlé után lett vége egy kapcsolatomnak.Alapvetően kiegyensúlyozott,életvidám vagyok.Értékrendemre tekintettel normál,konzervatív az életem.Rendezett,alkoholnentes férfi vagyok.Hosszútávú kapcsolatot szeretnék.
  • István (59), Tiszapüspöki Vidam termeszetu jo humoru ferfi vagyok. Keresem odaado huseges tarsam. Nem vagyok elofizeto\'de minden e-mailre valaszolok.

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XVII. kerületBudapest, XVII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk