Társkereső Budapest, II. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Zsanna, 52 éves
Társkereső Budapest, II.
11 órája tag
Szia, Zsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
erzsébet, 64 éves
Társkereső Budapest, II.
34 órája tag
\"Egy összetört szív,ezerszer jobb egy megkeményedett szívnél\"
Mia, 41 éves
Társkereső Budapest, II.
42 órája tag
Azt hinni, hogy elvonulhatunk a szenvedély elől, éppen olyan őrület, mintha komolyan hinné valaki, hogy homokból házat és menedéket építhet a sivatag közepén a számum ellen.
Zsuzsanna, 64 éves
Társkereső Budapest, II.
5 napja tag
Természet, természetesség, kultúra, kulturáltság, humor, önirónia, bizalom, őszinteség fontos számomra.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

András, 37 éves
Társkereső Budapest, II.
3 napja tag
Valamennyire meghatározó a név, az identitás , és a sok átélt tapasztalat, a jellemről árulkodhat, de nem fed le mindent. viszont egy hivatásként ,küldetéstudattal felfogott életút, a második természetünkké válhat. Nálam az ötvös-és képzőművészeti tevékenység eredménye lett ez, olyannyira hogy már mágikus praxis. Én az alkotói életúttal igyekszem igazolni a létjogosultságomat a földön, értelmet és szépséget létrehozva ad majorem Dei gloriam,kürülvéve magam inkább varázslattal, mint őrülettel(ars magna jewelry and fine art-facebook). Néha persze a jó öreg kecskebakkról sem feledkezek meg, ő is kapott egy szeletet a teremtésből:) Jelen helyzetben ebben a társadalmi leuraló kísérletben nem veszek részt, a saját műhelyem, és időbeosztásom garantálja ezt, nincsenek is idősorompók, így nagyobb a szabadság-az idő meg az aranynál is értékesebb, sőt talán az a legtöbb amit az emberek egymásnak szentelhetnek.
István, 34 éves
Társkereső Budapest, II.
3 napja tag
István vagyok, 34 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 46 éves
Társkereső Budapest, II.
5 napja tag
Az élet közös élvezete céljából keresek egy természetszerető, fotózni szerető lányt. A hosszútávú párkapcsolatban hiszek. Magamról pár szó: bölcsész végzettségű vagyok, fordítóként, lektorként dolgozom immár 24 éve. Szabadidőmben természetfotózom, énekelek, sokat utazom. Kettős állampolgár vagyok (osztrák-magyar), így a járvány elmúlása után szeretnék ismét sok időt az Alpokban, valamint Bécsben tölteni. Olyan társat keresek, aki ilyen téren is szívesen a partnerem lenne.
Zoli, 47 éves
Társkereső Budapest, II.
6 napja tag
Zoli vagyok, 47 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online budapesti társkereső nők

Mária, 61 éves
Társkereső Budapest, II.
43 perce lépett be
Kicsit nehézkes 50 karakterben leírni egy ember személyíségét.
Márti, 67 éves
Társkereső Budapest, II.
2 órája lépett be
Én csak egy társat keresek hétköznapokra,és ünnepnapokra. Én csak egy társat keresek jóra és még jobbra. Én csak egy társat keresek ,emberit,jókedvűt. Szerintem,van ilyen. Várom.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Peter, 41 éves
Társkereső Budapest, II.
7 órája lépett be
Szia, Peter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 49 éves
Társkereső Budapest, II.
4 órája lépett be
Nyíltszívű, örök optimista, aki a boldogságot keresi.
Sebestyén, 45 éves
Társkereső Budapest, II.
39 perce lépett be
Szeretek autóval kigurulni a városból, nézelődni, sétalni egyet. A városban csatangolni, nézni az épületeket. Utazni, bejárni, felfedezni új helyeket, itthon és külföldön. Szeretek kertészkedni, futni, bringázni, teniszezni. Múzeumokba, kultúrprogramokra is szívesen megyek. A munkámat komolyan veszem, néha túlsagosan is. Becsületes, intelligens, időnként hangulatember vagyok :-).
János, 59 éves
Társkereső Budapest, II.
7 perce lépett be
A megújulás időszakaként élem meg ezt a periódust, ehhez - IS! - keresem a Társamat....Köszönöm!

Diplomás budapesti társkereső nők

Julianna, 66 éves
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
Julianna vagyok, 66 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Betti, 24 éves
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
Budapest mellett élő és jelenleg Budapesten dolgozó, 24 éves, levelezős egyetemista lány vagyok, gazdasági területen. Ezt amúgy csak így hozta az élet, de nem foglalkoztat különösebben a gazdaság.. Hosszútávon talán valami szociális területen képzelem el a jövőm, de ez még változhat. Ahogy telnek az évek, egyre fontosabb a romantika, a kedvesség, türelem, megértés, a szelídség. Amit én tudok nyújtani: megértő, támogató hozzáállás, tevékeny szeretet, közös élmények gyűjtése, minden lehetséges annak aki hisz szemlélet,pozitív,gondoskodó, kiegyensúlyozott személyiség, hűség. :) Szabadidőmben szeretek kirándulni, sütni, olvasgatni (bár azért annyira nem olvasok sokat) , szeretem a jó filmeket, főleg az elgondolkodtatóakat, amik kicsit megváltoztatnak. Szeretek még moziba, előadásokra, kávézókba, éttermekbe, strandra, tavakhoz, olykor bulizni járni.
Gabriella, 54 éves
Társkereső Budapest, II.
Főiskolát végzett
Szeretném ujból megtalálni a szerelmet egy normális férfi személyébe.szeretek főzni sütni kirándulni .
Dóra, 45 éves
Társkereső Budapest, II.
Főiskolai diplomás (Nyelvtudomány)
Nem én kellek Neked, hanem csak bennem meglátod ÖnMAGad teljességét és csodáját. Nem én miattam leszel boldog, hanem mert szíved megnyílik az elfogadásra, a megbocsátásra és minden és mindenki szeretére. Kérlek szépen akkor írj, ha egyetemet végzett vagy, a szándékaid kristálytiszták és meg tudsz bocsátani másoknak. Mély tisztelettel: Dóri

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Zsolt, 39 éves
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
Későbbi közös űrutazáshoz keresek partnert
Tibi, 41 éves
Társkereső Budapest, II.
Főiskolai diplomás (Műszaki)
Egy normális pasi vagyok, aki szeretné megtalálni a társát. Vidám vagyok, fontos számomra a család, a barátok, szeretem a munkám, és az azzal járó kihívásokat, amiket imádok megoldani. Folyton törekszem valamire, szerintem fontos, hogy az embernek folyamatosan legyenek céljai. Szeretem az őszinte, megbízható, humoros, kommunikatív nőket, akik tudnak, és szeretnek beszélgetni. Én is ilyen vagyok. Sok hobbim van, imádok nagyokat túrázni , szeretek síelni, offroadozni, jól esik egy kávéra, vagy egy pohár borra beülni a barátokkal, és még sorolhatnám.... Kérljek jelölj egy kedveléssel, ha szimpatikusnak találsz!
Alex, 34 éves
Társkereső Budapest, II.
Főiskolát végzett
Alex vagyok, 34 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 56 éves
Társkereső Budapest, II.
PhD végzettségű (Prof of Medicine & Endocrinology)
A tipikus 220+ IQ - deviáns genie - 12 éves huncut gyerek orvos professzor - akit, ha meglátsz - szakadt jeans, flip-flops, tattoos, Abercombie & Fitch szerelés, Martens cipő - egyiken Winnie-the-Pooh, másikon virágok - az jön le - ez biztos az Ecseri piacon vette ... - tudod mit? - nem érdekel! Öltönyt & nyakkendőt sose hordok, ha konferencián előadó vagyok vagy section moderator - max. sport zakó! Zoknit (sem) hordok, a szívemet és a lelkemet viszont kifordítom neked - azonnal beléd látok - tudom, hogy hazudsz - ezt hozzád is vágom, abban biztos lehetsz! Ha nemzetközi mesteri szinten sakkozol & oro-analisan fixált, nymphoman, Lipótot megjárt kéjenc vagy - te vagy az én Nőm! Se időm, se kedvem nincs násztáncot járni - e-mail & telefon & tea nálad & nálam - jól csókolsz & valami megragad benned - nyertél vagy vesztedbe rohantál frontális ütközéssel - gáz nincs - gyógyulásnak ott leszek én! Ha hozod a pasidat vagy barátnődet - külön előny - több szem többet pislog! A “ társadalom perifériájára sodródott, hátrányos helyzetűek “ nálam előnyre tesznek szert - talán behozhatatlanra. Soha senki nem tett alám semmit, be annál többet - a pénz, hatalom, erőszak, buta bunkóság és a politikai parasztok láttán fegyvert fogok és harcolok! Egyébként látatlanban is szeretlek!

Keresztény budapesti társkereső nők

Petra, 33 éves
Társkereső Budapest, II.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Petra vagyok, 33 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Éva, 71 éves
Társkereső Budapest, II.
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Éva vagyok, komoly szándékkal regiszráltam. Társat, baratot keresek közös programokhoz, klasszikus értékreddel.
Anita, 33 éves
Társkereső Budapest, II.
hite: evangélikus
Társasági, vidám, optimista, kedves, céltudatos, gondoskodó, nyitott, együttműködő, pozitív beállítottságú, toleráns, empatikus, érdeklődő, temperamentumos, együttérző, szeretetre méltó, becsületes, aktív, őszinte, határozott, megoldáscentrikus és kreatív vagyok, és ilyen társra vágyom. Nem vetem meg a humort, hiszen szerintem elengedhetetlen része az életnek, épp úgy mint a szerencse, a szorgalom és a tudatosság. Hiszek a tradicionális értékekben. Hiszem továbbá, azt, hogy egy igazi párkapcsolatot, ami a szeretetre, törődésre, kölcsönös tiszteletre, őszinteségre, bizalomra és megbecsülésre épül, a folyamatos kommunikáció és a 'mi' teheti hosszú távon tartalmassá. Csak a komoly szándékú úriemberek érdekelnek a 30-as korosztályból. :)
Timea, 41 éves
Társkereső Budapest, II.
hite: római katolikus
Normál kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Társat keresek nem levelezőtársat, olyat aki Budán lakna velem a kerületben.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

ANDRÁS, 51 éves
Társkereső Budapest, II.
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, ANDRÁS vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoli, 43 éves
Társkereső Budapest, II.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Sármos, őszinte fiatalember egy standup-ost is zavarba ejtő humorral. Főzök-sütök, sportolok, semmi pénzért nem néznék meg egy focimeccset. Jó hátterem és csak kevés káros szenvedélyem van.) ui. kéne vennünk kutyát.
Gáspár, 38 éves
Társkereső Budapest, II.
római katolikus vallású (alkalmanként)
Én Budapesten dolgozó, hi-tech eszközökkel foglalkozó informatikus mérnök vagyok. Van már karrierem, lakásom, nyaralom, autóm, be tudok menni egy étterembe, ha ahhoz van kedvem, vagy akár külföldre is el tudok menni. Angolul és németül folyékonyan beszélek, de próbálkoztam a kínaival, és most gondolkozom, hogy megtanuljak-e oroszul. Annak ellenére, hogy irodai munkám van, vonz a természet. Budapesten is erdő mellett van a lakásom, és emellett sok időt töltök a Balatonnál a természethez közel. Barkácsolok, kertészkedek, javítgatok dolgokat... Futok, túrázok... Régen lovagoltam is. Esetleg ha lovagolsz, és újra tudnám veled kezdeni ezt a sportot, az előny... El lehet menni velem színházba, operába, de akár bulizni is egy rock koncertre... Szórakozásban mindenevő vagyok... Komoly kapcsolatot keresek. Az a jó, ha fogékony vagy a romantikára, és a meglepetésekre. Nem érzem problémának, ha messze laksz. Én szeretek utazni... Én már megélek a saját lábamon. A házi munkákat egyedül megcsinálom. A számláim be vannak fizetve. A kocsim tele van tankolva. Tőled is érett, felnőtt gondolkodást szeretnék... Az kizáró ok ha... -káros szenvedélyed van (dohányzás, ital, drog) -túl sok tetoválásod, piercing-ed van... Nekem ezek annyira nem jönnek be... -35 évnél idősebb vagy -nincs életcélod... Nem tudsz mit kezdeni a problémákkal... Nem tudsz egyedül fejlődni... -dráma színésznő vagy: mindig hisztizel, nem beszéled meg a problémákat, a félig tele pohár nálad mindig üres... -a napi feladatok (főzés, takarítás, mosás stb.) 50%-át NEM AKAROD megcsinálni... Jó... Ezt elengedem ha például három műszakban dolgozol egy gyárban, orvos/mentős vagy, PhD-det írod stb... Viszont ha facebook, vagy insta megy a házi munka helyett, akkor az baj lesz... -van gyereked: szeretnék gyereket, de úgy érzem, más gyerekével problémáim lennének... Túl gyorsan kerülnék olyan helyzetbe, amiben még nem voltam... UPDATE: én most új szabályt vezetek be... Ha elolvastad a bemutatkozásom, és szeretnél velem beszélni, jelölj kedvencnek, és írok Neked! Az az igazság, hogy annyi energiát szeretnék beletenni ebbe az ismerkedős dologba, amennyit Ti beletesztek. Sajnálom... Kitöltetlen adatlapokkal, egy darab fotóval, nulla bemutatkozással vagytok itt. Nekem nem kellemes naponta 10-szer kiküldeni, hogy "szia mesélj magadról!"aztán nem válaszoltok rá... Az adatlapomat itt hagyom, a tagdíjat fizetem. Ha valakinek érdekes vagyok, kérlek jelölj kedvencnek...
robert, 42 éves
Társkereső Budapest, II.
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, robert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Emese, 24 éves
Társkereső Budapest, II.
Szia! Egy határozott, keményen dolgozó, öntudatos személyiségnek tartom magam. Alapvetően egyedüllét-kedvelő vagyok, nem ijedek meg a saját társaságomtól, sem attól, hogy egyedül töltsem el az időmet. Habár alapvetően otthon ülős típus vagyok (ki nem mostanság?) az utóbbi időkben törekszem arra, hogy érdeklődési köreimmel együtt az aktív elfoglaltsági táramat és hobbijaimat is bővítsem Í(pl. túrázás, kirándulás). Szeretek olvasni és játszani (a fantasy az elsődleges kedvenc műfajom), társasjátékozni és értelmetlen információk utáni kutatásokba beleásni magam. Nem ijedek meg a kihívásoktól és az olyan feladatoktól, amik kissé nagynak bizonyulnak számomra (profi bútorösszerakó vagyok). Szeretem a jó humort (plusz pont ha fekete), egy hideg sört egy fárasztó nap után, de mindennél jobban szeretem, ha valaki az általa kedvelt dolgait ismertetve le tud nyűgözni a lelkesedésével, vagy éppen az erőteljes személyiségével. Önállóságom ellenére nem tartom magam sem hidegnek, sem távolságtartónak, gondoskodó, közvetlen és barátságos személyiség vagyok, egészséges csipkelődéssel építem ki kapcsolataimat és finom próbára tétellel gyűjtöm magam köré az embereket (jellemzően). Jöhetnék azzal a szöveggel, hogy "nem vagyok olyan, mint a többi lány", de éppen olyan vagyok -talán valamennyivel kevesebb hajjal. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, tudod hogyan találsz meg. :)
Kinga, 19 éves
Társkereső Budapest, II.
19 éves lány vagyok, a Semmelweis-re járok orvosira, de elhalasztottam ezt a félévemet pszichés problémák miatt. Értelmes vagyok és érdeklődő, a tartalmas beszélgetéseket és kulturált vitákat kedvelem. Érett is vagyok, de gyermeki is, csak most csak önnek ingyen humorérzékkel. Sokféle tevékenységre nyitott vagyok. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, kirándulni, biciklizni, színházba és moziba járni, filmet nézni, mértékkel borozgatni. Éjjel a Gellért-hegyről nézni Budapest fényeit és álmodozni. Tanulni egy nálam tapasztaltabb értelmiségi férfitól, aki örömét leli abban, hogy "vezetgethet" engem, hogy segíthet többet kihozni az életemből, ami 8 éve fájdalmasan eseménytelenül telik. (Nem anyagi segítségre gondolok, ezt leszögezem!) Kölcsönös érzelmi támogatásra vágyom. Egy kötetlen párkapcsolatra, ami nem jelent visszavonhatatlan elköteleződést, de nem is alkalmi találkozgatásokról szól. Egyedül élek, és nem is költöznék össze a leendő párommal, de szeretnék vele sok közös időt eltölteni, összhangban működni vele. Nem zavar, ha valaki elvált vagy gyerekei vannak, kivéve, ha 14 évnél fiatalabb gyerekét neveli egyedül. Szeretném összeszedni magamat végre, élni az életemet, barátokat és hobbit találni, humán-műveltséggel gazdagodni, szeptemberben folytatni az orvosit. Nagyon magányos vagyok, szeretnék társat találni, akinek én is tudok nyújtani valamit. Akiben megbízhatok, akihez kötődhetek, aki nem fog szó nélkül otthagyni vagy kihasználni. Ha valakinek nagyon magas elvárásai vannak, vagy nem bírja a bizonytalanságot, annak nem fogok tudni megfelelni. Nem vagyok kifejezetten nőies, de férfias sem, a személyiségem még kialakulóban van. Vannak komolyabb bőrhibáim, és kissé molett vagyok, de fogyókúrázom, és összességében szép az alakom és az arcom. A partnerem kinézete nem számít, csak legyen nagyjából ápolt és rendezett. Nagyon fontos számomra, hogy az illető türelmes és megértő legyen a pszichés problémáimmal, szorongásaimmal és az időnkénti kiszámíthatatlanságommal szemben.
Eliza, 21 éves
Társkereső Budapest, II.
Eliza vagyok, 21 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anna, 18 éves
Társkereső Budapest, II.
Sziasztok! 18 éves vagyok és egy amerikai csere év miatt még gimnáziumba járok. Motivált és céltudatosnak mondanám magamat. Ha szeretnék valamit azt elszoktam érni, csak idő kérdése. Heti 5-6szor szoktam edzeni, olvasok, szeretek zenét hallgatni. Ezen kívül 5 nyelvet beszélek. Helyes fiúk írhatnak ha érdekli őket ez a csomag

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Barnabás, 18 éves
Társkereső Budapest, II.
Sziasztok! Egy nyitott fiú fagyok aki bármiben benne van és aki ugyanolyan szívesen borozgat veletek, mint amilyen szívesen elmegy bulizni.
Péter, 28 éves
Társkereső Budapest, II.
Sziasztok Nem sexet keresek csak tartalmas idő töltést! Bécsben van egy kertészeti vállalkozásom, keresek olyan lányokat nőket akit tenyeremen hordozhatók akik nem nagyon engedhetik meg maguknak a luxus életet szívesen töltik minden napjaikat lazulasal kirándulással nyaralással . akkár tartós kapcsolt is ki alakulhat. Segíteni szeretnék anyagilag támogatással elérni a vágyait álmait.
Laci, 21 éves
Társkereső Budapest, II.
Laci vagyok, 21 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Márton, 25 éves
Társkereső Budapest, II.
Szia, Márton vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as budapesti társkereső nők

Laura, 30 éves
Társkereső Budapest, II.
Kedves, megbízható nőnek tartom magam, komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Ha meg szeretnél ismerni, írj nekem és ismerkedjünk. :)
Helga, 36 éves
Társkereső Budapest, II.
Sziasztok komoly kapcsolatra pàromat keresem
Izabella, 36 éves
Társkereső Budapest, II.
Mindig a megoldásra törekszem, szeretem a problémákat a gyökerüknél orvosolni, hiszem és tapasztaltam, hogy a külső világ a belső függvénye. Tudom, hogy mindenki végig kell menjen a saját önismereti útján és át kell tudjon lépni nehezebb akadályokat is, hogy megérkezzen egy élhetőbb állapotához, innen jön a kiteljesedés és a valódi élet feladatunk megtalálása. Azt gondolom, hogy mindanyiunknak hasonló feladatunk van ebben az életben.. mégpedig felébredni/öntudatunkra ébredni és másoknak is segíteni ebben.Az ideális társ: kell a közös összerezgés, ennek a fenntartása és finomítgatása.. Az egymás mellett fejlődés lehetősége, szenvedély, szerelem, béke, biztonság, nyitottág, közös célok, egymáshoztartozás, családi fészek.
Bella, 30 éves
Társkereső Budapest, II.
Sziasztok, Bella vagyok, kedves, barátságos nőnek tartom magam, imádok a természetben lenni, kirándulni, sportolni, illetve jókat enni. Kedvencen az olasz gasztronómia. Ha jobban is meg szeretnél ismerni, írj nekem! :)

30-as budapesti társkereső férfiak

Tamás, 38 éves
Társkereső Budapest, II.
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Előd, 39 éves
Társkereső Budapest, II.
Szeretek mindenféle jó zenét. Szeretek táncolni, sportolni, kirándulni, autót vezetni, a jó filmeket, a társas programokat, az éjszakába nyúló beszélgetéseket, közös főzéseket :-) Jó ha valaki nem középszerű, és nem akar a tömegbe illeszkedni. Nem szeretem a kommersz dolgokat, a tetoválást, a drogot és a beképzelt, nagyképű embereket. Fontos a külső, de fontosabb a belső, a megbízhatóság, tisztelet. 180 cm, sportos testalkat, zöld szem, félhosszú haj :-)
Zoli, 31 éves
Társkereső Budapest, II.
Zoli vagyok, 30 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laszlo, 36 éves
Társkereső Budapest, II.
Paleo, kettlebell, WoW, Lovecraft, Stargate-SG1, Ravenclaw, Vipassana. Budapesten élek a II. kerületben. Budai hegyeket és az este 8 utáni programokat kedveld. Minimális levelezés után találkoznék, ha megvan az online szimpátia, mert csak élőben derülhet ki, hogy van-e kémia.

Középkorú budapesti társkereső nők

Gyöngyi, 45 éves
Társkereső Budapest, II.
Valamennyi humor nélkül nem megy, legyen az néha önirónia akár... :) Tudj magadon nevetni, de legyenek határok. Nem vagyok társkereső oldal párti,egyelőre nem fizettem elő, meglátjuk...Kreatív "csapattársamat" keresem. . Írj, ha felkeltettem az érdeklődésed.
Timi, 44 éves
Társkereső Budapest, II.
Timi vagyok, 44 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Orsolya, 48 éves
Társkereső Budapest, II.
Vidám alaptermészetű nő vagyok, két kamasz édesanyja. Szívesen töltöm a szabadidőmet a természetben sportos programokkal, szeretek színházba, kiállításra, koncertre járni.
Krisztina, 44 éves
Társkereső Budapest, II.
44 eves vagyok,2 gyermekem van, olyan tarsat keresek akinek szinten vannak gyerekei. Szeretek utazni, kirandulni.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

laszlo, 41 éves
Társkereső Budapest, II.
laszlo vagyok, 40 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 48 éves
Társkereső Budapest, II.
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 47 éves
Társkereső Budapest, II.
Az irodában töltött mindennapok után nagyon szeretek sportolni /elsősorban úszni/, kirándulni, utazgatni. Szolid, nyugodt természetű vagyok. Igyekszem mindig optimistán, pozitívan gondolkodni. Egy olyan kedves, mosolygós lánnyal szeretnék megismerkedni, aki már szintén vágyik családalapításra. Sok sikert mindenkinek!
Norbi, 42 éves
Társkereső Budapest, II.
Norbi vagyok, 41 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti budapesti társkereső nők

Andrea, 60 éves
Társkereső Budapest, II.
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsuzsa, 67 éves
Társkereső Budapest, II.
Üdvözlöm a látogatót ! Csak az keresen aki kellemesen akar csalódni.
Enikő, 70 éves
Társkereső Budapest, II.
Olyan vagyok, mint ezer másik, de így mindennel együtt: szerethető.
Kati, 65 éves
Társkereső Budapest, II.
60-as ügyvédnő kizárólag budapesti, méltó társát keresi

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Zoltán, 65 éves
Társkereső Budapest, II.
Szívesen ismerkedem,abból még baj nem lehet!Nem dohányzom,és nem is fogyasztok alkoholt!Szeretek bringázni,ha az idő engedi.Nem vagyok előfizető,így nem tudok reagálni a megkeresésekre.
Gyuri, 66 éves
Társkereső Budapest, II.
Szeretnélek megtalálni! Hosszú távú laza, kötetlen kapcsolatot keresek, Budapesti, szigorúan nem dohányzó hölgy személyében, aki rendezett háttérrel rendelkezik.
Andras, 70 éves
Társkereső Budapest, II.
Nyugger vagyok de még dolgozom .
Laci, 77 éves
Társkereső Budapest, II.
Laci vagyok, 76 éves, 1 gyerekem van, nem velem él. Foglalkozásom: informatikus, és főiskolát végeztem. Autóval rendelkezem. Jelenleg saját lakásban élek. Sportosan öltözködöm. A olvasás, főzőcskézés, színházba, moziba, járás, beszélgetés a kedvenc szabadidős tevékenységem. Ideális társam: Átlagos megjelenésű, őszinte és komoly gondolkozású, rendezett családi élettel rendelkező társamat keresem. Komoly párkapcsolatot remélek.. Ha az elképzeléseidbe beleillek, kérlek, írj! Nem vagyok előfizető.*moderálva*. Kérlek írj ha még aktuális! *moderálva*. Üdv. Laci

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Norbert (46), Taszár Sziasztok! Hűséges vidám őszinte szerelemre vágyó férfi vagyok
  • Zsolt (33), Újszász Az őszinteség mindennek az alapja! Egy tipikus \" minden érdekel \" embernek tartom magam. Szeretek tájékozott lenni és általában mindenről van véleményem de ezzel együtt tiszteletben is tartom mások véleményét. Úgy gondolom ,hogy nem vagyok életképtelen tekintve hogy egyedül élek és \" megbirkózom \" egy háztartás mindennapos teendőivel és mindemellett állítólag van humorom is! :D
  • Moncsi (45), Veszprém Sziasztok! Egyedülálló hölgy vagyok, komoly kapcsolatot keresek.
  • János (45), Budapest, XIX. CSALÁD Beszélgessünk és minden kiderül Lényeg a CSALÁD Egy hölgy társaságában mindent (sokmindent) megélni és átélni... Szabadon repülni a biztonság egén, csak nézni a messzeség fagyos telén. Ébredező Tavaszt várni... majd jő a fényes nyár, fáradt ősz nyugszik... mert a hideg tél megvár!
  • Andi (35), Mátyásdomb Sziasztok! Hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Van 2 fiam,kérlek ha írsz ennek tudatában írj.

Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, II. kerületBudapest, II. kerület

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk