Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Budapest, II. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb budapesti női társkeresők

Noémi (59)
Társkereső Budapest, II.
19 órája tag
Keresem azt, aki engem keres.Ilyen egyszerű és egyben ilyen nehéz. Harmóniát és kedvességet adok, törődést, odafigyelést.Nevetést. Szeretem a vizet, a könyves bekuckózást,sétákat, beszélgetéseket. A többit szóban.
Krisztina (57)
Társkereső Budapest, II.
7 napja tag
Haza települtem hat éve, válásomkor. Szeretem a teremtés szépségeit, a müvészetben átérezni az ember különféle sorsát, öszinte keresését, ihlett válaszát, ami túl mutat saját tehetségünkön. Van-e egy társ, ki megosztaná mindezt velem, s tán hitemet is..?
Izabella (40)
Társkereső Budapest, II.
16 napja tag
Nyitott személyiség aki kedveli a kultúrát és a jó humor. Szeretek utazni és új embereket megismerni.
Judit (47)
Társkereső Budapest, II.
36 napja tag
Szia, Judit vagyok😊 Tisztában vagyok avval hogy kevés az esélyem nem csak itt, hanem a való életben is arra hogy életem kapcsolata az ölembe hulljon.. 1:jó indulattal talán átlagos a kinézetem 2:nem a 48asok után epekednek a férfiak..szerény véleményem szerint a huszon évesekért ácsingóznak 3:ma már az se divat ha elárulnám hogy igazán házias vagyok, imádok sütni főzni.. szakmám is..tudni illik 4:igazság szerint én csak várom hogy történjen valami velem, és ezt képes vagyok tétlenül végig figyelni 🤭és végig élni 🤔Ha elárulnám hogy talán még soha nem voltam igazán szerelmes és ezt keresem az vajon naívnak és visszataszítónak tűnik e a férfiak szemébe??! Horgászat és a csillagok szerelmesei nálam előnyt élveznek.. ezt úgy gondoltam közölni kellett mindenképp 😊 Továbbá nem vagyok molylepje, szoktam enni, nem almát és 3szem mandulát egy héten Van véleményem, önálló keresetem is van, de mindenkinek csak azt mondanám legszivesebben hogy csöves vagyok hajléktalan... pénzem nuku.. aki érti tudja... Februárban nagymami leszek, rettenetesen fiatalon szültem az első gyermekem, aztán lett összesen három, és nem dicsekvés de egy az apja mindegyiknek 🤭 Festem a hajam Nincs gél lakk a körmömön, se 3..4d szempillám, amitől mindig álmosnak tűnnék mert huzná le a szemhéjam.. mű melleim sincsenek, nem sportolok, se jóga, se terem bérlet.. csak összvonalas havi bérlet avval meg dolgozni járok... Van hobbim mint mindenkinek Vannak dolgok amiben kiváló vagyok, és van amiben pocsék Van önkritikám Vannak álmaim amiket még is szeretnék valósítani Szoktam káromkodni Vannak barátaim, általában imádnak az emberek, de megvallom őszintén ritkán modulok ki társaságba ha egy mód van rá.. szerintem az emberek nagyon sokat változtak, és nem a jó irányba Nem vagyok antiszociális.. inkább úgy fogalmaznák hogy sokat dolgozom és inkább pihenek és töltődöm.. Igazából bármit irhatnák ide úgy se ez a bemutatkozás határoz meg engem

Éppen online budapesti társkereső nők

Ágnes (54)
Társkereső Budapest, II.
16 perce lépett be
Vonzalmon, érzelmeken alapuló, tartalmas párkapcsolatot szeretnék…
Márti (52)
Társkereső Budapest, II.
1 órája lépett be
Vágyom a férfire, aki életem minden területén a tökéletességre ösztönöz. Akitől megkaphatom az érzelmi biztonságot. Aki nem csak a testemet stimulálja, hanem a lelkemet és az elmémet is. Arra az érzéki férfire, aki megérti, min megyek keresztül nőként, de elég erős ahhoz, hogy védelmezni, ápolni tudjon. Akarom a férfit, akit tisztelni tudok, mert a helyén van az esze és a szíve is. Nem a tökéletest keresem, és végképp nem azt, akivel felszínesen élhetnénk egymás mellett. Hogy miért nem? A válasz pofon egyszerű, mert rövid az élet.. Hogy sokat kérek? Mert sokat érek!
Regina (38)
Társkereső Budapest, II.
16 perce lépett be
Hozzám hasonló párt szeretnék - igényes magára, a környezetére, meg is teheti. Kerüljük a felesleges köröket... Számomra fontosak a megadott szempontok, pl. magasság/kinézet, képzettség/diploma, jó életszínvonal, családalapításra nyitottság stb., stb. A többi majd az ismerkedés során kiderül. Egy szép gondolatsor zárásként 🙂: "Ha magyar vagy, tudd, hogy isteni nyelven beszélsz. Mindentudó nyelven. Az ÉR mindent elmond a lényünk három dimenziójáról. Figyelj! A testedet ÉR-intem, a lelkedet ÉR-zem és a szellemedet ÉR-tem. Háromféle módon tudok hozzád Ér-ni. Kezemmel simogatlak, érzéseidet átérzem, és az értelmes gondolatodat megértem. Ujjaim ugyanazt üzenik, mint az érzéseim és a kimondott gondolataim. Három síkon szeretünk, mert testté vált szellemek vagyunk. És a három sík nincs külön. Ér-ted?" Akinek olyan az előfizetése, hogy egy piros körben egy fehér csillag van, nem látok semmit, sem adatlapot, életkort, fotókat pláne, válaszolni sem engedi, így nehéz eldönteni, hogy van-e értelme egyáltalán az üzenetváltásnak akár e-mailben... Amúgy a többiek esetében sem mindig engedi válaszolni...
Eszter (58)
Társkereső Budapest, II.
29 perce lépett be
Kell, hogy legyen egy férfi, akinek fontos az érintés, az ölelés, a nevetés, a humor és a bizalom. Beszélgetések egy pohár bor mellett. Közös programok,az önfeledt együttlét . Lehet, hogy túl sokat akarok?

Diplomás budapesti társkereső nők

Edit (49)
Társkereső Budapest, II.
Főiskolát végzett
Kedves, pozitív gondolkodású, elvált nő vagyok, aki belefáradt már a boldog szingliségbe. A Földön állok, de a csillagokat fürkészem és csodálattal töltenek el. Az élet egy csoda, de hiányzik belőle a Férfi, akivel megoszthatom az életszeretetemet, a szenvedélyemet és a felfedező vágyamat. Ami egy kapcsolatban fontos nekem: a mélység, tisztaság, bizalom, önazonosság, szenvedély, szexualitás, a "társ-érzet"- azaz a jóban rosszban bizonyossága, csók (sok), ölelés (még több), érintés, a szabadság megadása a másiknak, a valódi elfogadás, inspiráció, kreativitás, beszélgetések, séták, humor és nevetés, játék, flört.
Dorina (24)
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csilla (60)
Társkereső Budapest, II.
Főiskolát végzett
Keresem azt a humoros, színházba, koncertre, kirándulni szivesen járó, korban hozzámillő férfit, aki legalabb 170 cm magas.
Vali (61)
Társkereső Budapest, II.
PhD végzettségű (HR)
Szeretem a vidéki életet, piacokat, kedves, közvetlen embereket, a madarak ênekét, lelki nyugalmat. A növények színes világát, a kis gyermekek ôszintesége arra emlékeztet, hogy milyen tisztának indultunk valamennyien.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

József (55)
Társkereső Budapest, II.
Főiskolát végzett
Nem minden idők legjobb autóját akarjuk, hanem a hozzánk passzolót. Nem a legtökéletesebb házat a világon, hanem az ideálisat saját magunk számára. Nem a világ legjobb gitárját, hanem azt, amelyikben örömünket leljük. Nem a mindenki szemében legjobb társat keressük, hanem azt az embert, aki egy életre a társunk lehet. (Pierre Franckh)
Tamás (59)
Társkereső Budapest, II.
Főiskolai diplomás (Műszaki)
Optimista, empatikus, vidám természetű, természetet kedvelő vagyok. Aktív kultúra fogyasztó: mozi, színház, irodalom, képzőművészeti kiállítások. Túrázás, kerékpár, síelés van még a terítéken. Szabadságomat szívesen töltöm egy-egy külföldi város felfedezésével vagy túrázással, de örömmel pihenek nyáron a tengerparton mindenféle extra program nélkül, napernynő alatt, egy jó könyvet olvasva. Felnőtt gyermekeim már önállóak, külön élnek.
Gyuri (38)
Társkereső Budapest, II.
Főiskolát végzett
Szabadidőmben rendszeresen mozgok és kirándulok, néha úszok/gyógyfürdőzök. Érdekel a pszichológia és történelem, de kíváncsian követem a különböző környezetvédelmi megoldásokat is. Szabadságok alatt leginkább külföldre szeretek utazni, felfedezni és tapasztalni újat, úgy hiszem a hazai megszokottaktól merőben eltérő hatások bővítik a látóköröm. Szeretem ha rend/rendezettség és tisztaság van körülöttem, magamat is igyekszem megfelelő karban tartani, szeretem a zöldséges/salátás ételeket, egyszerű dolgokat sütök főzök, időnként kipróbálok egy-egy éttermet vagy büfét. Lehet nem túl maszkulin, de nem érdekel se a foci se az autóverseny :) Nagyon ritkán iszom alkoholt, a dohányfüst és üvöltő zene abszolút zavar, az meg kifejezetten irritál ha valaki hanyagolja a fogait, körmeit, vagy ha nem mozog és csupa szemét kajával mérgezi magát.
Krisztián (38)
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
Sziasztok! Krisztián vagyok, 38 éves, Budapesten élek. Független vagyok, tartós kapcsolatot keresek. Elsősorban független, érett Hölgyekkel ismerkednék. Szeretek utazni, természetben kirándulni, szeretem a sportot, a zenét. Ha úgy gondolod, hogy kíváncsi vagy rám írj bátran. Köszönöm! Puszi

Keresztény budapesti társkereső nők

Réka (39)
Társkereső Budapest, II.
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
jól csak a szívével lát az ember ... Én egy 39 éves gyerekarcú lány vagyok. Vidám vagyok, ha van ki megnevettessen. Nagyon érzékeny is túlzottan is . Sokan mondják , hogy túl komoly is sokszor. Mások megismerésében túl kritikus amin tudom változtatni kell. Nehéz , de törekszem erre , hogy ez válltozzon. A vallásosságomhoz ragaszkodom és erről senki és semmi kedvéért nem mondanék le. Jó tulajdonságaim: szelíd, szerény túlzottan is, vidám, kedves. Óvodai dajkaként konzerválnak a gyerekek.
Márta (64)
Társkereső Budapest, II.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Vidám alaptermészetű, diplomás filigrán alkatú özvegy hölgy vagyok. Szeretem a társaságot, kirándulást, színházat és egyéb szórakozásokat.
Edina (40)
Társkereső Budapest, II.
vallása: evangélikus (rendszeresen gyakorlom)
2. SEMMIT nem láthatok arról, aki levelet ír / kedvencnek jelöl / randira hív. (se kép, se kor, se lakhely, adatlapját se nyithatom meg) - mivel már nem vagyok előfizető. Emiatt válaszolni se tudok itt. E-mail címet és fényképet kérek. Köszönöm! (Csevegő alkalmazásokat nem használok.) Kivétel ez alól az, akinek Prémium Plusz kiegészítése van az előfizetésén. Tudom, hogy nem ez a garantált út az ismerkedéshez, de elfáradtam, így most ez van. Korban közel álló páromat keresem. Minden mást megbeszélhetünk - egy-két rövid levél után telefonban.
Fanni (33)
Társkereső Budapest, II.
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Fanni vagyok, 32 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény budapesti társkereső férfiak

István (67)
Társkereső Budapest, II.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Tiszteletem a Hölgyeknek! István vagyok, Vállalkozóként dolgozom. Budán élek. Szeretek kirándulni, utazni, Belföldön, Külföldön egyaránt felfedezni a természet szépségeit, és az emberek alkotta értékeket. Bár némileg tudok főzni, előszeretettel járok étterembe, ahová egy kedves Hölgyet is szívesen meghívok, akár többször is. Moziba is járok, ha értékes filmet vetítenek. Bár a Jégvarázs \"korszakából\" sem lehet kinőni, ez nem a megélt éveink számától függ. Persze sokkal jobb tévézni, Moziba, vagy Színházba menni egy kedves, vonzó Hölgy társaságában. Nem tagadtam le az élet éveim számából, a fényképeim bő egy éve, és idén nyáron készültek.
Gábor (44)
Társkereső Budapest, II.
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Három éve elváltam, és Szerető, Romantikus, Érzékeny Társam keresem! Hagyományos értérendet képviselek!
András (74)
Társkereső Budapest, II.
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Az életben a legnehezebb a szívet meg az észt rábírni, hogy ugyanazt akarják. Merő káosz az élet . Az érzelmek oly kiszámíthatatlanok. Hogyan maradhat valaki negyven évig házas? Ez sokkalta csodálatosabb, mint a Vörös-tenger kettéválása. Sokkal inkább, mint valaha, az emberiség válaszút előtt áll. Az egyik ösvény a kétségbeeséshez és a végső reménytelenséghez vezet. A másik a teljes pusztuláshoz. Imádkozzunk, hogy bölcsen a helyes utat válasszuk.
Dániel (33)
Társkereső Budapest, II.
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Nagy vonalakban magamról barátságos és erős jellem vagyok aki tudja mit akar! Szeretem az önálóságot ami sok elfogadást övez magam mellett. Nem vagyok édes száju viszont az első, hogy tudjam ki lesz az édesem! Minden téren a boldogságra törekedem és ami jó irányba terel az adott szituba, egy jó kapcsolathoz.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Gyuri (48)
Társkereső Budapest, II.
Komoly kapcsolatot keresek. Imadom a vizi sportokat: kitesurf, wakeboard. Imadok sielni. Edzoterembe jarok rendszeresen. Szeretem az eletet szeretek utazni. Sajat vallalkozasom van. Szakmai terulet: ado- penzugy- szamvitel. Kozgazdasz vagyok, phd.
Gabor (44)
Társkereső Budapest, II.
csodálatosan bűbájos csábító Tündér virágszál Csillagszemű nyuszika…… Gabor vagyok, , lakhelyem Budapest második kerület.. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg szeretnél ismerni! Ha randira hívtalak vagy tetszel azt azért van mert tényleg úgy gondolom nem szórakozok sajnos hogyha nem írod meg az email címedet akkor nem tudok veled dumcsizni egyelőre Mert még nem láttam értelmét hogy tényleg érdemes-e előfizetni 💪🍀🙏🥀🫶💞🐚🦋 🌸💐👅💋🥰🐬 Régi indulat, régi lendület, régi mozdulat Remeg, csak remeg A szív, mint egy vérverte Ág, mint egy széltépte Hang, csak zúg Mint egy félrevert harang Régi indulat, régi lendület, régi mozdulat Ordít rólam, hogy a városból jövök Mögöttem fények, zajok és ködök Az őrök szóltak, ide vissza nem jöhet Untam már úgyis ezt a steril életet Te voltál már egyszer, így ma én leszek Akit elkap újra ez a régi lendület Válj azzá,akivel szívesen élnél egész életedben" Őszinte érzelmeken alapuló,értékes,és hosszútávú kapcsolatot szeretnék kialakítani az erre érdemleges szimpatikus,és vonzó társsal, akivel együtt valósíthatjuk meg a közös álmainkat, céljainkat. Egy kapcsolatban nekem fontos értékrend az őszinteség, a másik megbecsülése, tiszteletben tartása. Az egymásra való odafigyelés, kölcsönös bizalom, szenvedély, vágy egymás iránt. Fontos, hogy sok mindenben hasonlóan gondolkodjunk, de ha valamiben mégsem értenénk egyet, akkor mindketten tudjunk, és képesek legyünk kompromisszumokat kötni,mert csak így tud kellően hosszantartóvá, és értékessen gyümölcsözővé válni egy kapcsolat. Ha mindketten empatikusak vagyunk a másik felé,és törekszünk rá,hogy egyre jobbak legyünk, ez az ami értékessé tehet bennünket, és a kapcsolatunkat. Apró kis hibáink tesznek minket egyedivé, és különlegessé, de ettől lesz igazán szerethető az ember. ❤❤ Teljes, és egész vagyok önmagamban is. Ez mellett még érzelemgazdag, szeretetteljes, vidám, közvetlen, és impulzív alkat, de még boldogabb tudnék lenni veled, ha te is hasonló eszméket vallassz, és csak szebbé, többé szeretnéd tenni velem a jövőnket. ☺ Régi indulat, régi lendület, régi mozdulat Remeg, csak remeg A szív, mint egy vérverte Ág, mint egy széltépte Hang, csak zúg Mint egy félrevert harang Régi indulat, régi lendület, régi mozdulat Régi indulat, régi lendület, régi mozdulat Fegyvert fogok a múltamra, és kész Egyetlen percre megáll az idő, és megáll az ész Most ide nekem az oroszlánt is És jöhetnek mind a tigrisek Ma harcos vagyok és törzsi táncos Ez egy régi hangulat Ma mindent lehet Régi indulat, régi lendület, régi mozdulat Remeg, csak remeg A szív, mint egy vérverte Ág, mint egy széltépte Hang, csak zúg Mint egy félrevert harang Régi indulat, régi lendület, régi mozdulat Folyna levegő Az a szándékom Hogy ma gyorsabb legyek Mint a saját árnyékom Hagyjuk a modern eszméket Most a régi magamra eszmélek Tánc közben vehet a testemről Majd az öreg halál mértéket Mert ez egy: Régi indulat, régi lendület, régi mozdulat Remeg, csak remeg A szív, mint egy vérverte Ág, mint egy széltépte Hang, csak zúg Mint egy félrevert harang
Zsolti (47)
Társkereső Budapest, II.
Komoly kapcsolat a cél
Laci (43)
Társkereső Budapest, II.
Legyél részese a változásnak

50 év feletti budapesti társkereső nők

Mária (64)
Társkereső Budapest, II.
Szeretek kirándulni, filmet nézni, olvasni és színházba járni. Önállóan, egyedül élek, már csak magamra van gondom. Felnőtt gyerekeim önálló életet élnek saját családjukkal. Tartós kapcsolatot szeretnék - nem minden áron!
Krisztina (69)
Társkereső Budapest, II.
Amerikai/Magyar vagyok.......pár éve költöztem Budapestre. Gyerek korom óta nyugaton éltem.. Positive, intelligent, cosmopolitan lény vagyok. Szeretem a várost de a vidéket is. Kultura és a termeszet ....mindkettöt értékelem.Golfozok és tornázok.......mozgás az fontos.Fiatalosabb vagyok kivül/belül az itteni korabeli nőknél. Erdeklödésem sok irányu, aktiv lény vagyok és igényes. Nem vagyok egy átlagos magyar nö !. Szeretném élvezni az életet ameddig még megadatott nekem. Örülnék ha lenne egy kedves és jo vágásu ferfi, akivel egyutt ezt megtehetem. Angolul és németul is beszélek. Fotók most készültek.ˇ "LOVE comes unseen....we only see it go"
Anikó (71)
Társkereső Budapest, II.
Nyitott, érdeklődő, optimista szemléletű, energikus, egyedülálló, budapesti nyugdíjas vagyok, igyekszem az apró dolgokban is örömöt találni. Természetjárás, városnézés, színház, mozi, kiállítás, koncert, főzés, bridzs érdekel leginkább. Nyitott vagyok az új dolgok iránt. Igyekszem alkalmazkodni, és tiszteletben tartani mások igényét, privát szféráját.
Judit (64)
Társkereső Budapest, II.
Juditnak hívnak, több mint egy éve özvegy vagyok, azóta magányosan élek, nagyon egyedül vagyok. Szeretnék egy olyan társat magam mellé, akivel őszintén lehet beszélgetni, megértő, becsületes és segítőkész. Türelmes, szorgalmas, segítőkész vagyok minden téren. Olyan társra vágyom akivel lehet utazni, kirándulni, koncertekre járni, táncolni. Idén mentem nyugdíjba, az időmet idős szüleim segítségére fordítom, viszem őket vásárolni, orvoshoz, meg segítek nekik a háztartásban. Két fiam van, de ők már kirepültek a családi fészekből, önálló életet élnek. Ha kíváncsi vagy rám, akkor kérlek írjál, de csak akkor ha komoly kapcsolatot akarsz kialakítani magad mellett.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Józsi (47), Salgótarján Sziasztok. Itt nem vagyok előfizetve. Fb on. Kapás József néven vagyok. Beszélgethetünk ott.
  • Erzsi (53), Budapest, IV. Értelem és érzelem Értelmes kapcsolatot keresek, akivel közösen el tudjuk tölteni a szabadidőnket. Fontos számomra a humor a jó kedv, a pozitív beállítottság, mivel én is ilyen vagyok. Romantikus vagyok, ezért fontosak az érzelmek. Keresek egy férfit, akivel egyhúron pendülünk, illetve kiegészítjük egymást
  • Ilda (55), Budapest Élj!Remélj!Nevess!Szeress! Amikor a fiam egy beszélgetésünkkor viccesen mondta: “Anya,most teszlek fel a Tinderre ,én nevetve utasítottam el,hogy meg ne próbálja. Nem Tinder lett belőle,hanem Origo Randi és nem a fiam által “kényszerítve” ,hanem önszántamból.Amikor már legalább századszor láttam az e-mailjeim között az Origo Randi ajánlását,megnyitottam,kíváncsiságból továbbmentem és végül regisztráltam. Eddig szívesebben hittem egy olyan ismerkedésben,amikor személyesen látjuk meg egymást,akárcsak egy mosollyal összeakad a tekintetünk,vagy ismerős általi bemutatás lehetőségeként.Ezen az estén azonban félretettem minden romantikus elképzelést és belemerültem az ismeretlen profilokba. Vállig érő barna hajam , barna szemem,kreol bőröm van.Még szoknom kell,hogy ilyen “ nyilvánosan” megnyílok.Fotót nem szeretnék feltenni,de kérésre küldök.Fiatalabbnak tűnök a koromnál.Többnyire a gyönyörű lányom nővérének néznek,de az anyukájának semmiképp. Három gyermekem van,1 lány és 2 fiú.Mindennél jobban féltenek és vigyáznak rám,de nekem is ők a mindeneim.Már mindannyian önálló életet élnek. A szeretetnyelvem a gondoskodás,a törődés és leginkább a konyhámban való sürgés-forgással adom szeretteim tudtára,hogy mennyire imádom őket. Kozmetikusként dolgozom.Sikeresen teljesedek ki a munkámban.Igényesen,de megfontoltan élek. Szeretem a szépet,akár ruháról van szó,akár egy porcelánról,egy bútordarabról,egy szép növényről,egy szépen szóló hangtálról…Egy jó könyv és soha nem vagyok egyedül.Mozizni,utazni viszont jobb társaságban és az élet számos dolgában szükség van a harmóniához a férfi erőre és a női lágyságra. És végezetül…Van egy csodás barátnőm és az ő csodás férje.Egy csoda házasságban élnek 30 éve.Nem olyan lángolóban,melyben egykor én éltem,hanem egy őszinte,hűséges,becsületes viszonyban,amiben minden olyan egyszerű. A barátnőmet egyszer a férje beültette a kocsijába valamilyen ürüggyel,hogy valahová mennek.A barátnőm hiába tíltakozott,hogy ezen a sarkon kellett volna elfordulniuk,hogy odaérjenek.A következő sarkon sem fordultak el.Már a barátnőm fel is adta a navigálást,amikor megálltak egy galéria előtt.Pár perc türelmet kért a férj és beszaladt a galériába.Egy szépen becsomagolt tárggyal tért vissza.Barátnőm lélegzetvisszafojtva bontogatta a csomagot.Egy régi olasz emlék,egy bekeretezett vaskapu fotója nyílt ki.Ezért vagyok itt.Egy ilyen meglepetésért,egy ilyen érzésért,egy majdani emlékért,mely akár az enyém is lehet.És a Tiéd.Kettőnké. Üdvözlettel, Ildikó
  • Margarita (63), Kaposvár Margarita vagyok, 63 éves. Társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Bertalan (65), Miskolc Nem a kavicsokat gyüjtöm, a gyémántot keresem ! Szeretem a kirándulást, slágerzenét, jó filmeket, és főzni is a szabadban. továbbá a sportot, horgászatot, túrázást, kiskertet,szinházba, koncertre, néha táncolni menni, tenger- és vízpartot, gitározni, és a humort ! Kedves, jókedélyű, csinos hölgy társaságát keresem komoly hosszútávú kapcsolat céljából. . . Egyáltalán em horkolok !

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, II. kerületBudapest, II. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk