Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Budapest, XII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Márton (38)
Társkereső Budapest, XII.
3 napja tag
Szia, Márton vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán (41)
Társkereső Budapest, XII.
7 napja tag
A mindennapokban önjáró gépezetem többnyire mosolyogva fogadja az élet dolgait, sok minden még jobb lehetne duóban. Persze, vannak koncepcióim, mint mindenkinek, de nincs magasan a léc, mert nincs léc. Nem azt keresem, hogy ki illene leginkább egy süti kinyomóformájába. Értékelem, ami jó és érdemes rá, teszek is érte, ha nem egyoldalú. Fontosnak tartom, hogy ne a közös minimumra törekedjünk. Nem versenyszerűen, de szeretek sportolni, többnyire preferálom a szabadtéri programokat. Inkább színház, mint mozi. Inkább IRL, mint URL. Inkább kint, mint bent. Inkább utazni, mint üdülni. A pohár inkább teli, és ami benne van, az finom. Szeretem a másik közelségét, a bújós természet alapvető. Aki mer, az nyer(het). Aki nem mer, már veszített. Őszintétlenség lenne azt mondanom, hogy csak és kizárólag a belső értékek számítanak, ezért ha bármi okból úgy döntesz, hogy kép nélkül regisztrálsz, tedd meg, hogy küldesz egy képet magadról.
Albert (71)
Társkereső Budapest, XII.
8 napja tag
Egészséges, aktív életet élő, rendszeresen sportoló, érdeklődő, nyitott személyiségü férfi vagyok, világjárt, tapasztalt, szívesen utazó típus. Képes szeretetet, érzelmi biztonságot nyújtani annak, aki ezt pontosan tőle igényli. Körülményeim rendezettek, nem eltartót, vagy szponzort keresek, hanem testi-lelki társat. Nem áll tőlem távol a romantika, de zárat is tudok javítani.
Géza (60)
Társkereső Budapest, XII.
15 napja tag
Géza vagyok, 59 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online budapesti társkereső férfiak

András (38)
Társkereső Budapest, XII.
2 órája lépett be
Szívesen kezdeném azzal, hogy mivel foglalkozom, mi érdekel, mivel töltöm a szabadidőmet, mit hallgatok, mit nézek, mit olvasok. Mégis ezzel a mondattal kell kezdenem: súlyos mozgássérült vagyok, motoros kerekesszékben ülök, és mobil lélegeztetőgép \"működtet\". A búskomorság, a befelé fordulás mindig távol állt tőlem, és a jókedvem, a lelkesedésem, az optimizmusom hajtott előre. Sok követ megmozgatok, hogy az életemben legyen tartalom. Van feladatom, van egzisztenciám, van hobbim, van szórakozásom, van bennem érdeklődés és tudásvágy a történelem, a művészetek iránt. Nem vagyok a négy fal közé zárva: speciális autómmal bárhova eljutok, fogyasztok kultúrát és éttermi kosztot; szeretem a természetet, és meglepően sűrű erdőkbe is bemerészkedek. Komoly kapcsolatot keresek. Egy egészséges lélek és szellem keres társat, de ami bennem egészséges, nem függetleníthető attól, ami beteg - akkor sem, ha ebben az ellentmondásban én harmóniát tudok teremteni.
István (47)
Társkereső Budapest, XII.
2 órája lépett be
A barátkozással, sok beszélgetéssel kezdve alakulhat ki nálam a kapcsolódás, esetleg a szerelem. Ha kölcsönös a vonzalom és hasonló a gondolkodásmód, érdeklődési kör, akkor jók az esélyeink, ha a szex is jó akkor dupla esély. 😉 Viszont jó beszélgetések nélkül nem működik sokáig, hamar jön a lejtő ☹️ Én komoly szándékkal vagyok itt, remélem Te is. Sportolni szerető modern felfogású, nagyon nyitott, fiatalos, figyelmes úriembernek tartom magam. Sok hibával, de remélem sokkal több jó tulajdonsággal, ezeken dolgozom is.
Ákos (36)
Társkereső Budapest, XII.
1 órája lépett be
Ezek nagyon kellenek, hogy önmagam legyek. Ha megvan, hogy a következő részlet melyik filmben hangzott el, sosem fogyunk majd ki a témákból: "A felhőszakadásból is lehet valamit tanulni. Amikor zuhogni kezd, ne akarj száraz maradni és letérni az útról. Ha eképp cselekszel, hiába húzódsz bármilyen tető alá, vizes leszel. De ha kezdettől fogva úgy döntesz, hogy nem törődsz vele, akkor is ugyanannyi esőcsepp ér. Ez a felismerés minden másra is vonatkozik." Próbálok eszerint élni.
Dániel (39)
Társkereső Budapest, XII.
3 órája lépett be
Az élőszóban zajló kommunikációt részesítem előnyben.

Diplomás budapesti társkereső nők

Rita (38)
Társkereső Budapest, XII.
Főiskolai diplomás (Idegenforgalom,vendéglátás, szálloda,kereskedelem)
Szeretem az életet, a jó társaságot, családom, barátaimat, a jó borokat, finom ételeket. Munkám a hobbim, azonban egy igazi társ, pár még hiányzik az életemből. Ha szeretnél megismerni, ne habozz.
Csilla (51)
Társkereső Budapest, XII.
Egyetemet végzett
Természetet, utazást, színházat, zenét, táncot és még sok minden mást kedvelő, alapvetően vidám, optimista személyiség vagyok. Két kamasz fiam van, akik kéthetente vannak velem. Foglalkozásomat tekintve jogász vagyok, a közigazgatásban dolgozom. Keresem a páromat, s remélem meglelem.
Kinga (30)
Társkereső Budapest, XII.
Főiskolát végzett
Szia, Kinga vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kinga (44)
Társkereső Budapest, XII.
Egyetemet végzett
Mindig az élet napos oldalát látom, imádok élni, egyszerûen boldognak lenni. Az emberi kapcsolatok a legfontosabbak számomra, a minôségi együttlétek, a közösen megélt élmények, a tartalmas, jó beszélgetések. Szeretek nônek lenni és a nôiességem minden téren megélni. Imádom a természetet és rendszeresen sportolok. Szeretek alkotni, szép dolgokkal foglalkozni, a szépség, finomság, figyelmesség az életem meghatározó része. Egy nagy fiam van aki már kirepült a fészekbôl. Komoly kapcsolatot keresek.

Keresztény budapesti társkereső nők

Mária (63)
Társkereső Budapest, XII.
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Keresem azt az egyedül álló URAT aki szeretne egy partnert a hátralévő időre. Hosszú távra szeretnék magamnak társat, ha lehetséges véglegest. Nem vagyok híve a hosszú levelezésnek, a személyes találkozást tartom mérvadónak. Hetente több alkalommal sportolok. Vidám természetű. Kirándulást, színházat és jó filmeket, sportot kedvelő nő vagyok. Hasonló érdeklődésű társat keresek.
Ági (67)
Társkereső Budapest, XII.
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Fiatalos, életvidám, 67 éves, értelmiségi nő vagyok. Társamat keresem. Szeretem a természetet, a zenét. Szeretek olvasni, színházba, koncertre járni, utazni. Rendezetten élek. Mottóm: Ne az álmaidnak élj, hanem éld az álmaidat! Jelenleg még nem vagyok előfizető, így nem tudok válaszolni, csak tetszést nyilvánítani. Emailt kérek
Gyöngyi (55)
Társkereső Budapest, XII.
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló hosszútávú kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak, amilyen.
Egyedülálló, megbízható, őszinte férfit 50-62 éves korig. Nem vagyok előfizető , igy nem tudok válaszolni a leveleidre , irj elérhetőséget.
Heni (58)
Társkereső Budapest, XII.
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Heni vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Krisztián (46)
Társkereső Budapest, XII.
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Antal (43)
Társkereső Budapest, XII.
Magamról annyit írnék , szeretnék ismerkedni ,megismerni egy kedves lányt.
Balázs (43)
Társkereső Budapest, XII.
Örök optimista, pozitív szemléletű, vidám jó kedvű, humoros és 190cm
István (47)
Társkereső Budapest, XII.
Megkímélt állapotú, 74-es évjáratú gyógytornász keresi hozzáillő (korban is) társát. Frissen regisztráltam, szóval randivonalszűz a horoszkópom. :) Magasságom173 cm, ezzel kell beérnem(és másoknak is). Látom sokan magasság fetisiszták a kedves keresők közül, nekik üzenem, hogy 175 cm alatt is van élet. Többnyire az egészségügyben dolgozom,(már aki tudja ez mit jelent) ez miatt kissé lecsökkent szabadidővel rendelkezem, ezért jelenleg budapesti hölgyet keresnék társnak. Távkapcsolatban nem hiszek, ha működne, már nem itt lennék. Több diplomával is rendelkezem, ha véletlenül valaki ezek alapján szelektálna. Angolul beszélek, valamint 4 másik olyan nyelven is, ami kihalt vagy még meg sem született, a csillagok állásától függően. :) (Persze ez csak poén, de aki már ezt az akadályt sem veszi, az lapozzon a következő oldalra) :) https://nlc.hu/ezoteria/cikk/nyilas-csillagjegy-jellemzes/

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Zoltán (68)
Társkereső Budapest, XII.
Igyekszem, hogy lehetőleg minél több időt tölthessek az élet napos oldalán. Mivel ez nem megy magától, van bőven tennivalóm a folyamatos szellemi és testi frissesség fenntartásához. Keresek egy olyan társat, akivel közösen tehetjük jobbá-szebbé egymás életét..
Gábor (59)
Társkereső Budapest, XII.
\"Keresek egy angyalt, tudom, létezik! Indul, jön, egyszer érkezik...\"
Pál (74)
Társkereső Budapest, XII.
Minden téren aktív, hetvenes, természetet, mozgást, művészeteket kedvelő, a zenei pályán tevékeny, 181cm magas, 70kg-s, elvált, nemdohányzó, nem-horkoló, nem-ivós férfi vagyok. Ha néhány szóval jellemezni kellene magam, a következő tulajdonságokat említeném: elvhű, megfontolt, segítőkész, kitartó, empatikus, kudarckerülő – ezek persze jó tulajdonságok, a kevésbé előnyöseket – ha szerencsés vagy - idővel kitapasztalhatod magad.
György (73)
Társkereső Budapest, XII.
73 éves nyugdíjas vagyok. Nem vagyok gazdag , önkormányzati lakásban lakom, nincsenek millióim, nincs nyaralom csak ember vagyok aki még ebben a korban társra vágyik. Nem baj ha vidéken,kis faulban,településen élsz annál jobb.Nem ijedek meg a kerti munkától sem,sőt szeretem csinálni.Szeretem az őszinteséget . Szeretnék valakit szeretni, aki viszonozni is tudja.Nem eltartót keresek,hanem egy társat.A személyes találkozás híve vagyok. Ha felkeltettem kíváncsiságod várom bemutatkozó válaszod. Szeretettel várom válaszod, üdvözlettel:György *moderálva*Szeretnék valakit szeretni, aki viszonozni is tudja.Nem eltartót keresek,hanem egy társat.A személyes találkozás híve vagyok.Nem vagyok előfizető Ha felkeltettem kíváncsiságod várom bemutatkozó válaszod. Szeretettel várom válaszod, üdvözlettel:György *moderálva*

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csilla (32), Miskolc Csilla vagyok, 32 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Adri (36), Sárvár Adri vagyok, 36 éves. Társam keresem Sárvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Ottó (61), Budapest, XVII. Ottó vagyok, 61 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Levi (20), Fót Levi vagyok, 20 éves, lakhelyem Fót. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Daniel (54), Románia Állatbarát vagyok. Én is lelkes olvasó vagyok, és szeretem a szabadidőmet egy jó könyvvel összegömbölyödve tölteni. Ideális partnerem az, aki osztja az érdeklődésemet, együttérző, bármiről beszélgethet

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XII. kerületBudapest, XII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk