Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Budapest, XIII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb budapesti női társkeresők

Viktória (19)
Társkereső Budapest, XIII.
19 órája tag
Üdv ! Egy komoly kapcsolat reményében jöttem. Magamat nyitottnak, kíváncsinak, közvetlennek gondolom, aki egyszerre komoly és laza természet, és általában azt adom amit kapok, illetve amit kapni szeretnék. Rendkívül szeretem és odáig vagyok az intelligens emberekért, erős szimpátiát érzek velük kapcsolatban, de ez nem minden ! tudjam hogy számomra a legjobbat jelentik, biztonságos velük akit keresek az udvarias, magára igényt tartó, beszédes, bátor, (előnyt élveznek akik 170 cm magasak)nem túl rámenős, de túl szerény sem a romantika számára egy önmagát bizonyító tehetség a szerelem jegyében , emellett fontos hogy tudjon csábítani, kultúráltan, egészségről árulkodva nyílvánuljon meg,és végezetül kápráztasson el. Keresem az ideális társam, vágyaim teljében, aki mellett természetes lehetek akárcsak egy őszínte barátságban.
Era (56)
Társkereső Budapest, XIII.
4 napja tag
Komoly kapcsolatra és szabadidőm tartalmas eltöltéséhez keresek egy jó humorú, intelligens társat. Kérem, hogy a nős/párkapcsolatban élők ne nekem írjanak. Köszönöm.
Eszti (38)
Társkereső Budapest, XIII.
6 napja tag
Szeretek a szabadban és kedves emberek társaságában lenni, viccelődni, sokat nevetni. Folyamatosan tanulok, fejlesztem magam, két làbbal a földön járok és csak annyira veszem komolyan az életet, amennyire muszáj. Ráadásul attól sem ijedek meg, ha vacsorát kell főzni. 😉
Nóra (30)
Társkereső Budapest, XIII.
8 napja tag
Sziasztok! Most vagyok túl egy négy éves párkapcsolaton. Szeretném újra megtalálni azt az embert, akivel újra élhetem boldogan az életemet.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Milos (26)
Társkereső Budapest, XIII.
6 napja lépett be
Szabadidőmben szeretek társasozni, jobbnál jobb kézműves söröket inni, új ízeket/ételeket kipróbalni. A pizzára nagyon finnyás vagyok. A környék összes helyét egyesével végig kellett kóstolnom, hogy megtaláljam az igazit. :-D A társaságokban én vagyok az a srác, akivel ha leülsz beszélgetni, akkor könnyen azon kapod magad, hogy már nem kell az éjszakai busszal hazamenned, mert már a metrók is járnak. :-)
Feri (63)
Társkereső Budapest, XIII.
2 órája lépett be
Ha egy szép élet vágyát őrzöd, A múlttal nem szabad törődnöd, S mindig úgy tégy, ha veszteség ér, Mint hogyha újjászülten élnél. Mit akar? - kérd meg minden naptól. És minden nap felel majd akkor: Tetteidnek tudjál örülni, Más tetteit tudd megbecsülni, Főként ne gyűlölj egy embert se, S a többit hagyd az Úristenre!
endre (54)
Társkereső Budapest, XIII.
37 perce lépett be
Engem Endrének hívnak és elég rég vagyok singli és sokszor hiányzik egy társ akivel mindent meglehet osztani. Aki este otthon vár vagy fordítva akár szeretettel vagy (vacsival) pár jószóval kellemesen ellehessen tölteni az estét (napot) . El lehet menni bárhová jól érezni magadat a társaddal és élveznéd a társaságát én ilyet keresek. Budapesten lakom, szívesen megismerkednék .
Sanyi (77)
Társkereső Budapest, XIII.
8 perce lépett be
Csoda szép 70 év feletti aszonyok nem is tudjátok mijen sokan vagytok és mind a boldogságra szeretet vágytok. Bizatok magatokba van nektek is egy férfi aki TÉGED AKAR és hamarosan KEDVENCEDNEK JELŐL. Sok szerencsét és kitartást a pár kereséshez . Ne feledjétek M I N D I G A NŐ V Á L A S Z T és a Nőt nem megérteni hanem szeretní kell. ÉN 77 éves rokant nyugdijas vagyok. 175 cm magas 66 kg kék szemü. 72 - 80 éves társat keresek. Bot segitségével járrok. Keresem a társam aki el tud fogadni a jelenlegi álapotommal. sanyí

Keresztény budapesti társkereső nők

Erzsébet (56)
Társkereső Budapest, XIII.
hivő: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
154 cm alacsony, 63 kg testsúllyal létezem. Komoly kapcsolatot keresek. Több, mint 2 éve élek egyedül Budapesten, az Angyalok földjén. A nyáron váltam el. A Nyilas jelében születtem, Bak Asc. Oroszlán Hold. Asztrológiát / is / tanulok. Vallom, hogy élet-végig képezni "kell" magunkat, nem a diplomahalmozásra gondolok. Sokszor, egy tartalmas könyv többet emel a szellemi szintünkön, mint egy tanfolyam. PL: Tökéletesíteni a sütő - főző tudományomat. Hobbyk: hastáncolok, egyéb táncok is érdekelnek. A tánc terápia... \"Nagy utazás, ahogy a dalból ismerjük \" gyönyörű hazánkban, és kötődőm Itália szépségeihez. Szívesen sétálok, kirándulok. Az is remek ha egymás mellett ülünk a fák alatt, beszélgetve és élvezzük a bolygónk szépségeit, egy pohár jófajta szekszárdi vörös bor emeli a társaságunk fényét.
Melinda (57)
Társkereső Budapest, XIII.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Az \"Igazi\" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne \"igazi\". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált.\" Azt gondolom az idézet nagyon jó gondolat. Nem az igazit keresem , hanem valakit aki igazivá válhat. Akivel elfogadhatjuk egymást olyannak amilyenek vagyunk. Kérem aki ír nekem, adjon elérhetőséget, mert hiába ír a rendszer nem enged válaszolni, mivel nem vagyok még előfizető. Köszönöm !
Veronika (43)
Társkereső Budapest, XIII.
református vallású (alkalmanként)
Ismerkedni szertnék aztán ki tudja mi lesz belőle.
Tímea (25)
Társkereső Budapest, XIII.
hivő: református (rendszeresen gyakorlom)
Komoly kapcsolat céljával regisztráltam. Kedves természetű vagyok, aki szeret segíteni másokon. Szabadidőmben aikidózom, főzök, barátaimmal és családommal töltöm az időt. Református vallású vagyok.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Béci (41)
Társkereső Budapest, XIII.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szabadidőmben, ami a munka mellett marad szeretek olvasni, futni és pecázni. Érdekel az utazás, könyvek terén mindenevő vagyok.
Zoltán (41)
Társkereső Budapest, XIII.
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Zoli vagyok! Azt hiszem már nem leszek híres popsztár vagy sportoló, de nem is bánom, mert szeretnék végre megállapodni, szeretném megtalálni az igazi boldogságot!! Szóval én kicsit zárkózottabb típus vagyok, de biztos vagyok benne, hogy létezik olyan lány, aki megértő, kedves, őszinte, aki tud örülni az élet apró örömeinek is és tud szeretni! Persze, biztos izgalmas lenne az első randink, ha tudnék a turnéimról, a mérkőzésekről és a drága hotelekről mesélni... De azért remélem így sem fogsz unatkozni, mert szeretek pl.: főzni és házi kosztot enni és imádom az igényes, szórakoztató, vicces vagy akár sci-fi filmeket nézni... vagy csak sétálni, kirándulni... egy- két ismertebb dallamot zongorázni... Többek között ezekről tudnánk egy jót beszélgetni. És ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor valószínűleg tényleg összeillünk, örülök, ha válaszolsz!
Sanyi (46)
Társkereső Budapest, XIII.
református vallású (alkalmanként)
Sziasztok! Sanyi vagyok, 46 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Szeretek sétálni,biciklizni,utazni,kirándulni,erdőt járni, a szabadban edzeni. Szeretek hegyekre felmászni s onnan az égboltot csillagokat csodálni. Nézni ahogy a közeli,távoli,városok,fényárban úsznak. Ha szerencsém van,a hármas határ hegyen,rókákkal is találkozhatok!
Krisztián (39)
Társkereső Budapest, XIII.
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Milyen vagyok? Amilyennek látni akarsz és amennyit beleteszel

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Péter (23)
Társkereső Budapest, XIII.
Leírhatnám ide sablonos, bemutatkozásként,hogy én egy 23 éves, sikerorientált,pozitív gondolkodású,a saját vállalkozása elindításán dolgozó férfi vagyok,de ezt később. E helyett csak annyit árulok el magamról,hogy körülbelül 65 %-ban vagyok úriember, a maradék 35 %-ban viszont szeretem kicsit megszegni a szabályokat. A személyiségem többi részét egyelőre fedje balladai homály;) Akkor vagy számomra érdekes, ha …szeretsz művelődni, teszel a saját fejlődésed érdekében és a kedvenc időtöltésed nem a plázákban való végtelen bolyongásban merül ki. Pozitív gondolkodású és kisugárzású nő vagy, akinek vannak tervei és céljai az életben. Elvárod hogy a férfi valóban férfi legyen, és te is igazi nő tudsz lenni egy kapcsolatban. A férfinak kell meghódítania a nőt, a nőnek viszont tudnia kell elcsábítania a férfit… Ne keverjük a szerepeket! ;) …igényes vagy magadra külsőleg. Sokan mondják azt, hogy „a belső az, ami igazán számít”, de persze mindketten tudjuk, hogy ez nem ilyen egyszerű. Nem kell egy divatlapból kilépett modell legyél, de tudnod kell, hogy a teltkarcsú és molett hölgyek nem az én eseteim. Bár sokan kedvelik a nagyon magas lányokat, esetemben a „végzet asszonya” 170 cm-nél alacsonyabb. Mivel aktív életmódot folytatok, odafigyelek a táplálkozásomra és az egészségemre, ezt leendő páromtól is elvárom. Nem szeretnék tőled levelet kapni, ha... …az általános iskolában a nyelvtanóra volt számodra mumus, és ennek megfelelően egy mondatodban több a helyesírási hiba, mint a betűk száma. …olyan szinten dohányzol, hogy a NASA felvételein össze lehet keverni Téged valamelyik dél-amerikai vulkánnal. …"tetszikelést" és üzenetet, egy kis türelmet kérek, mert a munkámból kifolyólag nem tudok azonnal válaszolni.
András (29)
Társkereső Budapest, XIII.
Nyugodt és spirituális ember vagyok, ki a pozitivitás és a megoldás képében, létében él. Keresem a Tüzet, mely Vízből fakad és Éli az Élet velejét.
Feri (27)
Társkereső Budapest, XIII.
Szeretnék megimserni egy rendes, hűséges lányt,akinek megadhatom azt, amire vágyik.
Roland (21)
Társkereső Budapest, XIII.
Szia, 21 éves átlagos srác vagyok Budalesten élek leginkább komolyabb kapcsolat felé kacsintok. *moderálva* itt hamarabb elérsz :)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • José (28), Budapest, VII. Sziasztok! Helló! öröm. José Ignacio vagyok, magyarul nem beszélek anyanyelvként, de angolul és spanyolul tudok kommunikálni. Szeretek sportolni, sétálni és kézműves sört inni. Remélem találkozhatunk.
  • Zsolt (52), Pécs Sziasztok! Szeretem a sportot és a természetet, zenét. Állatbarát vagyok.
  • Ági (51), Budapest, XV. Régi módi kapcsolatot keresek ! Szia ! Én egy modern nő vagyok, régi értékrendekkel. Ha esetleg tudod , hogy mi az , hogy figyelni törődni a másikkal , akkor keres . Nem Én vagyok a Te embered ha drogozol , alkoholizálsz , mert ezek nagyon távol állnak tőlem .
  • Attila (55), Hegykő Sziasztok! Röviden-mielőtt bárki megkövezne nős vagyok. Az hogy ennek ellenére itt vagyok meg van az oka. De ez ha majd úgy alakul úgy is beszéd téma lesz.Összességében egy normális ember vagyok- kisebb hibákkal.Szabadidőmet szeretném eltölteni - jó társaságban. Nem a sex a motiváció mielőtt bárki félre értené. De mint nős férfiról van szó ez ugrik be mindenkibe. Nekem a lelkemben van egy nagy űr - azt szeretném betölteni ..
  • Franciska (26), Eger Nem vagyok túl bátor, de őrültebb, mint hinnéd ... Az élet olyan mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod mit veszel ki belőle. ;)

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XIII. kerületBudapest, XIII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk