Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Budapest, XIII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Gyuri (39)
Társkereső Budapest, XIII.
2 órája lépett be
Nagyon aranyosak vagytok, de barátnőt keresek nem anyukát.
Tamás (40)
Társkereső Budapest, XIII.
1 órája lépett be
Azért váltottam pluszos előfizetést, hogy akkor is el tudjuk kezdeni a beszélgetést, ha neked történetesen nincs előfizetésed. Ez persze nem azt jelenti, hogy levelezőtársat keresek, kölcsönös szimpátia esetén a személyes találkozás híve vagyok.
Zoli (61)
Társkereső Budapest, XIII.
10 perce lépett be
Komoly, vidám kapcsolat reményében járok itt. A felszínesség viszont elkedvetlenít. Össze tudsz ebből rakni? "Kétféle ember van. Az egyik mindig készül valahová, a másik haza akar térni. Jó párkapcsolatot teremteni csak az utóbbival lehet. Mindig van másik, és a jónál is van jobb. Csak hazatérő ember becsüli meg az otthont, a békét, a nyugalmat és a harmóniát." - M.P. ...talán így van. Én mindenesetre osztom ezt a véleményt. Nagy különbég, hogy a páromat eszköznek tekintem vagy célnak. A színház, meg a tengerimádat számomra amolyan "rizsázás". Egy évben néhány nap. És a többi? Arról nagy a csend...
Attila (41)
Társkereső Budapest, XIII.
2 órája lépett be
Üdvözöllek az adatlapomon, örülök, hogy ide kattintottál! :) Röviden magamról: \"vidéken\" születtem és nevelkedtem, a fővároshoz csak a munkám köt. A többséghez hasonlóan az időm jelentős részét a munka tölti ki. Szabadidőmben próbálok időt szánni a testedzésre. Jó idő esetén a futópályán rovom a köröket (tudom közhely, de tényleg szeretek futni), ellenkező esetben marad az edzőterem. Inkább választok egy jó könyvet a a televízió rovására, de nem zárkázom el egy - egy jó filmtől vagy sorozattól sem. Ja, igen, a labdarúgást is szeretem. :) A fotó gént sajnos nem én örököltem a családban, de így talán nem ér kellemetlen meglepetés egy személyes találkozás alkalmával. :) Általában elég jó beszélgetőpartnernek tartanak, bízom benne, hogy nem puszta udvariasságból. Köszönöm, hogy végig olvastad és szívből kívánom, hogy találjon Rád a boldogság mielőbb! Attila

Keresztény budapesti társkereső nők

Zsófi (55)
Társkereső Budapest, XIII.
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Már én is megtaláltam, de nem itt, hanem a Való Életben. (Minden tisztelettel Mindenki felé, itt Pácienseket találtam, rengeteget, de nem a Sebészeti Osztályomra. Nyilván a Férfi Kollégák is így vannak ezzel, a nők esetében. Tisztelet a Hölgyeknek, és az Uraknak!) Elnézést kérek, amiért a levél szűrőt át kellett állítanom "Akit keres-re", mert nagyon sok levél érkezett fiatal, vagy idősödő Férfiaktól, nem az általam megjelölt "Akit keres-nek", illetve nem budapesti lakosoktól. Zsóki vagyok, és nem Zsófi, így használom a nevemet, a RV nem fogadta el, ezért írom le Nektek. Szeretek kirándulni, vagy otthon egy jó filmet megnézni, olvasni. Moziba, Színházba járni. Nem vagyok profi e téren, de szeretek fényképezni. Nézni a Naplementét, vagy a Nap felkeltét is. Persze jobb nem egyedül. Balaton, Tengerek... A fényképeimről: Egy idén készült, több tavaly, azaz 2022-ben, de töltöttem fel régebbi, több évvel ezelőtt készült fényképeket is, láthatjátok, nem nagyon változom. Az idei fotón (is) még fekete a hajam, most sötétbarna, hogy "fiatalosabb" legyen. FONTOS: Tisztelettel kérlek, hogy ha Te budapesti lakos Vagy, az Akit keres beállításnál ne írj 10-20 Km-t, vagy Budapestet, kivéve, ha Te is az Első Élvonal Tagja Vagy, mert akkor, és csak kizárólag érthető, és elfogadható ez, mivel, minket, az Első Élvonal Csapat Tagjait a "covidos" időszak miatt bármikor behívhatnak a Munkahelyére, kivéve a Vállalkozókat. Gondolj bele, hogy pl. a III. kerület és pl. a XVII., - XVIII. kerület között 30-35 Km. a távolság! Az Urak kb. 95 százaléka, és feltételezem, Hölgyek is szintén kb. 95 százaléka is reálisan határozzák meg a Km. távolságot. A leginkább reális a 75 Km. De megfelelő a 100 Km., esetleg az 50 Km-is, bár akkor inkább már a 75 Km., illetve 100 Km., amit javaslok Nektek. Ha nem az Első Élvonal Tagja lennék, akkor én 75 Km-t határoztam volna meg. Mert ez reális.
Martina (29)
Társkereső Budapest, XIII.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok! Marti vagyok és a hagyományos társkeresési formától elment már a kedvem, szeretnék most én is keresgélni és csak annak válaszolni akiről úgy érzem tud engem és én is Őt értékelni. Nem csak a külsőségek érdekelnek, hanem a belső értékek is ami megtartja a kapcsolatot.
Márti (44)
Társkereső Budapest, XIII.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok! Alapvetően pozitív életszemléletű nőnek tartom magam. Szeretek sportolni, túrázni, a természetben barangolni. Emellett persze a kultúrát is kedvelem, legyen az színház vagy múzeum. Olyan társat keresek, aki megbízható, őszinte, figyelmes, egyenrangú társ a kapcsolatban. Természetesen én is ezt tudom nyújtani. Társat, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában. Aki már/még családban gondolkodik. Ha ezek alapján kíváncsi vagy rám, írj bátran, ismerjük meg egymást!😊
Tímea (58)
Társkereső Budapest, XIII.
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni, akarsz-e mindig, mindig játszani, akarsz-e együtt a sötétbe menni, gyerekszívvel fontosnak látszani, Akarsz játszani boldog szeretőt, színlelni sírást, cifra temetőt? Akarsz-e élni, élni mindörökkön, játékban élni, mely valóra vált? Mindenki azt hiszi, az itt látott fénykép a lényeg. Az egyéniséget, a kisugárzást, a humort nem lehet lefotózni, és úgyis az számít igazán.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Sándor (32)
Társkereső Budapest, XIII.
hite: református (nem gyakorlom)
Szia, Sándor vagyok 32 éves és Budapesten élek. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy személyes találkozás, hogy jobban megismerjük egymást.
Csaba (59)
Társkereső Budapest, XIII.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Igen, találjuk meg egymást, a leendő Párt keresem, remélem, megtalálsz, remélem megtalállak. Ugye közös az érdeklődési körünk? És Te is empatikus, romantikus Vagy? Én igen. Szeretem a Színházat, lehet szabad téri is. Moziban megnézni egy jó filmet, elolvasni egy, azaz sok értékes könyvet. Kirándulni, utazgatni. Tenger, Tenger, Tenger... Sétálni a Tengerparti homokban kéz a kézben. Nézni a Naplementét, és fényképeken is megörökíteni.
Tomi (49)
Társkereső Budapest, XIII.
hite: római katolikus (alkalmanként)
Ilyen adok-kapokba szívesen belemegyek. Én kezdem, mert szeretek... 😊 Egyébként főzőversenyre készülök, épp a felkészülési szakaszban tartok...
Gábor (59)
Társkereső Budapest, XIII.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Aktív, sportos életet élő, mások által vonzónak mondott férfi vagyok, szerteágazó érdeklődési körrel. Szeretek utazni, más Országok kultúráját megismerni. Tenger "minden mennyiségben". Komoly kapcsolatot keresek egy kedves, hűséges, szép, vonzó, korban hozzám illő Hölgy személyében.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Tamás (26)
Társkereső Budapest, XIII.
Szia Tamás vagyok 180 cm magas átlagos testalkatú 26 èves srác. Egy pár dolog rólam: Szeretek túrázni, sorozatokat nèzni, ès olvasni. Jelenleg Pesten lakom ès dolgozom. Szívesen ismerkednèk korombeli lányokkal. Nem vagyok az online párkeresès híve de úgy gondoltam adok egy esélyt neki. Szívesen beszélgetek bármiről, zene terén elég nyitott vagyok. Ha szimpatikusnak találsz írj rám nyugodtan.
Alex (29)
Társkereső Budapest, XIII.
Nekem egy kapcsolatban 2 dolog a legfontosabb hogy jól tudjuk kommunikálni és mindig legyünk őszínték egymással, mert ha ez a kettő műkődik nincs az a probléma amit ne lehetne megoldani :) Ami még fontos tudni: - szeretek beszélgetni bármiről - szeretek spontoneitást de a jól megtervezett dolgokat is - alvásnál nem horkolok egy kicsit se (nem vicc) - nagyon fura és beteg a humorom és szeretek MINDENEN nevetni, szerintem a humornak nem szabad hogy legyen határa másképp elveszti az értelmét
Gàbor (28)
Társkereső Budapest, XIII.
Gábor vagyok! Elsőre amit tudnod kell rólam azt látod!:) Komoly kapcsolatot keresek egy megertő kommunikatív társ mellett!:)
Ricsi (26)
Társkereső Budapest, XIII.
Ricsi vagyok, 26 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg aka rsz ismerni!

30-as budapesti társkereső nők

Viki (34)
Társkereső Budapest, XIII.
Komoly kapcsolatot keresek, aki alkalmit keres, az ne is írjon! :-) Ismerkedni szeretnél? Akkor írj rám :-)
Júlia (37)
Társkereső Budapest, XIII.
- Nem, én a húga vagyok!\" /Égszínkékék madár, bábfilm/ A természetvédelem számomra életforma. Ez folyik az ereimben, ezt lélegzem be. Sorsom, hivatásom. Akkor vagyok a legboldogabb, ha madarásztáborban lehetek, vagy ha túrázom: szárazon és vízen. Leginkább zöld ruhás természetvédelmi őrök nyomában, de nem vetem meg a nem túl hosszú teljesítménytúrákat sem. A terepen inkább a növény- és állatfajok nevei érdekelnek, nem annyira a kilométerek. Nagyon megnéznék egyszer... egy hajnalmadarat és egy halászsast... és... még hosszú bakancslistát tudnék írni. :) De nem vagyok az erdőben csendben elbújó fajta, imádom a nagy, hangos, vidám társaságokat, szívből és hangosan nevetek. Könnyen és szívesen barátkozom. Nem minden harmincas nőnek egyforma álmai vannak, nekem a családalapítás egyelőre nem tartozik ezek közé, és elképzelhető, hogy soha nem is fog. Nem tudom, mert öt éve nem az az ember voltam, mint most, és nem tudom, ki leszek öt év múlva. De ha most kérdezed, akkor közös kalandokra vágyom, meg arra, hogy valakinek elmesélhessem, mi történt velem a nagyvilágban, minden apró cseprő örömemre, bánatomra kíváncsi, és a munkaidőm végén közös programot tervez. Szívesen élek családban, alapvetően jól kijövök a gyerekekkel, így ha a másik félnek már van (vagy a tesójának van) gyereke, annak kimondottan örülök. Csak maga a biológiai anyaság nem vonz. De vonz egy kölcsönös, támogató párkapcsolat, amiben érzelmileg elérhetőek vagyunk egymás számára és a családunk már a Földre született tagjait együtt szerethetjük. Már az óvodai jelem is az önreflexió volt. 157 cm kicsi vagyok.
Évi (31)
Társkereső Budapest, XIII.
Azt mondják, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Így kerültem Pestre. Voltak álmaim és céljaim, de nem voltak lehetőségeim abban a kis városban ahol születtem és ahol hosszú-hosszú évekig éltem. Szerettem volna előrébb jutni az életemben. Mind kapcsolati mind más szempontból is. :) Rólam? Mit is írhatnék? :) Céltudatos vagyok, ha valamit igazán a fejembe veszek. Akaratos, de csak annyira h azt el is érjem. Persze nem minden áron. Nem kenyerem a másokat eltaposva jutni előre :) Szeretem az állatokat. Van egy törpenyuszim. Nem rég költöztem Pestre így még ismerkedek a várossal szívesen venném ha társaságom is lenne hozzá ;) Ha felkeltettem az érdeklődésed és rendelkezel néha szabadidővel :D üzizz rám és talizzunk valami program keretében 😊
Enikő (38)
Társkereső Budapest, XIII.
Szeretek csavarogni, várost nézni, vonatozni, bicajozni, kajakozni, jönni-menni, kempingezők. Nem kanapé huszár párt keresek. Jó lenne egyszer lakóautóval elmenni egy hónapra nyaralni.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

László (44)
Társkereső Budapest, XIII.
Hogy ki vagyok én, van akinek rejtély, de ha szereted a keresztrejtvényt, akkor itt a feladat. Annyit elárulok kiindulásképpen, hogy imádok mosolyogni, jót nevetni, és amikor meg őszinte mosolyt kapok vissza, az mindig levesz a lábamról. Társaságban szeretek beszélni, de másokat is engedek szóhoz jutni, bár ez ritkábban fordul elő. Nem vagyok egy testépítő, de testem ép, és szemem kék, lelkem pedig szép. Szeretem az állatokat, de nem csak a bárányokat. Szenvedélyem a főzés és a készítés, és bár mindig tanulok és kísérletezem, de néha összekeverem, hogy most szekrényt kell készítenem késsel, vagy krumplit kell pucolnom fűrésszel. 😊 Ja, és a legfontosabb, az ovis jelem a napocska volt. Várom a megfejtést Ui.: Az egyik képemen a kezemben egy vasbogrács van, vajon mit főzök benne? Ha kitalálod, akkor egyenes ágon továbbjutottál, de ha nem találtad ki, akkor se csüggedj, mert ha szimpatikus vagy, akkor együtt kitaláljuk, de ez esetben pluszban írd meg Te mit főznél benne Nekem.
Gyula (46)
Társkereső Budapest, XIII.
Szia, Gyula vagyok. Másod állásban Zombi vadász. Mi, hogy nem láttál még Zombit. Szívesen. Reggel egy jó kávé meg egy mosoly,az egyik felébreszt, a másiktól szebb leszek(vagy csak a napom😆😆) Napi 17 20ezer a lépés számom futok, vagy csak sétálok, erről később. Ahogy a kádban énekelek úgy senki 😊. Imádom a Rock&Rollt, és az amerikai álmot. Mert tuti, hogy Elvis él, a tv a rádió mindegy mit mesél. Különc vagyok, jó de elfogadlak amilyen vagy, mindenki egy saját entitás, liberális vagyok. Az élet mint egy videó játék, kua szép a grafikája, de van, hogy elég nehéz vele boldogulni.Szeretem a természetet(így hát oda figyelek rá), szeretem a sétákat(néha egyedül(ilyenkor rendet rakok a polcon)), szeretem az állatokat...🐱Bocsi kicsit magamról. 😇🤪🏖️🎱🖤🍰🌶️🍕🚗📸Szeretem az autókat(persze csak akkor ha amerikai🤪😆😉). Sok autózás van már a lábamban, céllal és cél nélkül is. Szeretem a filmeket sorozatokat(ó nincs is jobb mint egy jó sorozat összebújva). Az ölelés azt jelenti: szükségem van rád. A csók azt jelenti. : szeretlek. A telefon hívás pedig: hogy hiányzol minden pillanatomból. Az "igazi" na az nem létezik,szerintem. Nincsen. Sehol nem él egy férfi vagy egy nő,aki az igazi,s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés,élete során találkozhat két-három olyan emberrel,akiből lehetne az "igazi". De ehhez nagyon sok türelem,lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges,ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolodott,vagyis igazivá vált.
Gábor (45)
Társkereső Budapest, XIII.
Független igényes diplomás budapesti férfi vagyok ,nincs feleségem nincs gyermekem és keresem a páromat a társamat a szerelmemet egy igényes vonzó nő személyében.. Személyes ismerkedés híve vagyok nem az irogatás és nem a csetelést! Köszönöm szépen arra nem vagyok kíváncsi elérhetőséget kérek szépen és rugalmasan normálisan lehet elkezdeni az ismerkedést! Előre is köszönöm a megértésedet!
Tamás (47)
Társkereső Budapest, XIII.
Őszinte, udvarias, biztonságot adó férfi vagyok, aki szereti tevékenyen élni az életét! Ehhez keresem mosolygós, életvidám, aktív párom, aki szeret utazni, sportolni, kirándulni, jókat beszélgetni és főzni! Rólam röviden: ❤️🏊‍♂️🏃‍♂️🚵‍♂️⚽️👨‍👦🌍🏖🎭🎬👨‍🎓

50 év feletti budapesti társkereső nők

Emőke (80)
Társkereső Budapest, XIII.
2 és fél éve özvegy vagyok. 50 êv hàzas élet egy olasz úrral. 40 évet Olaszorszàgban éltünk majd férjemmel 2009-ben Bp.-en éltünk. Közgazdasàgi technikumi ,mely könyvelő,statisztikus és vàlalati tervezői képesítést adott. kék szem,kg.,60 magassàg 165cm olasz vagy magyar nyelven szeretnék levelezni. érdeklődés: zene, forma 1.sport mivel én is sportoltam,,korcsolya, tv, film, és sok màs.
Kati (74)
Társkereső Budapest, XIII.
Társat, barátot keresek intelligens, korban hozzám illő férfi személyében. Átlagos budapesti értelmiségi nő vagyok, hasonló kvalitású férfi társaságát keresem lehetőleg Budapestről, vagy környékéről. Várom jelentkezésed.
Betti (61)
Társkereső Budapest, XIII.
Èlni,ès èlni hagyni,60 éves vagyok komoly kapcsolatot keresek,romantikus,vagyok,hobbim,a kirándulás,olvasás,állatvédő vagyok,akit keresek,egy őszinte,romantikus,általában vidám férfi,jómagam minden káros szenvedélytől mentes vagyok,
Ágnes (72)
Társkereső Budapest, XIII.
Ágnes vagyok, Budapesten lakom. Nyugdíjasként még dolgozom. Igényes, mozgékony, energikus, megbízható, gondoskodó vagyok. Még sok jó tulajdonságom van - de maradjon valami meglepetés is :-) A rosszakat majd személyesen árulom el, ha úgy adódik. Szeretek jókat (és sokat) nevetni. Színház, mozi, zene, tánc, sport, séta, utazás, ölelés mind szerepel a palettámon. És ha érdemes, ezt szívesen bővítem is Valaki kedvéért.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Andras (72)
Társkereső Budapest, XIII.
71 eves vagyok, most koltoztem vissza Magyarorszagra 19 ev utan Kinabol ahol egy lampagyaram volt. 5 nyelven beszelek, kozgazdasagtudomanyi doktor vagyok. Tok fiatalos vagyok, tele tervekkel. Elvaltam, volt kinai felesegem is, most olyan tarsat keresek akivel egyutt lehetnenk a hatralevo evekre. Ha Magyarorszagon 2-3 honapon belul nem talalom meg az igazit akkor akkor visszakoltozom Azsiaba, valoszinuleg Thaifoldre. Ott legalabb jo meleg van.
Mihály (70)
Társkereső Budapest, XIII.
Misi vagyok..most? .hirtelen jött ez.. ami biztos keresek valakit nézem a fotókat ha valaki vissza néz rám érezni fogom ezt szeretném,..ez marad gyorsan megy az idő már lassan vége a nyárnak,..most kihez szólok írhatok magamról de ezt ugyis másképp látják találkozni ott eldől a folytatás/most iszom egy kortyot a borombol /talán leszólitalak az utcán vagy itt csak lássalak már...inkább megszólitalak hogy válaszolj...amit itt le van írva azt öt perc múlva már másképp írnám de ezt most meghagyom mert tudom kinek szól megkereslek!!....a tévedés ott van ...egy kapcsolat nem rólam szól kettőnkről ...írj, ķüldj elérhetőséget ...ez nem egy jó írás magamról ezt egy hangulat rögtönözte ,itt marad.. a gondolataink érzéseink érzelmeink a belső vilàgunk,a miénk,de a hangulat kikerülhetetlen ,persze elmúlik de valamit ott hagy,és lehetne itt másféle felsorolás magamról az nem èn lennèk....
János (75)
Társkereső Budapest, XIII.
János vagyok, 74 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Színházhoz,hangversenyhez, utazáshoz, békés, de izgalmas együttléthez keresek társat. Nyugdíj mellett még folytatom az orvosi praxist, fő hobbim a tenisz.
Csaba (64)
Társkereső Budapest, XIII.
Sportot..utazást ..zenét..művészetet szerető földön járó pali/Csaba/..vagyok

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Rozália (67), Szolnok Szeretni, és szeretve lenni! Minden ember erre vágyik..
  • Attila (55), Veszprém ELKELT !!!
  • Tibor (50), Budapest, VII. Elsősorban komoly kapcsolat a cél , de nem vagyok semminek az elrontója.
  • Piroska (69), Budapest, XVIII. Táncolni nagyon szeretek(egy kicsit tudok is), táncos programokhoz keresek társat.
  • Kati (49), Érd Egyedülálló, 2 nagykorú gyermekem van. Állatszerető vagyok. Szeretek kirándulni. Barátra, szerető társra vágyom. Színház, mozi kedvelő vagyok.

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XIII. kerületBudapest, XIII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk