Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Budapest, XX. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Diplomás budapesti társkereső nők

Szilvia (48)
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolát végzett
Szeretnék megismerkedni egy korombéli FÉRFI-val, aki fiatalos és hozzám hasonló kvalitású személy, ahol kölcsönös szeretet, tisztelet, őszinteség és figyelem jelenik meg, illetve ahol mindketten jól érezzük magunkat egymás társaságában is! :) Szeretetet szeretnék adni és kapni! A személyes találkozás híve vagyok... Többit talán személyesen... Nem vagyok előfizető, így nem látom, hogy ki kedvel....
Rozália (69)
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolai diplomás (Száviteli)
Egyedülálló, felsőfokú végzettséggel rendelkező, 70 éves, nemdohányzó, gyerek nélküli, természetkedvelő , vidám természetű nyugdíjas hölgy vagyok. Szeretek színházba, jó minőségű koncertre járni, olvasni, kirándulni, utazni, főzni, sütni, családi és baráti kapcsolatokat ápolni, velük is közös programokon részt venni. Igényes vagyok úgy önmagammal szemben, mint társammal szemben is, de nem vagyok öntelt , sem beképzelt. Olyan Úriember ismeretségét keresem, ki szeretné megtalálni hozzám hasonló adottságokkal rendelkező társát az élete hátralevő részére. Budapestiek jelentkezését várom.
Adri (51)
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolai diplomás (Pedagógus)
Szeretem a életet. Érdekel minden ami művészet. Természetjárás, növények és állatok. Slow mozgalom, csak semmi pörgés. Színezd újra!
Ildikó (48)
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolát végzett
Elcsépelt mondat, de mégis számomra a legfontosabb dolog, hogy légy őszinte. A személyes találkozás híve vagyok, mert ott derül ki minden.
Mária (73)
Társkereső Budapest, XX.
Egyetemi diplomás (közgazdaságtan)
Mária vagyok, 73 éves, Budapest XX. kerület kertvárosában lakom.. Kedves, figyelmes, megértő embernek tartom magam. Átlagos hétköznapi életet élek. Már nem rajongok a színházért, kivéve azokért a darabokért, amiben valaki általam ismert "SZÍNÉSZ ÓRIÁS" játszik. Kirándulni szeretek. De nagyon értékelem a kellemes otthonlétet is. A nyugalmat. Imádom a vizet, különösen a Balatont. Már nem vagyok tag. Elérhetőségem *moderálva* Ha felakarod venni velem a kapcsolatot ide írj.
Kriszti (49)
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolát végzett
…szervezkedős, jövős-menős, szorgalmas, őszinte, társaságkedvelő, türelmetlen, gondoskodó, adni tudó, figyelmes beszélgetőtárs…

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Dániel (34)
Társkereső Budapest, XX.
Egyetemi diplomás (Pénzügyi matematika)
📈 Mathematician 💵 Economist 👨🏿‍🎓 PhD Student (applied math in stochastic analysis) 📏 194cm I am working with deep neural networks to understand the stochastic processes on the stock market 🤓 and developing a next gen fitness app to serve possibilty for a healthier life💪🏿👨🏿‍💻. I am Selena Gomez ❤️fan and I like everything what is science, math, travel and lifestyle. 😎🚄🌆 🙅🏿If you're significantly overweight, we're probably not a match.
Gábor (47)
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolai diplomás (Kereskedelem)
Társam keresem hosszútávra (mindkettőnktől függ meddig jutunk és mi lesz belőle)! Káros szenvedélyektől mentes (alkohol,cigaretta,drog) hasonlót keresek ha van itt?! 2011.09.19.-én mélyvénás trombózisom volt (vérhígítót szedek, havonta vérvétel INR kontroll, kompressziós harisnyát hordok). Ha zavar akkor további sikeres pártalálást és szép napot kívánok! Ha nem zavar akkor kérlek írj (előfizető vagyok, tudsz írni itt is korlátlanul)!
Szabi (48)
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolát végzett
...én értem, hogy mindenkinek van korábbról rossz tapasztalata, ahogy nekem is, de nem mindenki küld elsőre képet a "díszéről", és akar szexet az 1.-2. randin. Remélem van még itt olyan lány, akinek bejön, ha valaki normálisan, beszélgetéssel, netán majd virággal közelít....
Zsolt (35)
Társkereső Budapest, XX.
Egyetemet végzett
Nem szeretném fényezni magam, ezért nem is fogom :) ( nyilván személyesen úgyis eldől, hogy milyen vagyok) Mindenesetre pár szót azért mégis írok : Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, vidám, optimista és idealista vagyok. Amennyiben szimpatikus vagyok, ne habozz dobj egy üzenetet:) Addig is szép napot :)
Krisztián (49)
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolai diplomás (Építőmérnök, Informatika)
Minden pillanatban másképpen vagyok unalmas, csak úgy vibrál körülöttem a levegő, ahogy semmi sem történik, aztán hosszú szünet után ugyanez folytatódik. Egész nap, minden évszakban. Három gyereket idomítok fele időben, szinkópa, fiú-lány-fiú: 9-11-13. Az is lehet, hogy ők engem. Változó célok, változó eredmények!
Matyi (50)
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolát végzett
Budapesten élek rendezett körülmények között. A munkámban és az életben mindig nyitott voltam megújulásra. Alkalmazkodó vagyok. Amit tudok nyújtani érzelmi biztonság, érettség, stabil háttér.

Keresztény budapesti társkereső nők

Júlia (55)
Társkereső Budapest, XX.
református vallású (nem gyakorlom)
Egy embernek sok arca van mint nekem is..azt keresem akivel már csak a jobbakat tudom megélni..
Marcsi (59)
Társkereső Budapest, XX.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Csak egy egyszerű ember vagyok aki szeretne boldog lenni! Nem vagyok előfizetö
Viki (46)
Társkereső Budapest, XX.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szeretnék egy olyan párt találni aki a barátom, kedvesem, szeretőm, és egyszer a szerelmem is lesz! Fontos, hogy őszinte legyen és ne azt keresse, hol és hogyan tud átverni, mert megbízom benne. Nem apát keresek a gyerekeim mellé, mert az van nekik, de nem hátrány ha el tudja fogadni őket. 7 és 14 éves lányaimmal élek együtt. Szeretem ha sazeretnek, és nőnek néznek, nem padig házvezető nőnek. Szeretem a régi hagyományokat, mint tisztelet, becsület, őszinteség. És nem sértődőm meg azon ha kapok virágot. Magamról csak annyit, hogy nagyon tudok szeretni, de azt ki kell hozni belőlem. Nem adom magam könnyen. A többit majd személyesen..
Piroska (63)
Társkereső Budapest, XX.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Egyedülálló független nő vagyok,Budapesten élek,tartós kapcsolatra keresem a társam. Egy környezetére és önmagára igényes férfi személyében.
Andi (46)
Társkereső Budapest, XX.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Egy igazi nő, aki romantikára vágyik és szenvedélyre. Nyugalomra és izgalomra. Barátságra és szerelemre. Folyton mosolyok és imàdom a humort. Nem utolsó sorban értem is. Az érett nők minden előnyével meg vagyok áldva 😄Önálló vagyok, tapasztalt, őszinte. Tisztában vagyok vele, hogy a "mi korunkban" már van egy kialakult életvitele az embernek, ami jó esetben közelít egymáshoz. Csak élvezném Társammal a közös, tartalmas időt amit együtt tölthetünk. Beszélgetésre, ölelésre vágyom. Egyszerűen szeretnék reggel ébredéskor Rád mosolyogni. Érezni azt a szétáradó nyugalmat, amit a jelenléted okoz. Nem keresem a tökéletest, a herceget, vagy egy szuperhőst, Téged kereslek, aki képes szeretni. A hibákat, gyengeségeket nem csak elfogadni lehet, de bele is lehet szeretni :) Sajnos visszatérő látogató vagyok itt, de tele bizalommal és várakozással. Ismerj meg!
Edus (52)
Társkereső Budapest, XX.
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Ha szimpatikus vagyok adj elérhetőséget kérlek, és ha kölcsönös folytassuk. Vidám, kedves, segítőkész, normál értékrendet képviselő nőnek mondanám magam. Könnyen barátkozom, néha túl naív is vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, új helyeket felfedezni, színházba járni, olvasni. Nyáron a Budapest Parkban megtalálható vagyok, imádom a koncerteket. Manapság salsa nélkül nem élet az élet 🙂heti 1x járok féléve és nagyon szeretem. Szeretek társasjátékozni, ahol persze a jó hangulat, a lényeg. Ha Neked van valami hobbid, ami új számomra, szívesen belekóstolok. Szenvedélyes vagyok. Ja és a jó illat..a rabja vagyok. 🙂 17 éves fiammal élek.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Ferenc (49)
Társkereső Budapest, XX.
hite: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Fiatalos állatokat szerető,dolgozó, őszinte, becsületes ember vagyok.Magamról még annyit hogy magam is szeretem kivenni a házimunkából a részemet,szeretek főzni,takarítani.Szabadidőmben szeretek sétálni,tévét nézni,olvasni,túrázni bár már ez régóta kimaradt az életemből
Zoltán (60)
Társkereső Budapest, XX.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Kellemes napot,Zoltán vagyok! Tavaly múltam 60 éves,de ahogy mondani szokták az csak egy szám.Társat keresek(mint itt mindenki)! Sportolok,télen nyáron. Olyan hölgyet keresek ,aki szereti a téli sportokat(sí,snowboard),szereti a vizet,a tengert,(Olaszországot kiváltképp),szeret a kertben csendben beszélgetni,de ha kell a nagyobb társaságot is elfogadja. Szeretek főzni,barkácsolni tenni -venni!! Egyedül élek nyolc éve,rendezett körülmények között. Elsőre ennyit rólam. Köszönöm,hogy elolvasták! Zoltán
Attila (58)
Társkereső Budapest, XX.
hivő: református (nem gyakorlom)
"Színház az egész világ,és színész benne minden férfi és nő Fellép s lelép,s mindenkit sok szerep vár." (W.Shakespeare) Ha robogó vonaton érkezel,én felpattanok rá,jegyet váltani később is lehet! Bakancslista kívánság :Mars utazás,ha már lesz visszaút. na nem -nem,megtalálni Téged!
Rudolf (52)
Társkereső Budapest, XX.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia Rudolfnak hívnak.Nem vagyok hozomány Vadász.Saját lakásom van.Tisztességes munkám van.A bravó gáz Kft nél dolgozom,víz gáz központi fűtés szerelő vagyok.Szabad időmben kertészkedem,motorozok,szeretek a szabadban sètàlni.Sokan írják,hogy 50. 70km ig keresnek pàrt.Èn úgy vagyok vele ha két ember szereti egymàst,akkor nincs olyan,hogy 50 70 km.Tőlem lehet 2000 km is ha szeretem.A tàrs keresés nálam csak hosszú tàvon szeretnèm.Úgy érzem kinőttem az alkalmi kapcsolatokból.Nincs nàlam kor hatàr.Ha két ember szereti egymàst,akkor a kor nem mindig szàmit.
Laci (59)
Társkereső Budapest, XX.
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Jólelkű, családcentrikus, dolgos székely férfiúnak tartanak.
Zoltán (46)
Társkereső Budapest, XX.
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Szia! Páratlan vagyok, ezért regisztráltam! 😄 Vicces, hétköznapi dolgozó srác vagyok! Nem váltom meg a világot, de ketten talán a hetköznapokat szebbé tudjuk varázsolni! Családias hangulatot részesítem elönyben! Van egy 16 éves nagy fiam, aki az anyukájával él ! Terveim közt szerepel: Szeretnék megtanulni salsázni ! Szeretek táncolni ! Kicsit sportosabb üzemodban élek mostanában!

30-as budapesti társkereső nők

Zsuzsa (39)
Társkereső Budapest, XX.
Évek óta egyedül vagyok már nem azért mert nem akarok senki hanem azért mert minduntalan olyanok akadtak akik csak néha néztek felém csak néha rám csörögtek meg rám írtak és folyton folyvást mindig elfoglaltak voltak folyton a kifogások és ezekből is lett elegem meg abból hogy nem akarok egy olyan nőnek sem az árnyékába élni akikért annyira oda voltak akikkel az egész életüket leélték volna és utánuk keseregnek és én csak az örök második vagy az utolsó vagyok stb.…..Egyelőre csak kíváncsiságból vagyok itt fent. Évek óta Egyedülálló vagyok. Nem azért mert válogatok vagy ilyesmi hanem azért is amiket már korábban le írtam.A másik meg az hogy az első adandó személyes találkozások során egyből a testi légyottokra rátérnek hosszasan ecsetelték az ezzel kapcsolatos dolgokat és elég elszomorító részemről az ilyen férfiakkal való személyes találkozásom egyben az utolsó is volt. Másik hogy elvárják hogy gyorsan nyíljak meg nekik fogadjam a bizalmamba őket stb.…. kérdem én a bizalom igen törékeny ha van miből ha van kiért akkor azt a másik fél megérzi és nyitni fog.Az elültettet virágmag se egyik napról a másik napra Mutatja meg szirmait. Gondozni kell, hogy kivirágozzék és megmutassa a szirmait. Az igazi férfi nem siet. Tudja, hogy idő kell mindenhez. Tisztelet a kivételnek, de még nem találkoztam kivétellel, mágnesként vonzom az ilyen férfiakat. Így jó ideje elment a kedvem is hogy egyáltalán merjek találkozni, beszélgetni egy férfival, egy igazi férfival nem egy közönséges szoknyavadásszal. Aztán ott vannak azok, akik úgy mond, csak önkamukat szeretik, ami jellemezte számomra őket észrevételeim által a következők voltak: önző, önimádó, hiú és manipulatív -ek. és csak is mindig magukra terelték a beszélgetést. Vagy, még ami jellemző volt rájuk az, hogy Lekicsinyelték az érzéseimet vagy a dolgaimat, amik érdekelnek. Aztán ott voltak azok, akik önmagukat végtelen túláradó kifinomult intelligenciával bíró jó szituált férfinek mondták magukat. Csak hát a dolgok mást mutattak, mégpedig hogy mindez csak a látszat, és a jólszituáltság maszkja mögött egy teljesen más ember lakozott végtelenül önző és egocentrikus, mindent azért tettek, hogy a saját céljaikat elérjék. Szerencsére általában jó emberismerő vagyok és hamar átláttam a dolgokon így hát megszakítottam az ismeretséget. . Középiskola végzettségem van így hát természetesen szintúgy azonos végzettséggel rendelkezőt, keresek aki egyszer majd a párom lehet. Akinek Diplomája van, legyen, de nem akarom, hogy Diploma hiányába megalázzanak, éreztessék velem, hogy nekem mért nincsen? Vagy nem e-akartam lenni valaki? Stb.… hosszútávon nem vezetne, sehova."...Ránéznek egy emberre, megnézik a ruháját, esetleg az autóját, megkérdezik, hogy mivel foglalkozik, majd véleményt formálnak a felszín alapján. Nem érdekli őket a másikban rejlő küzdeni akarás, a mélység iránti vágy, önmaga vállalásának a súlya. Megállnak a látszatnál és elkönyvelik a tényeket. Nem elég finom a stílusa, szegényes a szókincse, kopottas a ruhája, használt az aktatáskája, és egyáltalán nem trendi… Esetleg a külsőség pont az ellenkezője: trendi, szép, igényes, menő és elegáns a stílusa, csak épp belül halott…" Részlet Sárvári Györgytől Természetjárók sátorozók és elvált gyerekesek kérem, kíméljenek egyik sem az én világom Ja és továbbá a házas-külön élők sem. köszönöm előre is. Továbbá távkapcsolatba nem hiszek sem most sem később. Alkalmi kapcsolatra vágyok is kíméljenek, nem vagyok rátok kíváncsi. Van/vannak, akik kimondottan csak ezért írnak rám csak megfeledkeztek arról, hogy már korábban is visszautasítottam őket. és őket nem is tudom komolyan venni nincsen szükségem rájuk. Sokan megkérdezték már itt, hogy a kirándulással és a sátorozással kapcsolatba mért vannak ellenérzéseim. Mert nem szeretem a sok felesleges gyaloglást és a hígéniás körülmények nem igazán megoldhatók a szabadba, na meg a kullancsok által terjesztett betegségek és akkor még az időjárási viszonyok elázik az ember vagy éjjel fázik a sátorba mert lehűl a levegő vadállatok pl egy esetleges vaddisznó támadás vagy egy medve és unalmasnak tartom ezt a természetbe való mászkálást egyszerűen nem dob fel. stb.… egyszóval nem érdekelnek az ilyen szabadidős dolgok. Remélem ez már érthető és elfogadható. Kedves Férfiak! Mindig halljuk,hogy nekünk nőknek milyennek kellene lennünk,hogy nektek férfiaknak tetszünk. Íme a válasz. Szerintetek legyünk csinosak és szexisek,hogy büszkén sétálhassatok velünk,mint valami trófeával. De ha más is megnéz minket,magamutogatók vagyunk... Legyünk dögös cicababák és viselkedjünk úrinő módjára,de azért takarítsuk ki utánatok a budit és mossuk fel a koszt... ... Hallgassuk meg a panaszaitokat,de a miénket vigyük valahová máshová. Tudjunk nélkületek lélegezni,de ha így teszünk,megsértődtök,hogy haszontalannak érzitek magatokat mellettünk. Ha a segítségeteket kérjük,a terhetekre vagyunk. Ha önállóak vagyunk,feministának tituláltok minket. Ha kimutatjuk az érzéseinket,nyafogós libák vagyunk. Ha uraljuk érzelmeinket,jéghegyek... Legyünk szépek,szexisek,okosak és műveltek,az ágyban k, a konyhában szakácsnők,az autóban Forma-1 pilóták; legyünk pszichoterapeuták és egyben erotikus masszőrök,de adott esetben szívódjunk fel,mintha nem is léteznénk. Legyünk ezermesterek,de ha kell,akkor segítségre és támaszra szoruló gyenge nők. Legyen saját véleményünk,de csak ha az megegyezik a tiétekkel. Legyünk önállóak,de tegyünk úgy,mintha a létünk függene tőletek. Legyen rátok szükségünk,de ne legyünk a terhetekre. És mindezt pontosan összekoordinálva a ti aktuális hangulatotokkal és elvárásaitokkal. Legyünk lámpák,akik akkor és olyan fényerősséggel égnek,ahogy ti szeretnétek,és akiket szükség esetén egy mozdulattal ki is lehet kapcsolni. A jó hír számotokra: a fent leírt tökéletes nő létezik!!! Mégpedig pontosan ott,ahol a tökéletes férfi..

30-as budapesti társkereső férfiak

Gyuszi (33)
Társkereső Budapest, XX.
Első ránézésre kicsit mogorva karót nyelt fickónak tűnök aki még mosolyogni se tud bevallom (meg nem ápolok jó viszonyt bármilyen fényképező alkalmatossággal se😅)de valójában fontos számomra a környezetemben lévő emberek és különösen a szeretteim akár család akár barát megértése és támogatása és azért humorban se szenvedek hiányt😄Számomra szinte mind1 mivel ütjük el az időt mert jóformán bármire nyitott vagyok és aki számomra fontos annak a kedvenc elfoglaltsága addiktív tud számomra lenni. Fontos számomra a szabadság és ebből kifolyólag másnak is tiszteletben tartom mert úgy gondolom hogy a szeretet bárkivel nem 1 kötelék vagy lánc hanem 1 óceán ami lelkünk partja közt hullámzik és ez kapcsol minket szabadon össze. Úgy gondolom nem másik felet kell keresnünk hanem egy társat attól függetlenül hogy mint egész személy megálljuk a helyünket a nagy világban,egy társat aki nélkül tudnánk élni de nem akarunk...Ha idáig volt türelmed elolvasni ezt a pár cseppet a tengerből akkor dobj 1 szívecskét,nem harapok😁
Jani (31)
Társkereső Budapest, XX.
Jani vagyok 30 éves. Vezető beosztásban dolgozom egy ipari nyomdában a 9 kerületben. Lenne kedved ismerkedni beszélgetni?
Tamás (34)
Társkereső Budapest, XX.
- Van egy öt éves kisfiam akivel együtt élünk és imádom. Zavar? Görgess tovább! - Dohányzom, bár folyamatosan leszokófélben vagyok ;) Zavar? Görgess tovább! - Nyitott személyiségem van de gyakran vannak introvertált pillanataim. Zavar? Görgess tovább! Ha ezen a szűrőn túljutottunk következhetnek a pozitív dolgok :) Szeretek szeretni, gondoskodni, meglepetést szerezni. Hobbim a gasztronómia ( vállahatóan főzök :) ), és az autós utazások. Imádom a Balatont. Elárulom így már nem kell találgatnod az elsődleges szeretetnyelvem a gondoskodás :)
Zoli (34)
Társkereső Budapest, XX.
Szia! Elsőre talán nem látszik, de ha szánsz rá pár percet , a beszélgetésünk közben, majd rá döbbensz, hogy mekkora forma vagyok! ☺️ Többet ide írni, feleslegesnek tartom. Írhatnék minden jót, csupa plusz , pozitív dolgokat persze, hogy futassam magam , mint a többi, átlagos "párkereső " tag... :D 😀 😍 Nem nem! Inkább, beszélgessünk rendesen, az a tuti ! ;) 😉 puszi pá mindenkinek!
Krisztián (31)
Társkereső Budapest, XX.
Magamrol csak annyit szeretem az uj dolgokat,*moderálva* en hosszu tavu kapcsolatot keresek.de nemvagyok semmi rossznak az elrontoja.beszelgetunk es a tobbi kiderul ;)
Richárd (31)
Társkereső Budapest, XX.
Írhatnék magamról bármit. A régimódi, személyes ismerkedés híve vagyok ;)

Középkorú budapesti társkereső nők

Éva (48)
Társkereső Budapest, XX.
Csak úgy! Nem vagyok előfizető és nem is leszek. Aki ketes megtalál. *moderálva* Éva
Évi (44)
Társkereső Budapest, XX.
Szeretem a tenger illatát, a szelet a bőrömön, az esőcseppeket az arcomon, és a hegyeket. A hegyeket nagyon-nagyon. Szeretem kávéval indítani a napot, és egy finom pohár borral zárni le. Szeretem a csendet, és az őszinte mosolyokat. Szeretem, ha érzem egy férfi erejét, keresem az érzést, amikor a vezetés a Tied lehet. Örökbefogadott kislányomat nevelem, néha ő engem :), de így színes és kerek az élet.
Judit (45)
Társkereső Budapest, XX.
Szia, Judit vagyok. Ha irsz nekem, kérlek adj email cimet, ahol válaszolhatok. Itt nem enged a rendszer választ küldeni. Köszönöm!
Anikó (48)
Társkereső Budapest, XX.
Egy harmonikus kapcsolathoz két, önmagával elégedett EGY ÉN-re van szükség. Ha a társak önnön teljességüket élik mindentől és mindenkitől függetlenül, akkor nem kiegészülni akarnak a másik révén. Akkor nem elvenni akarnak valamit/bármit a másiktól, amiről úgy vélik, hogy nem rendelkeznek vele. Így nem tud kialakulni alá-fölé rendeződés, azaz egyensúlytalan állapot. Akkor önnön teljességüket kínálják a másiknak egy közös örömteli szárnyaláshoz.
Nóra (48)
Társkereső Budapest, XX.
Csendes, magamnak való típus vagyok, nehezen teremtek kapcsolatot, főleg virtuálisan, szóval ezzel kell dolgoznom.
Kriszti (48)
Társkereső Budapest, XX.
Kedves Látogató! Köszönöm, hogy rám kattintottál. Keresem az eddig nem talált páromat.

50 év feletti budapesti társkereső nők

Ilonka (64)
Társkereső Budapest, XX.
Szeretem az őszinte embereket !utazás a gyógyfürdő kedvenc elfoglaltságom !
Tusika (73)
Társkereső Budapest, XX.
Életed ma éled és a holnapod rajtad áll.
Andrea (59)
Társkereső Budapest, XX.
Andrea vagyok, 57 éves. Társam keresem Budapest és környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsóka (76)
Társkereső Budapest, XX.
Zsóka vagyok, 73 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Sajnos nem tudok válaszolni, levelet írni...nem tudom az okát
Márta (67)
Társkereső Budapest, XX.
Szeretek olvasni, zenét hallgatni (legfőképp jazz), színházba, moziba járni, kirándulni, utazni, kertészkedni, társaságban jókat beszélgetni. Közös programokhoz, utazásokhoz, szabadidő közös eltöltéséhez és úgy általában az élethez, mindennapokhoz keresek társat. Nem feltétlen összeköltözős, de tartós kapcsolatra. Szeretni és szeretve lenni. Aztán ki tudja.......
Erzsi (63)
Társkereső Budapest, XX.
Kezdjük el írásban az ismerkedést, aztán majd a személyes találkozásnál sok minden eldől mennyire vagyunk szimpatikusak egymásnak. A papír sokmindent elbír, de a testbeszéd mindennél többet elárul. Nem vagyok előfieztő, így nem tudok válaszolni. Ha szeretnél velem megismerkedni, írd meg az utolérhetőséged, írni fogok.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Endre (42), Kiskunhalas :o) Nem! Nem vagyok a szőke herceg fehér lovon, aki a fantasztikus paripájával elvágtat veled a csodálatos naplementében. Aki ódákat zeng a szépségedről, lehazudja a csillagokat vagy idézetekkel és versekkel traktál, csak hogy megkapjon. Ha még hiszel az ilyen mesékben, akkor inkább lapozz tovább… Én az vagyok, aki elhív randizni, aki megkérdezi, milyen napod volt vagy mit tervezel a jövő hétre. Aki elvisz vacsorázni, bulizni, elhív pizzázni vagy moziba. Akivel sétálhatsz, akivel tervezhetsz és megbeszélheted a közös jövőt. Akit bármikor megcsókolhatsz, mert neked az jól esik, akihez odabújhatsz, ha nézitek a Tv-t. Aki reggelente puszit ad és jó reggelt kíván. Aki segít a házimunkában, mosogat, porszívóz, és rendet rak maga után. Nem az a nagymenő vagyok, aki a haverokkal fog lógni esténként, és lelép csajozni. Ha csak a barátnőidnek akarsz mutogatni egy izomagyú, jóképű pasit, akivel villogni lehet, akkor az nem én leszek… Mivel nem vagyok előfizető, ezért inkább írj egy email címet mert különben nem tudok vissza írni! :) Vagy keress meg Facén! :)
  • Eszter (53), Budaörs Egy olyan tàrsat keresek akivel jó lenni, nevetni, utazni, szórakozni, felhőtlen boldogsàgban. Gyerekem van. Màr nem lesz! Te sem akarja az lenni, fèrfit keresek.
  • Marika (72), Fertőrákos Marika vagyok szeretek kirándulni olvasni tv nézni nagyon szeretem a természetet nagyon szeretem a virágokat meg az állatokat van két kutyusom A társat akit szeretnék magam mellé korban hozzám illő jó megjelenésű magára és környezete igényes legyen és ha ő is állat szerető lenne azt nagyon jó lenne..
  • István (61), Baja Tartos kacsolatot keresk Szerese a gyerekeket. És tisztelet meg szerelem egymás felé. Ne a kép alapján hozzá döntés mert nem vagyok egy matyóhímzés. Mert a beszélgetéssel többet meg lehet tudni egymásról. Ha többet akarsz tudni rólam akkor írj. Szeretem az operát meg a klasszikus zenét. Most még nem vagyok előfizető válaszolni nem tudok.
  • Ilona (66), Románia Ilona vagyok, 64 éves. Társam keresem Románia környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XX. kerületBudapest, XX. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk