Társkereső Budapest, XX. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Katalin, 57 éves
Társkereső Budapest, XX.
7 napja tag
Katalin vagyok, 57 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Eliza, 37 éves
Társkereső Budapest, XX.
7 napja tag
Szia, Eliza vagyok, családcentrikus,dolgos,házias és rendszerető vagyok .Célom , hogy találjak egy biztos partnert akivel megértjük egymást és esetleg gyereket is szeretne a késöbbiekben. Nagyon szeretek utazni és új dolgokat felfedezni. A környezetem szerint nagyon közvetlen és barátságos vagyok , nem nézek le senkit. Nagyon szeretek beszélgetni !
Era, 59 éves
Társkereső Budapest, XX.
8 napja tag
Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
Katalin, 64 éves
Társkereső Budapest, XX.
13 napja tag
Lelki-testi társat keresek. Fontos számomra a családom, a zene, koncertek, opera. Én magam is művelem. De legfontosabb a bizalom.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Feco, 35 éves
Társkereső Budapest, XX.
7 napja tag
Szia, Feco vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 32 éves
Társkereső Budapest, XX.
10 napja tag
Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 36 éves
Társkereső Budapest, XX.
11 napja tag
Sziasztok! igazából komoly kapcsolat reményében vagyok itt
József, 64 éves
Társkereső Budapest, XX.
13 napja tag
Biztonságör ként dolgozom Jelenleg az exemmel lakom

Éppen online budapesti társkereső nők

Brigitta, 42 éves
Társkereső Budapest, XX.
1 órája lépett be
Szia, Brigitta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Judit, 42 éves
Társkereső Budapest, XX.
19 perce lépett be
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Panni, 39 éves
Társkereső Budapest, XX.
15 perce lépett be
Nem vagyok előfizető ... 🙂 Csomag: 2 gyerek,1kutya
Mária, 68 éves
Társkereső Budapest, XX.
7 perce lépett be
Mária vagyok, 67 éves, Budapesten élek. nyugdíjas vagyok. Keresem a társamat, aki szereti a természetet, a művészeteket, és ő is úgy gondolja, hogy társsal az élet sokkal szebb. Ha felkeltettem érdeklődésedet, adj e-mail elérhetőséget.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

István, 35 éves
Társkereső Budapest, XX.
31 perce lépett be
Szia Kedves Látogató! Szeretném azzal kezdeni, hogy a múltam 2009-ben megajándékozott egy fiúgyermekkel. Igazi jó kapcsolat van köztünk annak ellenére, hogy ritkán tudunk együtt időt tölteni, de így is végtelenül büszke vagyok rá. Ha ez neked gondot okoz, akkor itt tisztelettel köszönök el Tőled és sok szerencsét kívánok a továbbiakban! Egyedül élek rendezett, igényes körülmények közt külvárosi pesterzsébeti otthonomban, amit megosztok egy mostanában nem túl aktív macskával :D . Introvertált személyiségnek tartom magam, ami nálam leginkább a mélyebb emberi kapcsolatokban nyilvánul meg. Nagyon szeretek csavarogni, felfedező túrákat tenni és érezni, hogy itthon vagyok otthon. A nagyvárosi nyüzsgést inkább kerülöm. Egyéb iránt a külföldi kalandok is vonzanak. Szeretek olvasni. Ezermester alkat vagyok, és főzni is szeretek :) Ha a fent írtakkal sikerült elnyernem a szimpátiádat, úgy remélem szívvel válaszolsz üdvözlésemre.
József, 47 éves
Társkereső Budapest, XX.
17 perce lépett be
A képek nem 10 éve készültek. Van egy 3 éves fiam, akit nem én nevelek, de szerencsére egy héten kétszer délután, és a hétvégén egy nap nálam van. Ez egyébként alakítható, és közös program is lehet. Saját cégem van, de dolgoztam multinál is. Nem iszom, nem dohányzom, nem horkolok, nincs szájszagom, és reggel sem vagyok büdös. Vicces vagyok és sportos. Viszont, sokat dolgozom, idegesítően pragmatikus és gyakorlatias vagyok, valamint kényelmetlenül őszinte, cinikus, szókimondó, pimasz. Már voltam koronavírusos, tehát biztonságosabb vagyok, mint egy Volvo Durexben. Ismerkednék, ahogy ez a való életben történik. Tudjátok, meglátjuk egymást (itt), megtetszünk, beszélgetünk, összejövünk, és tartósan együtt vagyunk. Tehát nem úgy, hogy megválaszolom a tesztkérdéseiteket, majd beszélgetünk néhány hetet telefonon, majd kötelezvényt írok alá, hogy ha ezek után találkozunk, akkor aztán már feleségül veszlek. Szóval, csak őszintén, józanul, bizakodva és bizalommal.
Csaba, 39 éves
Társkereső Budapest, XX.
11 perce lépett be
Szia! Köszönöm, hogy benéztél, vagy véletlen, vagy mert......! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.Őszinteség, szeretet, odaadás, udvariasság számomra fontosak.Szeretek sokat nevetni, és másokat is szeretek megnevettetni. Ha valakit megbántok, elnézést kérek, sosem viszem át a haragot másnapra. Van egy kisfiam, nem velem él, hétvégéket töltjük együtt.Akinek nem gond, csak az keressen. Ha Neked is van gyermeked, számomra nem probléma!Szivák Csaba regnesseM,így ha szimpatikusnak találsz, és nem vagy előfizető bejelölhetsz. Nem vagyok előfizető, kérlek írj elérhetőséget, ha szimpatikusnak találsz.
Janos, 49 éves
Társkereső Budapest, XX.
17 perce lépett be
Nem mindenáron, de új impulzusokra nyitottan. Nem 49. +5 év. Ködös álmokat kergetünk mindannyian, miközben a realitás eltűnik a szemünk elől....

Diplomás budapesti társkereső nők

Marcsi, 45 éves
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolát végzett
Marcsi vagyok, 45 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kriszta, 51 éves
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolát végzett
Kriszta vagyok, 51 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ági, 62 éves
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolatot keresek, vidámsággal tarkítva. Ha szereted a sportolást is,az már csak plusz lehet. Elérhetőségedet kérlek jelezd!
Zsuzsa, 62 éves
Társkereső Budapest, XX.
Egyetemet végzett
Szeretek kirándulni, énekelni és álmodozni.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Ottó, 50 éves
Társkereső Budapest, XX.
PhD végzettségű
Egy vagyok. Nem több,nem kevesebb. Csak egy....
Lali, 27 éves
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolát végzett
Szia Ehm... Lalinak hívnak, de a barátaim Sáminak becéznek. Hordókészítő volnék... de nem bodnár, nem is kádár Lásd a volán mögül, mintha parkolóba állnál Arcom ott lesz ahol mindenkié ha megtalálnál Vesztenivalód nincs ezt garantálom, csak lássál... Két diplomám van és két olimpiai aranyérmem 200m-es gyorsúszásban, jelenleg katonai szolgálatot teljesítek a Klapka György lövészdandárnál, de vadászpilótának készülök... Ah najó nem... Főiskolám van, de nem vagyok olimpiai bajnok, átlagos de zömök testalkatom van és a covid járvány miatt jelenleg élvezem a szabadságot, már amennyire élvezni lehet egyedül... Egy átlagos srác, nem átlagos tulajdonságokkal így jellemezném magam legrövidebben, hogy mik ezek pontosan, vagy hogy ezek közül melyik tetszik neked melyik nem azt majd később eldöntöd, addigis akárki is légy, szeretnélek megismerni, ha ezt olvasod nyílván Te is engem szóval kezdésnek: Éppen egyedül túrázok egy erdőben, esőre áll és esteledik, szóval menedéket kell keresnem... egyszercsak szélcsend lesz és hirtelen recsegni és ropogni kezdenek a fák balra tőlem, odafordulok, majd egy hang felém kiállt a hátam mögül.... Küldd el üzenetben hogyan folytatnád ;) ENFP-A / ENFP-T ui.: Szeretem a rockzenét, bár sok mást is hallgatok, viszont az öltözködési stílusom az inkább afféle, szóval ha valaki fennakad a bakancsnál és 10/7 fekete pólónál, akkor sajnos nem láthatja mi van a borító alatt... :/
Máté, 32 éves
Társkereső Budapest, XX.
Egyetemi diplomás (Szociológia, Vallástudomány, Gazdaságinformatika)
- IBM-ben dolgozom, emellett tanulok levelezőn Gazdaságinformatikát. Még ha akarnám, se lesz időm megcsalni. ;) - Sportos életmód, főzőcskézés, természet. Elvileg tele kéne legyen az Instagramom. - Racionális, néha túl őszinte, minden másban nagyjából a haranggörbe közepe. - A mémek kulturának számítanak. Change my mind. - Nem lesz "dick pic" küldözgetés. Remélhetőleg részedről sem. :P
Péter, 40 éves
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolát végzett
Péter vagyok, 40 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény budapesti társkereső nők

Lina, 46 éves
Társkereső Budapest, XX.
vallása: római katolikus
LINA vagyok Szeretnék egy normális kapcsolatod Keresem Páromat kedves szivü Öszinte humoros családcentrikus kedves Pasit jelöljetek kedvencnek vagy írjátok Annyit hogy csak 35 évestöl 39 évesik keresek 😊😊😊
Krisztina, 49 éves
Társkereső Budapest, XX.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
A profil bejelentkező fotó friss és a többi is pár hónappal ezelőtt készült. ..... ?! Igen. Valóban! The profile photo is a quite recent one and the rest have also been taken within a year. Hamarosan fél évszázad, de fiatalos külső és jó egészség, mert szerencsére jók a gének és a hajfestékem. Hosszú távon gondolkodnék... és lassú víz partot mos... vagy lassan járj tovább érsz... Nearly half a century old but fit and young at heart. Looking for a close friendship with a possible long-term relationship with a sincere, honest, intelligent, responsible, reliable, positive, family-orientated, caring and affectionate man of 50 + or - few years. I got widowed and raise my son alone. I speak fluent English.Thank you for your time taking a look at my profile. Azt mondják aki elveszíti a szüleit az a múltja egy darabját veszíti el, aki a gyermekét az a jövője egy darabját, aki a párját veszíti el az a jelenének egy darabját. A jelenem egy részét veszítettem el és azt szeretném újra megtalálni és visszakapni kihatással a jövőre. Ehhez keresem párom 50 + vagy - pár év körül és lehetőleg bevállalható távolságon belül. Kölcsönös szimpátia esetén a minél hamarabbi személyes találkozást preferálnám. Ott kiderülhet, léphetünk-e tovább... Ha bejelölnél vagy írnál lehetne friss fotó a profilban és némi bemutatkozás? Köszönöm, hogy rászántad az időt és a végéig elolvastad! "Minden ember gyári hibás. Én is, te is. Azt hiszed, te nem vagy hülye? Mégis szeretlek. Abban a hatalmas zsákban, amelyet a lelkemben nyitottam neked, minden rossz tulajdonságod belefér. Reggelig tudnám sorolni, mi miatt nem vagy szeretetre méltó. Mégis szeretlek! Ha nem így működnénk nem lenne szeretet a világon! Nincs olyan ember, akinek ne lenne rossz természete, akinek ne lennének bűnei, tüskéi, démonai, bosszantó tulajdonságai. Nincs olyan lélek, akiben ne lenne szemét. Még a szentekében is van! De mennyi! A szeretethez bőséges lélek kell, egy nagy szemetes kosár, ahová a másik minden rossz tulajdonságát, vacakságát, bosszantó megnyilvánulását belehajítom. Kidobom vagy elfelejtem. ... Ha valakit megszeretsz, vegyél hozzá egy jó nagy szemeteszsákot. Minden nap dobd bele a másik hibáit! És felejtsd el! Nézz a szemébe! Ember ő is, szegény, mint te, és teli van hibával. Ne azt nézd, hanem a szemeit! Csakis a szemeit! Vagy még inkább: a szívét." (Müller Péter)
Beatrix, 38 éves
Társkereső Budapest, XX.
református vallású
Szia, Beatrix vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Edit, 41 éves
Társkereső Budapest, XX.
hivő: római katolikus
Dióhéjban: (> nem vagyok előfizető, kérlek küldj email címet és fényképet) > egyedülálló Anyuka vagyok👩‍👦 > Budapesten élünk másfél éves kisfiammal > társat keresek 💑 > 177 cm magas nő vagyok 😏☺ > kreativitás • művészet • természet • kis és nagy utak • tenger, tó, patak • gasztronómia-fotó • kommunikáció • intimitás • bor • kevés, de jó barát • tervezés • őszinteség • cinkosság • kitartás • könyvek • túrórudi • zene • főváros • vidék • csendben a cirip 🍀• eső kopogása az ablakon 💧

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Attila, 45 éves
Társkereső Budapest, XX.
római katolikus vallású
Sziasztok! Vidám,pozitív szemléletű férfiként keresem azt a hölgyet, akivel az élet minden területén együtt tudunk működni🙂 Csak olyan hölgyekkel szeretnék ismerkedni,akiknek fontos a kommunikáció, együtt töltött minőségi idő, nyíltság, őszinteség, szenvedély, természet iránti szeretet, sport, mozgás.
Csaba, 48 éves
Társkereső Budapest, XX.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok Csabi vagyok,48 éves. Tavaly novemberben véget ért egy közel 6 éves kapcsolatom.Azóta egyedül vagyok és és élek egy kis albiban a 20.kerületben. Jelenleg egy futár cégnél dolgozom,sofórként,Romániába járok napra nap,oda szállítok netes csomagokat. Szeretnék újra találni egy társat,akivel megoszthatom az életem. Nincsenek nagy elvárásaim,egy dolog van,ami nagyon fontos nekem az az egyenesség,és az őszinteség. szeretnék újra boldog lenni,és szeretném megtalálni azt a társat,akivel ezt megtehetem. Jelenleg nincs előfizetèsem,ezèrt írni még ne tudok.Ha szimpatikus vagyok neked,kérlek írd meg,hogy hol tudok neked írni. Szép napot neked.
Zsolt, 47 éves
Társkereső Budapest, XX.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Zsolt vagyok, egy mások szerint kedves, segítőkész férfi. Szeretem a természetet, szeretek olvasni, zenét hallgatni, kirándulni, sportolni, szeretem a sportot. Vegyésztechnikusként dolgozom. Olyan hölgy ismeretségét keresem aki kedves, jólelkű, igényes önmagára és a környezetére és nem dohányzik.
Andràs, 51 éves
Társkereső Budapest, XX.
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Elvált, Budapesti pasi vagyok, egyenlőre csak ismerkedem az oldallal, most regisztráltam. Nyitott vagyok, bármi lehetséges...

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Niki, 24 éves
Társkereső Budapest, XX.
Akik ismernek azok egy végtelenül kedves és lelkes lánynak mondanak. Én egy, olyan férfit keresek aki mellett igazi nő lehetek és aki mellettem igazi férfi lehet! :) Ui: sajnos nem tudok írni, mert nincs előfizetésem. Kérlek írj bele valami más elérhetőséget!
Henrietta, 29 éves
Társkereső Budapest, XX.
Henrietta vagyok, 28 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Vivien, 25 éves
Társkereső Budapest, XX.
Hölgyet vagy anyukát keresek, akivel lehet jókat beszélgetni, el sétálgatni szép helyekre és persze olyan, aki nagyon kedves s tisztelettudó. Magamról annyit, hogy kicsit felénk vagyok, de nagyon szeretek el menni szép helyekre, főleg most Budapestet próbálom fel fedezni kicsit, mert nemrég költöztem ide. Ha meg tetszettem, akkor írj bátran. 🤗
Heda, 24 éves
Társkereső Budapest, XX.
Heda vagyok, 23 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Laci, 29 éves
Társkereső Budapest, XX.
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Benji, 20 éves
Társkereső Budapest, XX.
Szia, Benji vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Olivér, 24 éves
Társkereső Budapest, XX.
Olivér vagyok, 23 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ádám, 21 éves
Társkereső Budapest, XX.
Sziasztok Ádám vagyok 21 éves vagyok. Mindenki tudja hogy mi miatt vagyok itt, komoly kapcsolatot keresek!

30-as budapesti társkereső nők

Heni, 35 éves
Társkereső Budapest, XX.
Egy erős, céltudatos, életvidám Nő keresi társát a mindennapokban és tovább....Nem érdekel \'egy éjszakás kaland\' vagy \'harmadiknak lenni\'. Komoly kapcsolatot keresek, olyan Férfi személyében, aki szintén tudja, hogy mit szeretne egy párkapcsolatban. Szeretnék valakinek az oldalán \'gyenge\' Nő lenni. Elég sok mindent átéltem és megtapasztaltam az elmúlt években, mind munka mind a magánéletben, várom, hogy meghódíts a magad igaz valóságával ;)
Annamari, 33 éves
Társkereső Budapest, XX.
Annamari vagyok, 33 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Timi, 34 éves
Társkereső Budapest, XX.
Budapesten élek, 34 éves vagyok. Szerettem az állatokat, szeretek nagyokat kirándulni, szabadban lenni. Vannak háziállataim: egy kutya és egy macska. Hobbik: fényképezés, festés, olvasás, kirándulás. Komoly kapcsolatot keresek. Házas, családos emberrel nem kezdek, pláne, ha gyerekek is vannak. Csak budapesti egyedülálló férfiakkal szeretnék ismerkedni, 35- 39 év kor között keresek párt, akkor hosszútávra. Nem vagyok előfizető. Email: *moderálva*
Kata, 39 éves
Társkereső Budapest, XX.
Kata vagyok, 39 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as budapesti társkereső férfiak

Gábor, 37 éves
Társkereső Budapest, XX.
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ádám, 35 éves
Társkereső Budapest, XX.
Komoly lenne a cel,bár itt nagyon nehez.Sok a komolytalan,eltünős,exet nem felejtő..Elvarasok vannak,de te mit nyújtasz?Ja ezen az oldalon az a szokas hogy a hölgyeknek itt semmi,senki se jo, h alap emberi tisztelet nincs h visszaírjanak.Itt valogatnak,de eloben meg mindenfele bunko,szurke kinezetu emberrel lealnak.Ne valaszoljatok,nagyon rossz megjenesu lehetek!😁 Aki komolyan akar isnerkedni edem balogh neven megtalal
Csaba, 34 éves
Társkereső Budapest, XX.
Csaba vagyok, 34 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dani, 30 éves
Társkereső Budapest, XX.
Szia volna kedved megismerkedni ? És egy új szálat inditani az életünkbe ? Ha szeretnél elérni csak irj egy másik elérhetőséget mert itt nem vagyok elöfizető.

Középkorú budapesti társkereső nők

Edit, 49 éves
Társkereső Budapest, XX.
Edit vagyok, 49 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Henriett, 43 éves
Társkereső Budapest, XX.
Ha esetleg szimpatizálnál velem,email elérhetőséged kérlek, hagyd itt nekem üzenetben. "Egy nap majd,mikor nem is számítasz rá,találkozol a Boldogsággal".
Magdolna, 47 éves
Társkereső Budapest, XX.
Magdolna vagyok, 47 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Judit, 46 éves
Társkereső Budapest, XX.
Igyekszem értéket teremteni és keresem is az értékeket. Járom a fejlődés útját - elsősorban önmagammal ismerkedem. Az ég kék, a fű zöld, de ahogy a szürkének is, mindennek van legalább 50 árnyalata. A természet az ajzószerem, az életigenlés a mantrám, a bölcsesség a fétisem, a humor a lételemem. Inspiráció és motiváció által kívánok egy hasonszőrű lénnyel pozitív energiákat áramoltatni... :)

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Laci, 45 éves
Társkereső Budapest, XX.
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltan, 48 éves
Társkereső Budapest, XX.
Szia kedves ismeretlen. Ebben a helyzetben nem egyszerű az ismerkedés, de megpróbálom. Egy normális kapcsolatot szeretnék. Ha te is ezt szeretnéd írj rám.
Péter, 43 éves
Társkereső Budapest, XX.
Mondhatják hiába azt nekem, az élet küzdelem és gond, De jönnek újra majd a szép napok, együtt te gyönyörű bolond.
Tibor, 42 éves
Társkereső Budapest, XX.
Tibor vagyok, 42 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti budapesti társkereső nők

Ani, 72 éves
Társkereső Budapest, XX.
Szia, Ani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erika, 63 éves
Társkereső Budapest, XX.
Nem dohányzom, nem iszok alkoholt, tiszta, pedáns nő vagyok. Hasonló illemtudó férfit keresek aki tudna engem szeretni, és tisztelni. Várom a leveledet 65 éves kortól 75 évesig.
Éva, 73 éves
Társkereső Budapest, XX.
Éva vagyok 73 éves rendezett körülményekben élek a XX-ben. Szívesen ismerkedem kellemes partnerrel.Akivel el tudunk tölteni az időt akár TV nézéssel vagy mással stb. Különböző programokra, utazásra a bakancslistámon van még egy hosszabb út is, jó lenne ha velem jönnél.Nem költözöm. Fiatal tini férfiak ne írjanak, aki a fiam lehetne. Vidékiek se próbálkozzanak nem utazok.
Györgyi, 67 éves
Társkereső Budapest, XX.
Nem csak a húsz éveseké a világ....

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

László, 61 éves
Társkereső Budapest, XX.
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 73 éves
Társkereső Budapest, XX.
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 80 éves
Társkereső Budapest, XX.
5 éve özvegy vagyok, teltkarcsú 55-73 éves hölgy társat keresek komoly kapcsolatra, esetleg házasság, ismerkedés céljából. Saját lakás, gk -val rendelkezem. Rossz egyedül !!!! László
Laci, 66 éves
Társkereső Budapest, XX.
Még kell egy kis romantika , boldogság , aktív sportos nem dohányzó élet! Egy társsal !

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Vali (30), Kereki Az élet keringőjét az igazival táncold végig! Ha szimpatikusnak találsz, ismerkedjünk meg! A személyes találkozás híve vagyok.
  • Zsuzsanna (46), Sárbogárd Sziasztok!A szeretet az élet értelme! Komoly kapcsolatra keresem törödő,szerető társam!Nincs gyerekem egyedül élek!
  • János (41), Gyula Sziasztok! Egy sport kedvelö , ezer mester szerú , káros szenvedelyektöl mentes férfi vagyok ! ( a tobbit meg beszéljük )
  • László (61), Szolnok Hmm Ha TÖKÉLETES pasit keresel az az előttem , vagy utánam lévők a sorban !................................remélem tudtam segíteni........
  • Anna (55), Győr Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XX. kerületBudapest, XX. kerület

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk