Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Vécs

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Atesz (29), Hajdúszoboszló Vidám, humoros optimista vagyok még kereslek! Keresem a párom, aki elfogad egy vidám természetű, jó humorú, nyugodt és általában kiegyensúlyozott embert. Alkalmazkodó vagyok elég sok téren, szeretem a változatosságot, állatbarát, természet kedvelő vagyok. Szeretek az emberekkel kommunikálni, jó kapcsolatot kialakítani. Türelmes empatikus vagyok másokkal szemben és ezt elvárom másoktól is. A társ akire vágyom legyen őszinte és családcentrikus.
  • Magdi (67), Siófok Sziasztok! A mai napig aktív, életerős , vidám nő vagyok.Szeretek kirándulni,utazgatni.
  • Mária (74), Tatabánya Sziasztok! Szeretek táncolni, salsa visszafele, meleget, hideget bírom, úszni, sulyzozni,kerteszkedni, főzni
  • Atti (46), Göd Sziasztok! Unom már magamat ki elégíteni szexpartner keresek akivel alkalmanként jól ereszhetjuk magukat. A számom *moderálva* is megtalaltok
  • Ferenc Otto (66), Miskolc élni,vagy élni hagyni Miskolci nyugdijas vagyok,de dolgozom.Regota özvegy.Rossz egyedül.Ezert keresek magam mellé egy tarsat-baratot.

VécsVécs

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk