Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Budapest, XVI. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Középkorú budapesti társkereső nők

Mara (41)
Társkereső Budapest, XVI.
Éppen annyit várok, amennyit nyújtani tudok... Bővebben: szimpátia esetén kölcsönös tiszteletet, bizalmat, barátságot, gondoskodást, elfogadást, odaadást, gyöngédséget, vonzást, ha kialakul: szerelmet, testit és lelkit, hűséget... Tükröt tartok eléd: ha igaz vagy, látni fogom, s én is az leszek, ha játszol, játszótársad leszek. Kérdés, te mit akarsz? Szikrázó napsütésben reszkető, sötét éjszakában égő... Lehetek a szerelmed, aki mellett minden nap ébredni akarsz... vagy a szeretőd, akinek szíve sosem lesz a tiéd... Lehetek egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell... vagy egy démon, aki elsöpör téged... Rajtad áll, hogy ki leszek melletted. De érezni akarom a bizsergést, a sodrást, a varázst amíg tart ez az életnek nevezett JÁTÉK... s ha te vagy az, akire vágyom, talán még az álarcom is eldobom.
Éva (45)
Társkereső Budapest, XVI.
Én hiszem, hogy vannak jófej pasik!! Akivel lehet minőségi időt tölteni. Jönni menni, enni inni, beszélgeti vagy csak hallgatni…Túl vagyok már mindenen, csakis mosolyogni akarok!
Judit (49)
Társkereső Budapest, XVI.
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Veronika (43)
Társkereső Budapest, XVI.
Kedves, barátságos lány vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat, szabaidőmet szívesen töltöm a barátaim társaságában.Szeretek kirándulni, fotózni, utazni vagy csak leülni a kertbe egy jó könyv társaságában. Fontos számomra az őszinteség, ha számíthatok valakire. Olyan társat keresek, akivel megoszthatom a hétköznapokat, a közös hobbikat, az Életemet.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • József (53), Kiskunhalas Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Imi (32), Aparhant Imi vagyok, 32 éves, lakhelyem Aparhant. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Krisztina (50), Tát Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Gyöngyi (44), Biatorbágy megbízható Társkapcsolat Gyöngyi vagyok, 44 éves, lakhelyem Biatorbágy. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Bea (34), Budapest, XVII. Kutyás!!!

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XVI. kerületBudapest, XVI. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk