Társkereső Budapest, XVI. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Kata, 57 éves
Társkereső Budapest, XVI.
33 órája tag
kata vagyok 57éves biztonságiőr vagyok cigizek és albérletbe lakom 3 felnöt gyerekem van akik nem velem élnek
Ildikó, 66 éves
Társkereső Budapest, XVI.
5 napja tag
A napos oldalon járok és olyan partnert keresek, aki ugyanígy gondolkodik az életről. Annyi szépség van a világban! Megadtam, hogy hány éves kortól, hány éves korig keresek partnert. Sajnálom, de ezen kívüliekkel nem szeretnék ismerkedni!
Anikó, 30 éves
Társkereső Budapest, XVI.
7 napja tag
Szia, Anikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Veronika, 47 éves
Társkereső Budapest, XVI.
8 napja tag
Hosszútávú, komoly kapcsolatot szeretnék. Kölcsönös bizalomra és boldog pillanatokra vágyom.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Ádám, 30 éves
Társkereső Budapest, XVI.
43 órája tag
Szeretnék ismerjedni 20 és 30 közötti nemdohányzó lánnyal. Ha magadra ismersz beszélgessünk :)
Attila, 28 éves
Társkereső Budapest, XVI.
6 napja tag
Attila vagyok, 28 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dani, 19 éves
Társkereső Budapest, XVI.
8 napja tag
Anime meg a chickennuggets nagyon megy Magamtól nem tudok mit írni, de szívesen mesélek ha írsz
Peti, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI.
9 napja tag
Peti vagyok, 44 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online budapesti társkereső nők

Györgyi, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI.
38 perce lépett be
Hosszú távú, komoly, harmonikus kapcsolatot keresek, mely kölcsönös szerelmen alapul.
Katalin, 53 éves
Társkereső Budapest, XVI.
37 perce lépett be
Politika és füstmentes, kötetlen munkaidős, sok szabadidővel, minden szempontból aktív! Szoknyás fotók 2021-ben, a kerékpáros tavaly készült. Nincs műhajam, műszempillám, műmellem, műkörmöm, televízióm és tetkóm. Van viszont magas sarkúm, hozzá izmos vádlival, kalandokhoz merészségem, melyet megosztanék egy férfival! Hamuban sült mellett, tarsolyomban akad bőven mosolyom, holnapra is jut belőle, annyi még a humorom. Gribedlim van kettő, könyvből is akad, vagy ezerkettő. Felnőtt és kirepült gyermekem, helyettük ma már, a lízingelt kutyát kergetem. ÉRTELMES társat keresek, hátralévő vidám éveimhez! Ami persze, nem zárja ki, hogy egyéb jó tulajdonsági is legyenek: megbízhatóság, kedvesség, humor, igényesség. Nem vagyok tökételes és nem is a tökéletes férfit keresem, hanem azt, aki kihozza belőlem, mind a 100% nőt (a 99% már kint van 😊) Olyat, akivel nem csak jól kijönni, de bemenni is lehet bárhová, s (talán) kettesben maradni is érdemes. Önálló vagyok mind a közlekedésben, mind az életvezetésben. De örömmel veszem, ha kinyitják előttem az ajtót. A klasszikus férfi-nő viszonyt preferálom. Szeretek (csak) nő lenni és szeretem, ha egy férfi a legtöbb dologban fölém magasodik. Szeretem, ha igaza van. (néha 😊) .. ha kell, elegáns cipőkben járok, de van tánccipőm, edzőcipőm, túracipőm is és nem félek használni! Nem riadok meg a víztől, a hegytől, a völgytől és az egértől.
Katalin, 81 éves
Társkereső Budapest, XVI.
29 perce lépett be
Katalin vagyok, 81 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Eszti, 39 éves
Társkereső Budapest, XVI.
12 perce lépett be
Eszti vagyok, 39 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Feri, 49 éves
Társkereső Budapest, XVI.
2 órája lépett be
Független, kedves, intelligens és még sportos is... 😆 Kettesben minden szebb, jobb... Szeretem ha az ismerkedés kétirányú kíváncsisággal indul, aztán szóban, majd élőbeni kommunikációval folytatódik... ( ha kedvencnek jelölsz, nem értem félre... )
Ervin, 47 éves
Társkereső Budapest, XVI.
17 perce lépett be
Ervin vagyok, 47 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 60 éves
Társkereső Budapest, XVI.
2 órája lépett be
Csak ha vidám. Csak ha komoly: Szóval, benne van mindkettő és benne van mindkettőben. Akivel az élet minden perce mulatság. Akinek fontos az IQ és akinek fontos az EQ is. Szóval, őt keresem. Kérlek, küldj mailcímet!
Tibor, 50 éves
Társkereső Budapest, XVI.
3 órája lépett be
Komoly kapcsolat reményébe keresem párom, aki hasonló vidám és céltudatos életet kíván élni velem...:) Fontos számomra a humor, megbízhatóság, szeressen utazni mint én és önálló élete, véleménye legyen... Legyen igényes az élet minden területén, mert ez fontos egy csodálatos kapcsolat minden percében. A személyes találkozás híve vagyok, úgyis mindig ott ismerjük meg igazán egymást.

Diplomás budapesti társkereső nők

Ildi, 55 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Főiskolát végzett
Egészséges IQ, egészséges EQ, egészséges SQ. Magamhoz illő férfit keresek. Nincs előfizetésem.
Andrea, 42 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Egyetemet végzett
Egy életvidám, alapvetően optimista , kultúrát és sportot kedvelő hölgy vagyok. A szanadidőmet szeretem aktívan tölteni: színház, kiállítások, kirándulások.... Ha szeretnél egy olyan partnert akihez egy rohanó nap végén oda lehet bújni, akivel jókat lehet beszélgetni és izgalmas társ, akkor megtaláltad akit keresel! Jogi területen dolgozom, van egy felnőtt lányom. Szellemi szabadfoglalkozásúként dolgozom, ezért elég sok szabadidővel rendelkezem.
Bogi, 50 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Egyetemet végzett
Szia, Bogi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztina, 45 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Főiskolai diplomás (Közgazdàsz)
Szia, Krisztina vagyok, Kèrlek, adj elèrhetősèget ha szimpatikus vagyok, nem regisztràltam.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Csaba, 43 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Főiskolát végzett
Diplomás 43 éves, átlagnál nagyobb egzisztenciával rendelkező, sportot, természetet kedvelő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek, fő cél a családalapítás. Saját magánlakással is rendelkezem
Szabolcs, 38 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Egyetemet végzett
Szabolcs vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Miklós, 78 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Egyetemet végzett
Vén vagyok, mint az országút, de a szép hölgyeket még szeretem...:-)
András, 46 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Egyetemet végzett
András vagyok, 45 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény budapesti társkereső nők

Vica, 49 éves
Társkereső Budapest, XVI.
vallása: református (nem gyakorlom)
Sziasztok! mosolygós, vidám természetű vagyok, szeretek nevetni és szeretem ha a környezetem is rendben van, mentálisan és fizikálisan is. Tudom mit szeretek és mit nem, messzire kerülöm a konfliktus keresőket, a problémázósokat illetve van ilyen a családomban természetesen, de őket genetikailag szeretem, szóval vannak kivételek. Kiegyensúlyozott, boldog életet élek (vannak feladataim nekem is, amit meg kell oldanom, de nem élem meg traumaként) és ehhez keresek társat, aki velem együtt tudom élvezni az Életet
Melinda, 35 éves
Társkereső Budapest, XVI.
római katolikus vallású (alkalmanként)
Szia! Valahogy mindig elkerüljük egymást, így arra gondoltam, hátha itt végre sikerül összefutni :) Valószínűleg engem keresel, hogyha hiányzik az életedből valaki, aki szereti, ha megnevettetik, ha megoszthatja Veled a gondolatait és az érzéseit, ha közösen csináltok valami jó programot, legyen az kirándulás, koncert, tánc vagy csak egy kellemes séta. Én Téged kereslek, hogyha van benned spiritusz és intelligencia, és már Te is alig várod, hogy fülig szerelmes legyél :)
Magda, 66 éves
Társkereső Budapest, XVI.
református vallású (nem gyakorlom)
Fütyülj......a külsőségekre, élj úgy. ahogy jólesik. A szenior kor egzisztenciája nagy biztonság Tudd meg: baromi mázlista vagy ha megszeretlek.. Átmentem tüzőn-vizen, és néha még most is ügyetlen, nevetséges..túl kedves és alkalmaszkodó vagyok.... de tényleg igyexxxxem. Nem számit mennyi idős vagy, milyen jó vagy rossz tapasztalatok vannak mögötted, légy kész ha kell az új kezdetre, az új pezsgésre.
Kati, 71 éves
Társkereső Budapest, XVI.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Kati vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Gábor, 40 éves
Társkereső Budapest, XVI.
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI.
egyéb keresztény vallású (nem hiszek benne)
Sziasztok Keresek, egy nem dohànyzó csajszi, 18-29 szeretek szerelmeskedni, gondoskodni a csalàdról stb A többi kiderűl.
Olivér, 39 éves
Társkereső Budapest, XVI.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Olivér vagyok, 39 éves. Nehéz időben vagyok. Társaságot keresek.
Barnabás, 52 éves
Társkereső Budapest, XVI.
vallása: református (nem gyakorlom)
Barnabás vagyok, 52 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

eszter, 17 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Szia, eszter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Klau, 19 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Klau vagyok, 19 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Eszti, 29 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Nincsen még előfizetésem! :I Nagyon szeretem a történelmet :) A középkort, a dualizmus korát, a kávézókba járást, az ismerkedést új emberekkel, a maszk nélküli fiókokat és mindent, amire kedves nosztalgiával emlékszünk vissza :D Szeretem a kávézós reggeleket, és és egyetérteni a kedvenc sorozathőseimmel, ha valami epizódfordító felfedezést tesznek.
Tami, 19 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Tami vagyok, 19 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Ádám, 18 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 18 éves férfi vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Budapest környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 180 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Bence, 26 éves
Társkereső Budapest, XVI.
majd táncolok a pedálon hogyha megérkezek hozzád és megállni kellene én akkor sem fékezek néha úgy kell csinálni mintha nem lenne holnap mert ha normális lennék már megőrűltem volna
Tamás, 27 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Keresem a társam. Általában csöndes és céltudatos vagyok. Szabadidőmet aktívan szeretem eltölteni, kirándulással, sport repüléssel, ha pedig rossz az idő, akkor képzem magam, illetve kedvenc filmeimet és sorozataimat nézem! Azt a társat keresem, aki eltud fogadni olyannak, amilyen vagyok.
Zalán, 20 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Zalán vagyok, 20 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as budapesti társkereső nők

Márta, 32 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Márta vagyok, 31 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Betti, 31 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Szia, Betty vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kriszti, 31 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Ismerkedés idővel kapcsolat a cél Budapesti és környéki pasik előny ha szeretnél beszélni e-mailben *moderálva*
Aisa, 32 éves
Társkereső Budapest, XVI.
31 éves vagyok. Étteremben dolgozom csak olyan irjon akkinek van képe! Hobbim: sport,Tik Tok,Billiárd stb.

30-as budapesti társkereső férfiak

Gábor, 38 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Gábor vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoli, 34 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Mint ahogy a képeken is látható, nincs kockás hasam, nem vagyok kigyúrva, a képek nem retusáltak és még Bradley Cooper sem a rokonom😀. Ellenben komoly kapcsolatot keresek. "Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegj a mámortól, fakadj dalra, lejts dervis táncot. Légy eszelősen boldog, vagy legalább légy rá nyitott. (...) A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni. Légy fülig szerelmes, olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza. (...) Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél."
Oszkár, 32 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Szia, Oszkár vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Norbert, 36 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú budapesti társkereső nők

Anna, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Utazást kedvelő, állatbarát nőci vagyok, aki kissé kocka is, s nemcsak egy notival, hanem egy érdekes könyvvel is remekül elvan... Eddig úgy gondoltam a különböző személyiségek kiegészítik egymást, de mostanra rá kellett jönnöm, lehet, hogy másnál működik, de nálam nem, így hasonló mentalitású Társat keresek...
Dóra, 45 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Alapvetően vidám, energikus vagyok. Inkább extrovertált, de nem szeretem a feltűnést. 👩‍👦‍👦
Zita, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Zita vagyok, 43 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bahar, 40 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Életvidám, őszinte és humoros egyéniség vagyok. Imádok a kutyámmal nagyokat sétálni, túrázni az erdőben. Sokat dolgozom, de a leendő párommal mindig minőségi időt szeretnék eltölteni. Antialkoholista vagyok, ellenben dohányzom.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Attila, 47 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Olyan társat keresek aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Én is olyannak fogadom el a társamat, amilyen! A megváltoztatósdit hagyjuk meg a húszéveseknek. Véleményem szerint nem vagyok egy nehéz eset. Viszonylag sokrétű az érdeklődésem, persze vannak szürke foltok. Ami viszont egyáltalán nem érdekel az a bulvár, és a másik ember dolgaiban vájkálni! Szeretek kirándulgatni, gyógyfürdőzni, filmezni. Ritkán eljutok egyéb művelődési helyekre is. Két nagykorú lányom van akik szurkolnak nekem, hogy végre a harmóniát találjam meg és ne a rigolyát! Ha kép alapján szimpatikusnak találsz, írj, találkozzunk, és a többi már rajtunk múlik.
Laci, 41 éves
Társkereső Budapest, XVI.
41 éves, budapesti vagyok. Szeretem az állatokat, szeretek sportolni, olvasni, sétálni, de mindezt nem jó egyedül. Szeretnék megismerni valakit, akivel akár több is lehet.
Jani, 46 éves
Társkereső Budapest, XVI.
budapesten élek 174 78 45 éves vagyok dohànyzom csak komoly kapcsolat érdekel
József, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Egyszer egy jósnő rám nézett és ezt mondta sejtelmesen mosolyogva: Ő egy kisördög!😊 Nagyon jólelkű, kedves, de egy kisördög!😊. Lehet, hogy igaza volt.😁 Az óvodában tigris volt a jelem és ez mély nyomot hagyott bennem. Konzervatív értékrenddel bíró, tipikus skorpió vagyok, ami miatt határozott személyiséggel rendelkezem, így kiállok magamért, a szeretteimért és azokért, akiket igazságtalanság ér. Így, ha az orromnál fogva akarsz vezetni, rám adni a csörgősipkát, próbáld meg, de garantáltan csalódni fogsz.😁 De úgysem fogod, mert Te annál intelligensebb és kedvesebb vagy. Ellenkező esetben nem szeretnél megismerni.😊 Egészségesen táplálkozom, sportolok, mozgok. Elítélem a dohányzást, a drogokat, de finom söröket szoktam főzni😊. Valamint fontos tudni, hogy nem leszek egy örökkévalóságig itt, mert nem hobbim a csajozás! Valószínűleg a kémia akkor fog működni, ha inkább a nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám típusú pasik jönnek be neked. És nálam mi indítja be? olvass tovább.

50 év feletti budapesti társkereső nők

Piroska, 65 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Szia, Piroska vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erzsi, 66 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Független férfi kerestetik (nem házasság céljából)! Részleteket egyénileg! E-mailra tudok válaszolni!
Klára, 62 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Bébisitterként dolgozom és szeretnék találni egy társat akivel szuperül tölthetnénk el a még hátralévő sok sok évünket! Irhatnék ide sok mindent de inkább személyesen!
Erzsébet, 72 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Özvegyként élek hosszú évek óta.Nehéz az egyedüllét.Vágyom még egy kis szeretetre,de szívesen adnék é n is Neked.Ketten könnyebb..Temperamentumos , házias, pedáns nő vagyok.A többit megbeszéljük.Elérhetőséget kérek-nem vagyok előfizető.Hiába írsz-nem tudok válaszolni .Vedd ezt figyelembe.! emailom *moderálva*

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

laci, 59 éves
Társkereső Budapest, XVI.
laci vagyok, 59 éves. Úgy fél éve léptem ki a válásom után létrejött, több, mint tíz éves élettársi kapcsolatból azért, hogy megtaláljam azt, akivel nem csupán elfogadható módon..., hanem szerelmesen..., saját magunkra is irigykedve nézve, hogy lehet ilyen boldogan is élni... Közgazdász a végzettségem,bő 30 éve vállalkozó vagyok, de már inkább tulajdonos, mint operatív vezető. Kedvenc zene : Beethoven, Mozart,... Pink Floyd, Muse, Led Zeppelin, Doors,...Cseh Tamás, Európ Kiadó, Trabant, Lovasi,PASO,.. Kedvenc könyvek: Nagy Bumm,.. A százéves ember, Wilt,Adrian Mole..Grisham,Follett, Forsyth,.. Sport: futás, torna (mert muszály), pingpong, síelés (mert szeretem) Fesztiválok:Orfű, utcazene fesztivál,... de nem Balaton Sound. Politika: Anti-Fidesz, demokrata Fellépés: egyszerű, nem vállalkozószerű. Szelíd és vicces.
László, 68 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Magamra környezetemre igényes, vidám természetű, humoros fickó vagyok. Utazást, kirándulást, természetben végzett tevékenységet kedvelem.
János, 69 éves
Társkereső Budapest, XVI.
János vagyok, 70 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Jozsef, 66 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Jozsef vagyok, 66 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • János (41), Gyula Sziasztok! Egy sport kedvelö , ezer mester szerú , káros szenvedelyektöl mentes férfi vagyok ! ( a tobbit meg beszéljük )
  • Zoli (46), Tatabánya Csak ha valoba ezt akarod Csak azok irjanak akik elfogadnak az adatlapom alapján jo szivű érzéki szexi kedves
  • László (61), Szolnok Hmm Ha TÖKÉLETES pasit keresel az az előttem , vagy utánam lévők a sorban !................................remélem tudtam segíteni........
  • Anna (55), Győr Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek.
  • Vali (30), Kereki Az élet keringőjét az igazival táncold végig! Ha szimpatikusnak találsz, ismerkedjünk meg! A személyes találkozás híve vagyok.

Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XVI. kerületBudapest, XVI. kerület

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk