Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Budapest, VIII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Keresztény budapesti társkereső nők

Adrienn (39)
Társkereső Budapest, VIII.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Egyik kortárs írónk szerint egy regény mindenkiben benne van. Én most csak pár olyan sorra törekszem, aminek olvasása közben apró mosoly jelenik meg az arcodon, miközben felsejlenek egy közös regény pillanatai. Ahol lassú reggeleken arra ébredünk, hogy a nap bekacsint az ablakon. Ahol egy hosszú munkanap után, egy kellemes vacsora és egy pohár bor mellett átbeszéljük a napot. Ha szeretsz utazni és új kultúrákat megismerni, akkor mellettem egy olyan életre szóló utazásban lehet részed, ahol megismerheted azt a színes balkáni idillt, amiben felnőttem és ma is része az életemnek. Ahol az ünnepek közösségi élmények is, ahol mindig nyitva az ajtó a barátoknak, mindig akad étel és ital egy jó beszélgetéshez, de az sem elképzelhetetlen, hogy előkerül egy zenekar is és hajnalig mulatunk.
Ágnes (38)
Társkereső Budapest, VIII.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Egyszerű hétköznapi anyuka vagyok!
Mónika (50)
Társkereső Budapest, VIII.
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Független, nem dohányzó. 174 /67 Tartalmas kapcsolat a cél. Jelenleg nem vagyok előfizető, így itt nem tudok válaszolni. Megköszönöm , ha kapok elérhetőséget.
Magdolna (47)
Társkereső Budapest, VIII.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
NŐ vagyok. Független nő, valóban, de nem abban az értelemben, ahogy Te gondolod. Szükségem van rád, mert Te vagy a férfi. Valóban, tudok férfi nélkül élni, de nem akarok. Egész vagyok nélküled is, de nem Teljes. Ez pedig nagyon fontos, mindkettőnknek az.... Az, hogy valaki egy erős nő, nem kell, hogy azt jelentse, hogy fizikailag, vagy lelkileg erősebb, mint egy férfi. Inkább azt, hogy elbír a saját érzéseivel, a saját gondolataival....

30-as budapesti társkereső nők

Era (34)
Társkereső Budapest, VIII.
3 gyerkőcöm nevelem egyedül. Nem szeretnék több gyereket és nem is lehet, ennek tudatában írj. Kinőttem a játszmákból nem szexkapcsolatot keresek hanem akivel megöregedhetnék. Annyit kérek kedves jelentkező hogy legyél 170cm+ illetve legyen rendezett a fogsorod.
Barbara (39)
Társkereső Budapest, VIII.
Nem vagyok híve az instant kapcsolatoknak
Anita (37)
Társkereső Budapest, VIII.
Nita vagyok, Budapesten élek. Sajnos nemrég elveszítettem legjobb barátomat, lélektársamat, másik felemet, akivel 20 éve ismertük egymást és korábban egy párt alkottunk. Kérek Mindenkit, ezt tartsa tiszteletben! Ismerkednék, barátkoznék most elsősorban, aztán ha kialakul a szimpátia, nem zárkózom el a komolyabb kapcsolattól, de NEM KERESEK MINDENÁRON kapcsolatot! Egy embert szeretnék majd, akivel tökéletesen kiegészítjük egymást, akivel meglesz a kémia első látásra, aki szeret majd és tisztel, ami persze fordítva is így lesz! Amit szeretek egy Férfiban, ha sportos, magas, pozitív életszemléletű, vidám, intelligens, jó humorú, tisztelettudó, határozott, illetve ápolt saját magára és környezetére, és ami még nagyon fontos, legyen állatszerető! Rólam: Imádom az állatokat, szabadidőmben sportolok, szeretek olvasni, kirándulni, fotómodellkedni, moziba járni, utazni. Pozitív, vidám szemléletű vagyok.
Anita (34)
Társkereső Budapest, VIII.
Anita vagyok, 34 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Peter (26), Szlovákia Peter vagyok, 26 éves, lakhelyem Szlovákia. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Attila (46), Székesfehérvár Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Tamàs (25), Budapest, V. Szia, Tamàs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Szimonetta (18), Abony Sziasztok ismerkedni szeretnék
  • Petra (37), Székesfehérvár Petra vagyok, 37 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, VIII. kerületBudapest, VIII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk