Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Budapest, VIII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb budapesti női társkeresők

Anita (45)
Társkereső Budapest, VIII.
3 napja tag
mellettem nem kell gondolatolvasónak lenned, igyekszem konkrétan, figyelmesen megfogalmazni, kommunikálni a kéréseimet, igényeimet. Megoldásra törekszem a helyzetekben, nem vitára. Figyelembe veszem, tiszteletben tartom a párom kéréseit, igényeit is. Nyugisabb típus vagyok, nem olyan akinek mindig csinálnia kell valamit. Szeretem ha van program, de a nyugis hétvégéket is, pl egy filmet megnézni, egy podcastet meghallgatni összebújva. Séta, utazás, wellness, gyógyfürdők, úszás, Balaton, színház, mozi, szívesen készítek bonbonokat de ha másmilyen programot javasolnál, arra is nyitott vagyok. Mivel tudok Home office-ban dolgozni, így bárhonnét tudok dolgozni, nem vagyok helyhez kötve.
Eszter (41)
Társkereső Budapest, VIII.
33 napja tag
Külsőben és korban hozzám illő társam keresem.
Piroska (63)
Társkereső Budapest, VIII.
78 napja tag
Szerető, Kedvesem keresem kutatom .......... Szia Kedves Úr! Nálam ez a sorrend: Látni, hallani, érezni. Aztán ha pattan a szikra akkor jöhet a szex. viszont az ész sem elhanyagolandó :-) ezután majd meglátjuk :-) vagy nem??? :-) és persze ha nincs szikra akkor minden hiába, azért meg ne haragudj meg.
Maja (47)
Társkereső Budapest, VIII.
85 napja tag
Természet és allatszereto, emberbarát nő vagyok, szeretem, ha nőként és nem tárgyként tekintenek rám. Őszinte embert keresek, aki kimondja mit szeretne.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Zoli (55)
Társkereső Budapest, VIII.
29 perce lépett be
Az élet nagy mòkamester, és játszik a szerencsekerékkel rendesen. Mérleg vagyok, ESFP-A (assertive entertainer). Szeretem az igényes, de földön járò, szeretetre éhes és érzéki nőket - talán akad közöttetek egy társ. Én vezetek, de kell mellettem egy co-driver/navigátor. A képek 2023-ból vannak és 45 éves testben lakó és lelkű férfit látsz…. utálom az előítéleteket :-) Age and height are just numbers….De az értékek nem számokkal mérhetőek, igaz? Jah, nagyon szeretek utazni, hajózás, tengerpart, vidéki kiruccanások…..és van egy kutyám, lásd a képeket:-))))
Laci (47)
Társkereső Budapest, VIII.
24 perce lépett be
" A nőnek egynémely szerve nem egyezik a mienkével, s ez sok galibát csinál." ;-) -ha kitalálod, honnan az idézet már van egy közös pontunk! A társkeresőzés elég nagy bénaság, essünk szépen túl rajta! Amúgy meg blablablablablablablablabla, írhatok akármit, ha élőben töke(éle)tlennek találsz. Ezt a részt énekeljük együtt: "Még azt mondják, ez se szép az se szép, de olyan vagyok, mint a csillagos Ég -ergo van univerzális, kozmikus perspektívám, ha odafigyelek- de olyan vagyok, mind az engedelem, a két szememből kiragyog a szerelem a sötétben!"-Na, ehhez van rád szükségem! Nem érdekel a konszolidált középszer.
Zoltán (50)
Társkereső Budapest, VIII.
2 órája lépett be
Ha Te is, és illik rád az ideál leírása, keress meg. Nem látom ki néz meg, és ki kedvel. Ha választ szeretnél kérek viber elérhetőséget. MAILON NEM KOMMUNIKÁLOK!!! Szeretem az őszinteséget, a szókimondást . Viszont gyűlölöm a hazugságot, taktikázást, a hűtlenséget. A korhatár nem véletlen lett kiírva. Ebben régimódi vagyok, a nő a fiatalabb, a férfi az öregebb! :) Egy kis tan mese a nőkről, és a férfiakról :) (Én már az első emeleten sem jutottam volna túl :D ) Megnyílik egy új üzlet, ahol a nők férjet vásárolhatnak maguknak.. A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható: - Az üzletet csak EGYSZER látogathatják meg. - 6 emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak - Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy felmehetnek a következő szintre. - Előző emeletre visszamenni nem lehet Egy hölgy úgy dönt, hogy kipróbálja az üzletet, és partnert keres magának. Az első emelet ajtaján a következő felirat várja: "Ezeknek a férfiaknak van munkája" A nő úgy dönt, hogy megnézi a következő emeletet. A második emelet ajtaján ez áll: "Ezeknek a férfiaknak van munkája és szeretik a gyerekeket." A nő továbbmegy. A harmadik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket és félelmetesen jóképűek" Wow, gondolja a nő, és továbbmegy. Negyedik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek és segítenek a házimunkában" Hihetetlen, gondolja a nő, nehezen áll ellen a kísértésnek, de valami arra készteti hogy továbbmenjen. Az ötödik emelet: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek, segítenek a házimunkában és romantikusak!" Úgy dönt, hogy benyit, de az utolsó pillanatban megtorpan és felmegy a hatodikra. Az ajtó ezt találja: "Ön a 31.456.012-es számú látogató. Ezen a szinten nincsenek férfiak, csak azért van, hogy bebizonyítsuk, hogy a nők sosem elégedettek. Köszönjük a látogatást. Az utca szemközti oldalán egy hasonló üzlet nyílik, ahol a férfiak kereshetnek maguknak asszonyt. Az első emeleten vannak a nők akik szeretik a szexet. A másodikon a nők akik szeretik a szexet, és nem bánják ha a férjük időnként elmegy sörözni a cimbikkel. A harmadik, negyedig, ötödik, hatodik emeleten még SENKI sem járt...
Tamás (39)
Társkereső Budapest, VIII.
5 órája lépett be
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás budapesti társkereső nők

Ildikó (61)
Társkereső Budapest, VIII.
Főiskolát végzett
Remélem vannak olyan férfiak , akik emiatt nem gondolják azt , amit általában tapasztalok , és akiktől ilyen és olyan leveket kapok arc és bármilyen látható , olvasható jellemzők nélkül. TISZTELET !!!! Annak , aki megadja , én is ! ÖNKRITIKA ! Ezzel sok baj van ! Sorry Elvárok alapvető dolgokat , ha én is megkapom ! Ne kezelj kónnyedén , mert itt látsz , abba belebuksz .
Sarolta (45)
Társkereső Budapest, VIII.
Egyetemet végzett
Intellektuális és szenvedélyes társamat keresem. Szeretem a művészetet, a költészetet, a tengert, a színeket, illatokat, a természetet, a tudományt. Szeretek tanulni, fontos számomra a szakmám, de méginkább az, hogy legyen kivel megosztanom a mindennapokat. Alkalmazkodó, érzékeny, intellektuális személy vagyok - a kémia elengedhetetlen.
Nóra (45)
Társkereső Budapest, VIII.
Főiskolát végzett
Szia, Nóra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Magdolna (48)
Társkereső Budapest, VIII.
Főiskolai diplomás (Autotechnika)
NŐ vagyok. Független nő, valóban, de nem abban az értelemben, ahogy Te gondolod. Szükségem van rád, mert Te vagy a férfi. Valóban, tudok férfi nélkül élni, de nem akarok. Egész vagyok nélküled is, de nem Teljes. Ez pedig nagyon fontos, mindkettőnknek az.... Az, hogy valaki egy erős nő, nem kell, hogy azt jelentse, hogy fizikailag, vagy lelkileg erősebb, mint egy férfi. Inkább azt, hogy elbír a saját érzéseivel, a saját gondolataival....

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Eligiusz (60)
Társkereső Budapest, VIII.
Egyetemet végzett
Szia.Eligiusz vagyok.Vállalkozóként dolgozom. Egyedül élek, és komoly kapcsolatot keresek. Kereskedelmi végzettségem és egy Jogi diplomám, amit az államokban végeztem. Sportos alkatú humoros de, komoly gondolkodás az ott van. Ez a regény címe. Írj ha tetszik a könyv. Szép napot kívánok neked!
Gergő (26)
Társkereső Budapest, VIII.
Egyetemet végzett
Szabadidőmben sokat sportolok, főleg futni, úszni és túrázni szoktam. Szeretek utazni, társasjátékokkal játszani, kvízkérdésekre válaszolni, illetve enni. :)
Tibor (37)
Társkereső Budapest, VIII.
Főiskolát végzett
Szia, Tibi vagyok, szeretek sportolni, sokat nevetni, és állítólag jó a humorom is - ezt a hírnevet próbalom is mindig alátámasztani. Villanyszerelést tanulok, korábban könyvelő voltam, most villamosipari értékesítő vagyok. Amolyan jack of all trades vagyok.
Dávid (30)
Társkereső Budapest, VIII.
Főiskolát végzett
188 cm magas vagyok, a szemem kék, néha kékeszöld Imádok főzni egészen különleges gasztronómiai élményekben tudlak részesíteni, nagyon kevés étel van amit nem tudok elkészíteni, de egy jó recept csodákra képes. Specialitásom a zacskós leves és a fagyasztott pizza. Szeretek utazni, repülni, kirándulni Szívesen masszírozok, de hogyan azt neked kell eldönteni Szeretek meglepetést okozni, akár egy reggelivel az ágyban

Keresztény budapesti társkereső nők

Tündi (50)
Társkereső Budapest, VIII.
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Tündi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Előfizető már nem vagyok, ha szeretnél írjál nekem elérhetőséget köszi. Társat keresek, komoly kapcsolat a célom. Április 11 - én lejár az előfizetésem, és nem hosszabbítom meg! Írjál elérhetőséget nekem! Aki olvassa az adatlapomat az látja, hogy nincs előfizetésem! Ezért hiába kedvelsz nem látom az arcképedet. Ha nem írsz elérhetőséget, vagy üzenetet, akkor nem látok semmit.
Boglárka (27)
Társkereső Budapest, VIII.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Boglárka vagyok, 25 éves, jelenleg Budapesten lakok. Jóban vagyok a világgal, szeretem magam ahogy vagyok. Keresek egy társat akivel együtt tálaljuk meg a lelki békénket. Ne ijedj meg nem vagyok egy misztikus fugura. Szeretek táncolni, nagyokat nevetni, finomakat enni. Mindenkivel megtalálom a közös hangot de kevesekkel kötök szoros barátságot.
Rozsa (72)
Társkereső Budapest, VIII.
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
\"vénülő kezemmel ,fogom a kezedet\"
Ágnes (61)
Társkereső Budapest, VIII.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Vidám, mosolygós jókedvű társat keresek. Szeretek kirándulni, szeretem a hegyeket a gyógyvizeket!Légy te is kirándulós.

30-as budapesti társkereső férfiak

Attila (38)
Társkereső Budapest, VIII.
Azok a csajok akik a Tv2-n futó Kő gazdag tinikre szkecselnek a paplan alatt,fixen balra plz.. Szia Neked aki pedig maradtál, amit érdemes tudnod rólam, hogy hagyományos értékrendekkel, kimagaslóan jó humorérzékkel és az életben 2 lábbal a földön álldogáló fickó vagyok, aki ha kell nagyon frappáns első üzit ír, de ha csak tő mondatokban tudsz válaszolni, kapásból megy a bann, akármennyire is felpezsdűl Tőled a vérem..(A vékonyabb hölgyeket preferálom) Peace!..ööö..nem vagyok előfizető,vagyis nem tudok írni, de ha Te igen..és az a szívecske nem azért jött, mert éppen pörkölt szaftos volt az ujjad és csak megcsúszott az X mellett..írj rám pls...és majd meglátjuk :) Szilvia!Lejárt az előfizum (valami ajándék volt itt, de már nem tudok válaszolni)A Művész Moziban dolgozom, ha van kedved látogass meg..ott rohangál a fehér nyuszi...:)
Tamás (35)
Társkereső Budapest, VIII.
Futárként dolgozom jelenleg. A munkám a hobbim is így imádom amit csinálok ☺️ A személyes találkozó híve vagyok, így néhány levél után, ha megvan a közös szimpátia, egy sétával egybekötött beszélgetés célravezetőbb. Őszinte ember vagyok, néha túlságosan is. Két káros szenvedélyem van a dohányzás és a motorozás
Gábor (37)
Társkereső Budapest, VIII.
Gábor vagyok, beszerzőként dolgozom egy nagyobb cégnél. Budapesten élek, sokat járok koncertekre, kiállításokra, szeretek emellett sokat sétálni és kirándulni. Remekül főzök, jól ismerem a borokat, sok barátom van. Már csak egy társ hiányzik az életemből, akit remélem itt meg tudok találni :)
Balázs (33)
Társkereső Budapest, VIII.
Szia Most kezdtem bele hogy megnézzem itt mi a helyzet..

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Éva (68), Szentendre tSzeretem a természetet a bennünket körülvevő szépséget. Szeretek zenét/klasszikus/hallgatni,kiállitás,érdekes könyv ,természet érdekel.
  • Anikó (53), Nyim Sziasztok öszinte hüséges vagyok szeretném meg találni hozzám hasonlo társam nösök kamusok kiméljenek köszönöm
  • Viktor (33), Miskolc 33 éves vagyok , leendő feleségemet keresem, csinos érett nő társaságàra vágyom.
  • Sándor (51), Tahitótfalu Tiszteletem hölgyek! Egy éve keresem páromat,8év együttlé után lett vége egy kapcsolatomnak.Alapvetően kiegyensúlyozott,életvidám vagyok.Értékrendemre tekintettel normál,konzervatív az életem.Rendezett,alkoholnentes férfi vagyok.Hosszútávú kapcsolatot szeretnék.
  • Tünde (51), Törökszentmiklós Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél Sziasztok! Egy olyan káros szenvedélyektől mentes társra vágyom, aki odaadó, művelt, hűséges, feltétel nélkül elfogad és nyitott az új dolgok felé, pl. kirándulás, kulturális programok, hiszen kedvelt hobbijaim közé tartozik a színházi előadásokon való részvétel, de szintén nyitott vagyok az új programok felé is. Azt szeretném, ha egyenlő félként tekintenénk egymásra. A színház mellett szeretek kertészkedni és keresztrejtvényt fejteni. Nem vagyok előfizető így ezen az oldalon nem tudok írni de e-mail-ben szívesen válaszolok.

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, VIII. kerületBudapest, VIII. kerület

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk