Társkereső Nógrádsáp

Legújabb nógrádsápi női társkeresők

Moncsi, 43 éves
Társkereső Nógrádsáp
4052 napja tag
"Kedves Ismeretlen! Magamról annyit írnék nagy vonalakban, hogy szeretem a lovakat, /próbálkozom a lovaglással/, és a magyar népi, hagyományőrző dolgok is érdekelnek. A természetben otthon érzem magam - megnyugtat, és az ezotéria sem áll messze tőlem. Vidám,csinos lány vagyok - kedves, őszinte, szeretem a jó társaságot és a táncházas mulatságokat." Ez volt 13 évvel ezelőtt, talán több is.... Érdekes ezt újra olvasni... és vinné az ördög, hogy már megint itt vagyok:-) A mostani így hangzik: "Keresem a szót, keresem a hangot...", az igaz szót. Talán létezik valahol a világban egy olyan társ, aki velem és gyermekemmel képzeli el az életét és "egy követ fújna velünk" :-). Aki a kislányommal együtt fel tudna vállalni, nekem pedig belevaló, kicsit tüzes szerető, vidám társam lehetne szabadságban. Nem riad vissza a vidéki élet nehézségeitől sem. Igazából szereti azt, kitartása pedig páratlan. Valahogy így. Óvónő a hivatásom a mindennapokban, a gyerekek a legnagyobb tanítóim az életben. (Még mindig szeretem a táncházakat, újabban salsával próbálkozom...ki jön? A lovak továbbra is szerelem.)

Legújabb nógrádsápi férfi társkeresők

Viktor, 43 éves
Társkereső Nógrádsáp
171 napja tag
Olyan mint én, csak én vagyok. Úgy ahogy ezt te is elmondhatod magadról. A kérdés az, hogy el bírod e viselni egy életen keresztül?! Ha érzel magadban annyit, kedvelj vissza! Csók! Viktor
Viktor, 43 éves
Társkereső Nógrádsáp
263 napja tag
Szia! Egy olyan párt szeretnék: akivel ha le élem az életünket, úgy gondoljon vissza... "ÉRDEMES VOLT" Ha felkeltettem a figyelmedet keres rám a közösségi oldalon, mert ilyesmire nem fizetek!!!
Ferenc, 47 éves
Társkereső Nógrádsáp
510 napja tag
Egyedi, sajátos értékrendjére, szabadságára, önálló, és önellátó, autonóm életmódjára büszke férfi vagyok. Az egészséges életmódot, a családot, társat és gyermekeket középpontba helyező, környezettudatos, magyar nemzeti identitását fontosnak tartó, politikailag aktív, józan, megfontolt, tervkészítő, de a helyzet függvényében rögtönzésre képes, gyakorlatias, céltudatos, racionális alkat vagyok. Kapcsolatban domináns, ámde közös álláspontra törekvő, empatikus, hűséges, önzetlen, és őszinte. Családcentrikus vagyok. Imádom a három csodás kis gyermekemet. Lassan két éve tart a válási procedúra. Külön élünk. A gyerekek ideiglenesen heti váltásban itt, és ott. Nem probléma más gyermekeinek az elfogadása, egyik korábbi kapcsolatomban 8 évig sajátomként neveltem élettársam két gyermekét. Ők mostanra sikeres felnőttek. Leendő társamtól mindenképpen szeretnék még legalább két közös gyermeket. Sokak szerint mintaapuka vagyok. Én nem a bulizással meg a haverokkal szeretem tölteni az szabadidőmet hanem a gyerekeimmel, és a párommal. A kisujjamban van a gyereknevelés,és a gyerekek ellátása a lehető legtökéletesebb módon. Számomra a gyermekekkel való színvonalas fogalakozás nem nyűg hanem örömforrás. A háztartásvezetés sem jelent problémát . Velem sokkal könnyebb a családalapítás, a gyermek nevelés és a mindennapi élet. A munkám az életem, és az egyik legfőbb szenvedélyem. Több mint egy évtizede Ökogazdálkodással foglalkozom a saját 34 hektáros birtokomon, kis falum határában Pesttől egy órányira. Ez egy sok lábon álló összetett gazdaság ahol a jól bevált, több évszázados paraszti hagyományokat ötvözöm a modern módszerekkel, és a kertészmérnöki tanulmányaim során megszerzett tudással. Egyszerre foglalkozom állattartással, kertészettel, gyümölcstermesztéssel, erdő, és legelőgazdálkodással. Szeretem a természetet, benne élek, dolgozom, és igyekszem vigyázni rá,és ezzel a saját, családom és embertársaim egészségére ! Semmilyen mérgező anyagot nem használok, nálam minden termék kiváló minőségű biotermék. Egészségmániás is vagyok. A tiszta élelmiszerek fogyasztása mellett, rengeteget dolgozom, mozgok a szabadban, a friss levegőn, emellett napi rendszerességgel edzek, sportolok is. Káros szenvedélyeim nincsenek. Összességében én egy sokoldalú,nehezen beskatulyázható ember vagyok, aki hálás, és boldog azért, hogy ilyen kivételes módon élhet. Nincs másra szükségem csak egy olyan szintúgy kivételes társra, párra aki hasonló életfelfogása és értékrendje révén mindezt értékeli, és szeretne részt venni benne. Ha te vagy az a különleges lány, ne habozz jelezni !
Gábor, 35 éves
Társkereső Nógrádsáp
1919 napja tag
Ha egy normális kapcsolatot keresel hosszu távra jo helyen jársz! Pux minden lánynak *moderálva* gabesz....( gabka )

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anett (41), Ózd Sziasztok! Őszinte társam keresem! Szeretek sokat beszélgetni, kirándulni, filmezni, nevetni, keresztlányommal lenni... Ha szimpatikusnak találsz írj, email elérhetőséget is.
  • Balazs (38), Székesfehérvár Sziasztok! Szeretnek megismerkedni,kedves,aranyos,szép inelligens holgyekkel!!!!!!
  • Misi (50), Dunaharaszti Sziasztok! Az ember egy hármasság,Test,léle,szellem.
  • Edit (64), Budapest Sziasztok! Üdv mindenkinek.Budapesti vagyok szintén itt keresek barátságot férfi személyében elvált vagyok 155 58 kiló Családi házban Elek elvált vagyok.
  • Karoly (21), Celldömölk szia jonas karoly vagyok jonas karoly vagyok celldomolkon lakom szeretnek ismerkedni

Társkeresés Nógrádsáp-n

NógrádsápNógrádsáp

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk