Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Tarnabod

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mia (35), Törökbálint Szeretem a pozitív csalódásokat, nincsenek előítéleteim, ha vannak is, azokat igyekszem legyőzni és a valós tapasztalatokra alapozni a véleményemet. Magamat intelligens nőnek tartom és szeretek értelmes emberekkel beszélgetni. Közepesen introvertált személyiségemből fakadóan remek hallgatóközönség vagyok. Szabadidőm szinte sosincs, van két kutyám, velük és nélkülük is szeretek sportolni, futni, túrázni. Olyan embert keresek, aki társam tud lenni és együtt, nem egymás mellett tudjuk megélni a dolgokat.
  • Andrea (39), Budapest, XIII. Komoly kapcsolatot szeretnék egy intelligens, igényes, budapesti férfi személyében. Vidám, kedves, optimista hölgyként szeretném megtalálni a társam. Nem dohányzom, szabadidőmben szeretek kirándulni. Kedvenc sportjaim a röplabda és futás.
  • Robi (44), Miskolc Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra .Előfizetéssel nem rendelkezem, kérlek add meg az E-MAIL címedet, hogy válaszolni tudjak.
  • Anita (48), Eger Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Endre (45), Budapest, VII. Ami nem öl meg, az megerősít!

TarnabodTarnabod

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk